עבור לתוכן

שאלה על דיסקית או איך שלא קוראים לזה:\

Featured Replies

פורסם

אמ לאבא שלי יש מין מכשיר שהוא דומה לדרמל רק יותר גדול אני רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש איתו במקום דרמל .

ואיזה דיסקית אני אצטרך לפרספקס? ולדלת של המחשב?

פורסם

מה זה יותר גדול ?

אם נוח לך אז כן ואם החיבור מתאים (מאמין שכן)

למה יש לך סטיקי עם הסבר למעלה יש שם הסבר טוב מאד , דיסקיות 409 יהיו בסדר להכל

פורסם
  • מחבר

טוב מצאתי כמה דברים

יש לי משהו דומה לזה

http://imageserver.portalce.com/DBImages/ledico.com/32ed213b391fba0bb90115cc7f3422ee.jpg

גם כזה דבר

http://imageserver.portalce.com/DBImages/ledico.com/4c7bd5edbf2926a5115290db8d047fbc.jpg

ואולי עוד משהו דומה לאחרון.

עכשיו בקשר לכלי הראשון ניסיתי כבר וזה הרס תפרספקס עכשיו יכול להיות זאת טעות בראש? אם כן איזה ראש כדאי לי ?

ובקשר לכלי האחרון לא ניסיתי עדיין לעבוד איתו כי זה כלי מאסיבי וקצת כבד :\

פורסם

הכלי הראשון נועד לשיוף עץ, ככה שאתה יכול לשכוח מלהשתמש בו.

הכלי השני שהראת הוא דיסק קטן, אתה יכול לנסות להשתמש בו אם אתה רוצה לחתוך חלון מלבני ולא צורה מסובכת, כי הוא ממש לא מדויק. תעבוד עם כפפות ומשקפי מגן כי זה כלי מסוכן ומעיף ניצוצות, ואם אין לך ניסיון איתו, אני מציע לך לא לנסות אותו לבד אלא לבקש עזרה ממישהו ורק אחרי שאתה יודע איך משתמשים בו תשתמש לבד.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אמממ תודה.

אני צריך לחפש כלי אחר למה הוא נורא גדול ואני רוצה דברים קטנים יחסית אז זה לא ממש יתאים :|

אמ אפשר להשתמש במלחם ? ???

פורסם

הכלי השני הוא דיסק חיתוך מסיבי ואתה לא יכול לעשות איתו מודינג למארז שלך (כמובן אם אתה רוצה להרוס אותו ) , זה גדול ומסורבל ולא מתאים בכלל למודינג .

פורסם

ניתן להשתמש במלחם על הפרספקס, אך יש צורך בידיים עדינות, והתוצאה לא תצא טובה במיוחד.

פורסם

לא עם מחט אתה לא יכול לעשות את זה , אתה לא תוכל לחתוך פח או/ו פרספק עם מחט ולא משנה כמה שתנסה , תקנה דרמל וזהו , זאת לא הוצא כל כך גדולה

פורסם
  • מחבר

להרוס :| כמה זמן לא הרסתי דברים אבל עכשיו אני הורס אני נתקע. אז לא ממש משתלם לי

אממ בקשר למה שאמרתי עם המלחם אפשרי? יענו לחם תמקום כמו שרואים בסרטים ואז לדחוף את  זה קצת וזה יצא ?

עריכה : לא ראיתי שהגבנתם בכל מקרה אבא שלי עכשיו עושה לי דווקא לא מוכן לעזור בגרוש אפילו להקפיץ אותי שאני אקנה :\ אז דרמל לא יהיה בזמן הקרוב בלעכס :|

פורסם

חבל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים