עבור לתוכן

"מסך כחול"

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה לעיתים קרובות קופץ לי "מסך כחול" וזה מה שהוא רושם:

A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. the problem seems to be

caused by the following file: unishieldxp.sys page_fault_in_nonpaged_area if this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. if this screen appears again, follow these steps check to make sure any new hardware or software is properly installed. if this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. if problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. disable bios memory options such as caching or shadowing. if you need to use safe mode to remove or disable components, restart your computer, press f8 to select advanced startup options, and then select safe mode. technical information *** stop 0x00000050 ( 0*ff8d1020, 0*00000000, 0*f5e5b000, datestamp 3f046cd2

beginning dump of physical memory physical memory dump complete. contact your system administrator or tchnical support group for further assistance

:'(

פורסם

קרה לי אותו דבר לפני כמה חודשים זה היה בעיית התחממות קניתי מאורר חדש למעבד ומאז לא קרה

אבל גם אפשרי שזה בעיה בזכרונות אותם אפשר לבדוק אם memtest

פורסם

התקנת חומרה חדשה בזמן האחרון או משהו כזה?

חי היה את זה פעם כשלא התקנתי את המודם שלי כראוי אז זה גרם לבעיה עד שהסרתי אותו והתקנתי מחדש כמו שצריך...

פורסם
  • מחבר

לא התקנתי שום חומרה חדשה ???

פורסם

אם המסך הכחול תמיד מכיל את אותה הודעת שגיאה זה גם יכול להיות כתוצאה משגיאת תוכנה. מה זה הקובץ unishieldxp.sys שמופיע בהודעה? אתה יכול למצוא אותו ולבדוק את המאפיינים שלו? מאיפה הוא הגיע?

עריכה: סליחה, טעות שלי. אין מאפיינים מפורטים לגבי קובץ sys. התבלבלתי עם קבציי dll. בכל אופן, טוב יהיה לדעת אם זו הודעת שגיאה אחת שכל הזמן חוזרת על עצמה.

פורסם
  • מחבר

זו אותה הודעה שכל הזמן חוזרת על עצמה ???

פורסם

הייתי מהמר על כך שזו בעיית תוכנה, אבל יותר מזה קשה לי להגיד לך. נסה להיזכר מתי זה החל לקרות? איזו תוכנה התקנת לאחרונה (או לא לאחרונה) שאולי גרמה לזה? האם יש לך מושג מאיפה הגיע הקובץ unishieldxp.sys הזה (האם זה השם המדוייק שלו? כי אין עליו הרבה אינפורמציה ברשת)? באיזו ספרייה הוא נמצא?

האם יש משהו ב-Event Viewer?

נסה גם להריץ ב-Registry Editor חיפוש אחר שם הקובץ הזה, אולי שם תמצא עליו מידע.

עריכה: האם יש לך את התוכנה Lock Folder XP במחשב? כי אם כן יכול להיות שהיא קשורה והיא שגורמת לבעיות.

פורסם
  • מחבר

כן יש לי את התוכנה הזאת ???

פורסם

נסה להסיר אותה ותראה אם זה פותר את הבעייה.

פורסם

ומה המפרט שלך (המדוייק, זיכרונות ספק מעבד, לוח אם וכדומה)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים