פורסם 2004 ביולי 221 שנים שלום לכולם.לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי את הכרטיס קול (המחשב שלי - חומרה-מנהל התקנים) אבל אני לא מצליח להתקין את "בקר המולטימדיה" באותה הדרך ואין לי מושג מה לעשותתודה מראש לכול העוזרים
פורסם 2004 ביולי 221 שנים תשתמש בAIDA32 כדי לדעת דגם/חברה של הלוח אם ואז תוריד דרייברים מהאתר של היצרןftp://ftp.freenet.de/pub/.disk0/filepilot/windows/system/aida/aida32ee_393.exe
פורסם 2004 ביולי 321 שנים מחבר נכנסתי לאתר של הלוח אם שלי( WWW.SIS.COM) הורדתי את הדריבר המתאים לכרטים קול וכשאני מתקין אותו מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה:fail to install audio driver for windows xp setup will exit
פורסם 2004 ביולי 321 שנים תנסה לעשות Windows Update, ושם תבדוק אם יש דרייבר לכרטיס קול שלך.www.windowsupdate.com
פורסם 2004 ביולי 321 שנים הכרטיס קול שלך מובנה? כי אם כן אתה צריך להפעיל אותו מהביוס, ואם הכרטיס קול שלך הוא כרטיס PCI אז תנסה להוציא אותו ולהכניס אותו לחריץ PCI אחר, ושלא יהיה קרוב לכרטיס מסך כי הכרטיס מסך פולט חום עם המאוורר שלו...
פורסם 2004 ביולי 321 שנים מחבר תודה רבה על התגובות.הכרטיס שלי הוא PCI ניסיתי להוציא אותו ולהכניס אותו לחריץ PCI אחר כפי שאמרת אך עדיין אין לי קול במחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.