פורסם 2004 ביולי 221 שנים פעם בכמה זמן , הדפדפן ( MyIE2 ) נפתח מעצמו באתר הזה ( הכניסה לא מומלצת ) - http://www.angelfire.com/cantina/katana/problem.htm . הוא מנסה להתקין לי רכיב כלשהו במחשב , ומבקש את האישור שלי ..כמובן שאני לא מאשר , ואחרי שאני סוגר את הדפדפן , אני לא מצליח להכנס לאף אתר. האינטרנט עצמו ממשיך לעבוד, האייסיקיו מחובר , אבל האינטרנט והאאוטלוק מושבתים . מישהו מכיר את הבעיה , ואיך אני נפתר ממנה? חיפוש בגוגל לא הניב שום תוצאה , אותו דבר לגבי חיפוש במאגרי המידע של Symantec ..
פורסם 2004 ביולי 221 שנים [ltr]first, I recommend you run Spybot S&D to clear any spy/adware, then use AdMuncher to prevent any pop ups.[/ltr]
פורסם 2004 ביולי 221 שנים מחבר כן , בדקתי ל Spys למיניהם ע'י הרצת SpyBot S&D ו AdAware . הם לא מצאו כלום . סרקתי גם את המחשב ב Safe Mode , והנורטון ( החוקי והמעודכן ) לא מצא כלום ..
פורסם 2004 ביולי 221 שנים אני לא מבין למה צריך לסבול את כל הבאגים , הפרסומות והשטויות האלה עם האינטרנט אקספלוררכשאפשר לעבור לדפדפנים אחרים בהרבה יותר טובים ממנו.
פורסם 2004 ביולי 221 שנים לדעתי תתקין FIREFOX 0.9.1 ממש מצויין!אני מאוד מרוצה ממנו. אם אתה מתעקש על אקספלורר אז תתקין AVANT....
פורסם 2004 ביולי 221 שנים דפדפן האוונט מכיל בתוכו המון תוכנות ריגול , לכן גם אני לא כל כך ממליץ עליו אחרי שניסיתי אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.