עבור לתוכן

תמונות - עיגול חוטים תוצאות

Featured Replies

פורסם

ואטוס אני לא רואה סיבה למה הכבלים צריכים להיות גמישים , בסה"כ זה לא חיסרון כל כך.

פורסם

שאתה תצטרך לחבר שני סידירומים עם כבל IDE רגיל ותצטרך לשבת שעתיים לעקם אותו עד שכולו נראה כאילו יצא מאיזה גטו, והידיים שלך היו ב48 מעלות נוטפות זיעה, אתה תגיד לי אם חשובה הגמישות או לא...

שתצטרך לסדר את החוט שלא יתקע בדוך בין החיבור בלוח לסידירום

כי תרצה זרימת אוויר טובה יותר ולהחביא אותו צמוד לשלדה

אבל הכבל יתנגד ויהיה קשה כמו אבן ולא יסכים להתעקם לצד.. גם אז תגיד לי אם הגמישות חשובה לנוחיות\זרימת אוויר\יופי או לא

פורסם
  • מחבר

אממ ככה בוא נגיד שיש לי חלון בקדימה של המארז ככה שרק הצורב שלי נמצא שם..

הנה לך תמונה וד"א זה לא כזה קשיח כמו שזה נראה לך....

זה בערך איך נראה הקדימה של המחשב שלי... וכן זה שקוף זה לא סתם חור

front.jpg

הנה עוד תמונה שהיא רק בלי הפאנל שעמלתי עליו שעות

front1.jpg

והנה הפאנל שישבתי ושייפתי אותו רק כדי שזה יראה נורמאלי ד"א אני מחפש חומר שיוציא את מה שכתוב של את הדיגיטל הזה כי אציטון לא עזר

וגם הקומבינה כדי שהוא יגיע לכפתור של הCDROM

panle.jpg

אז במקרה שלי אני לא אצטרך " ידיים שלך היו ב48 מעלות נוטפות זיעה" אתה מסכים איתי או לא ?

ד"א זה לא הסוף של המודינג בסוף אני אעלה תמנות איכותיות....

פורסם

נראה נראה ממש טוב! השאחה באמת עד כמה זה גמיש?

פורסם

אם היית משקיע דקה מזמנך לקרוא את מה שכתבתי ולא רק לצטט חלקים היית שם לב למשפט "כל עוד הכבל נוח לו לשימוש וזה מתאים לו, שיהנה"

אם המקרה שלך הכבל מספיק אז סבבה לך, אני מדבר בכלליות שכבל מעוגל עדיף שיהיה גמיש ולא סתם עגול ליופי\זרימת אוויר

בכל מקרה יפה מאוד מה שעשית ומה בדיוק שקוף אצלך ? פרספקט? אם כן אתה יכול לעשות איזה חריטה נחמדה ולשים לדים מלמטה מאוד יוסיף

פורסם
  • מחבר

כן..

פשוט אמרתי שזה שקוף כי האיכות ירודה ולא כל כך רואים את זה

וגם האור של המאורר ממש עושה צורה רעה לתמונה שניסיתי לצלם

בקשר לחריטה אין לי דרמל וגם לדעתי זה דיי בזבוז (לצרכים שלי) כי בשביל חריטה אני לא אקנה משהו ב150 ש"ח ואף יותר

וחוצמזה אני לא כזה מוכשר ואני מאמין שהחריטה תצא לי על הפנים

פורסם

אחי, באמת יצא לך יפה.

אני עשיתי חיתוכים של 4 4 4 4 ויצא לי לא טוב, אני קונה כבל חדש ועושה חיצוכים של 2 2 2 2 ועושה את מה שאתה עשית.

פורסם

תעשה 1 1 1 1 יותר טוב

פורסם
  • מחבר

תקשיב הצעה קטנה..

אני השתמשתי בסקין יפנית הקטנות ועכשיו יש גם שיטה..

תעשה כמו חתך של 2~3 ס"מ בהתחלה ואז למשוך את החוטים ידנית וככה תמשיך 2 חוטים עושים חיתוך קטן ואז מושכים

אם לא תבין אני גם ככה עוד מעט עושה עוד אחד אז אני אצלם..

פורסם

אם אני אעשה חיתוכים של 1 1 1 1 1 יגדלו לי הסיכויים שאני אחתוך בטעות כבל אחד ואחשוף את מה שבתוכו אז עדיף 2 2 2 2 2 2. ד"א: חיתוך 2 2 2 22 לא כל כך שונה מחיתוך 1 1 1 1 1כך שהסיכון לא שווה את זה.

ד"א: אני מצטער שאני גולש פה מהנושא של ההודעה.

פורסם
  • מחבר

אם אני אעשה חיתוכים של 1 1 1 1 1 יגדלו לי הסיכויים שאני אחתוך בטעות כבל אחד ואחשוף את מה שבתוכו אז עדיף 2 2 2 2 2 2. ד"א: חיתוך 2 2 2 22 לא כל כך שונה מחיתוך 1 1 1 1 1כך שהסיכון לא שווה את זה.

ד"א: אני מצטער שאני גולש פה מהנושא של ההודעה.

כעקרון לא, אם עובדים לאט ולוקחים את הזמן אז זה יצא טוב אבל 1 1 1 1 זה מיותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים