פורסם 2004 ביולי 221 שנים ואטוס אני לא רואה סיבה למה הכבלים צריכים להיות גמישים , בסה"כ זה לא חיסרון כל כך.
פורסם 2004 ביולי 221 שנים שאתה תצטרך לחבר שני סידירומים עם כבל IDE רגיל ותצטרך לשבת שעתיים לעקם אותו עד שכולו נראה כאילו יצא מאיזה גטו, והידיים שלך היו ב48 מעלות נוטפות זיעה, אתה תגיד לי אם חשובה הגמישות או לא...שתצטרך לסדר את החוט שלא יתקע בדוך בין החיבור בלוח לסידירוםכי תרצה זרימת אוויר טובה יותר ולהחביא אותו צמוד לשלדהאבל הכבל יתנגד ויהיה קשה כמו אבן ולא יסכים להתעקם לצד.. גם אז תגיד לי אם הגמישות חשובה לנוחיות\זרימת אוויר\יופי או לא
פורסם 2004 ביולי 221 שנים מחבר אממ ככה בוא נגיד שיש לי חלון בקדימה של המארז ככה שרק הצורב שלי נמצא שם.. הנה לך תמונה וד"א זה לא כזה קשיח כמו שזה נראה לך.... זה בערך איך נראה הקדימה של המחשב שלי... וכן זה שקוף זה לא סתם חור הנה עוד תמונה שהיא רק בלי הפאנל שעמלתי עליו שעות והנה הפאנל שישבתי ושייפתי אותו רק כדי שזה יראה נורמאלי ד"א אני מחפש חומר שיוציא את מה שכתוב של את הדיגיטל הזה כי אציטון לא עזר וגם הקומבינה כדי שהוא יגיע לכפתור של הCDROM אז במקרה שלי אני לא אצטרך " ידיים שלך היו ב48 מעלות נוטפות זיעה" אתה מסכים איתי או לא ? ד"א זה לא הסוף של המודינג בסוף אני אעלה תמנות איכותיות....
פורסם 2004 ביולי 221 שנים אם היית משקיע דקה מזמנך לקרוא את מה שכתבתי ולא רק לצטט חלקים היית שם לב למשפט "כל עוד הכבל נוח לו לשימוש וזה מתאים לו, שיהנה"אם המקרה שלך הכבל מספיק אז סבבה לך, אני מדבר בכלליות שכבל מעוגל עדיף שיהיה גמיש ולא סתם עגול ליופי\זרימת אווירבכל מקרה יפה מאוד מה שעשית ומה בדיוק שקוף אצלך ? פרספקט? אם כן אתה יכול לעשות איזה חריטה נחמדה ולשים לדים מלמטה מאוד יוסיף
פורסם 2004 ביולי 221 שנים מחבר כן..פשוט אמרתי שזה שקוף כי האיכות ירודה ולא כל כך רואים את זהוגם האור של המאורר ממש עושה צורה רעה לתמונה שניסיתי לצלםבקשר לחריטה אין לי דרמל וגם לדעתי זה דיי בזבוז (לצרכים שלי) כי בשביל חריטה אני לא אקנה משהו ב150 ש"ח ואף יותרוחוצמזה אני לא כזה מוכשר ואני מאמין שהחריטה תצא לי על הפנים
פורסם 2004 ביולי 221 שנים אחי, באמת יצא לך יפה.אני עשיתי חיתוכים של 4 4 4 4 ויצא לי לא טוב, אני קונה כבל חדש ועושה חיצוכים של 2 2 2 2 ועושה את מה שאתה עשית.
פורסם 2004 ביולי 221 שנים מחבר תקשיב הצעה קטנה..אני השתמשתי בסקין יפנית הקטנות ועכשיו יש גם שיטה..תעשה כמו חתך של 2~3 ס"מ בהתחלה ואז למשוך את החוטים ידנית וככה תמשיך 2 חוטים עושים חיתוך קטן ואז מושכיםאם לא תבין אני גם ככה עוד מעט עושה עוד אחד אז אני אצלם..
פורסם 2004 ביולי 221 שנים אם אני אעשה חיתוכים של 1 1 1 1 1 יגדלו לי הסיכויים שאני אחתוך בטעות כבל אחד ואחשוף את מה שבתוכו אז עדיף 2 2 2 2 2 2. ד"א: חיתוך 2 2 2 22 לא כל כך שונה מחיתוך 1 1 1 1 1כך שהסיכון לא שווה את זה.ד"א: אני מצטער שאני גולש פה מהנושא של ההודעה.
פורסם 2004 ביולי 221 שנים מחבר אם אני אעשה חיתוכים של 1 1 1 1 1 יגדלו לי הסיכויים שאני אחתוך בטעות כבל אחד ואחשוף את מה שבתוכו אז עדיף 2 2 2 2 2 2. ד"א: חיתוך 2 2 2 22 לא כל כך שונה מחיתוך 1 1 1 1 1כך שהסיכון לא שווה את זה.ד"א: אני מצטער שאני גולש פה מהנושא של ההודעה.כעקרון לא, אם עובדים לאט ולוקחים את הזמן אז זה יצא טוב אבל 1 1 1 1 זה מיותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.