עבור לתוכן

גשר רשת בXP - האם אפשר לשנות מהירות?

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי בבית שלושה מחשבים. שני מחשבים ניגשים לאינטרנט דרך מחשב שלישי שעושה ICS. "גישרתי" בין שני המחשבים במחשב שאליו שניהם מחוברים כדי שיוכלו לגשת אחד לשני ולחלוק את השיתוף לאינטרנט.

הבעיה היא שהגשר (כנראה) מגביל את מהירות הרשת ל10MBPS . - האם אפשר לשנות\ להעביר את זה ל100 ?

תודה לעוזרים

פורסם

הוא עובד ב10MB או ב-10Mb - ביט או בייט?

פורסם
  • מחבר

10mbps מגה ביט.

פורסם

מנהל התקנים->מאפיינים של כל אחד מהכרטיסים->advanced-> speed and duplex settings

שים על 100 full duplex

פורסם

לא יהיה יותר פשוט לקנות סוויץ ב-150 שקל מאשר להחזיק מחשב אחד עם 3 כרטיסי רשת והמון הגדרות?

פורסם
  • מחבר

מנהל התקנים->מאפיינים של כל אחד מהכרטיסים->advanced-> speed and duplex settings

שים על 100 full duplex

ניסיתי את זה וכנראה שזה לא עובד.

לא יהיה יותר פשוט לקנות סוויץ ב-150 שקל מאשר להחזיק מחשב אחד עם 3 כרטיסי רשת והמון הגדרות?

האם הסוויץ' מאפשר שיתוף אינטרנט, קבצים ומדפסת בין כל המחשבים? (או שצריך לנתב?) אני צריך הסבר על ראוטרים וסוויצ'ים...

פורסם

הסוויטצ' מאפשר שיתוף הכל, לא צריך לקנות נתב (אתה יכול להמשיך להשתמש במחשב שרת כלשהו כנתב עם ה"שיתוף" של ווינדוס, ICS). התצורה מוסברת במדריך ICS הסטיקי פה בראש הפורום.

אתה יכול לקרוא על ההבדל בין נתב (Router) לבין רכזת (HUB/Switch) בהודעה שלי פה, או בהרבה הודעות אחרות בפורום שאתה יכול למצוא עם search.gif.

פורסם
  • מחבר

בסדר, תודה.

אבל עדיין לא עניתם לי איך לפתור את הבעיה בגשר

היי

יש לי בבית שלושה מחשבים. שני מחשבים ניגשים לאינטרנט דרך מחשב שלישי שעושה ICS. "גישרתי" בין שני המחשבים במחשב שאליו שניהם מחוברים כדי שיוכלו לגשת אחד לשני ולחלוק את השיתוף לאינטרנט.

הבעיה היא שהגשר (כנראה) מגביל את מהירות הרשת ל10MBPS . - האם אפשר לשנות\ להעביר את זה ל100 ?

תודה לעוזרים

פורסם

כנראה שהגשר הזה גורם לבעיה, שים סוויץ' וזהו, הרבה יותר פשוט ונוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים