פורסם 2004 ביולי 221 שנים הייכאשר אני יקבל את העכבר החדש (mx510) אני יצטרך לקנות מקלדת חדשה, אז חשבתי גם מקלדת לקנות בארצות הברית, גם יותר זולות וגם יש יותר מבחר, אבל לא יהיה לי עיברית במקלדת אז זה לא שווה,אז אני צריך מקלדת ב-300-350 שקל, חשוב שתיהיה שחורה, לא אכפת אם אלחוטית או לא, וחשוב שיהיה בה כפתורים מיוחדים (נוספים), המקלדת למשחקים ולאינטרנט.תודה מראש לעוזרים Install
פורסם 2004 ביולי 221 שנים בחיית, כ"כ קשה לעשות חיפוש?חוץ מזה מה הבעיה לבדוק בכל אתרי החנויות, יש עשרות מקלדות כאלה.לך על משהו של MS ותהיה רגוע.
פורסם 2004 ביולי 221 שנים מחבר הבעיה ששכימעט כל המקלדות מגיעות ביחד עם עכבר, ואני ממש לא צריך עוד עכבר
פורסם 2004 ביולי 221 שנים Microsoft Multimedia Keyboard 130NISאני לא חושב שצריך להוציא על מקלדת 300 שקל.
פורסם 2004 ביולי 221 שנים מי צריך אותיות בעברית?תשלח את אבא שלך לקנות איזה לוג'יטק שחורה עם HOT KEYS רובם נוחות לא צריך דגם ספציפי..
פורסם 2004 ביולי 221 שנים מחבר חשבתי לקנותאת הדגם "אליט" של לוג'י, אבל בגלל האותיות אני לא קונה אותה, ואני חייב אותיות בשביל עבודות וכדומה ואני לא זוכר איפה כל כפתור נימצא
פורסם 2004 ביולי 221 שנים אין הרבה מה להבין, לך לחנות תבדוק אם המקלדת מתאימה לך בנוחות ובכפתורים שאתה צריך וקנה אל תחשוב יותר מידי זאת לא השקע לחיים.
פורסם 2004 ביולי 521 שנים באמת אתה לא חושב אולי שהדיון קצת ..... אבל ממש קצת טיפשי.....מה כבר יש להבין במקלדות....??!?!? :-\נ.ב. : אם אתה גיימר ... לא מציע לך לקחת אלחוטי...
פורסם 2004 ביולי 521 שנים https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_112&products_id=1553אחלה מקלדת. לי יש אותה בלבן\כחול כהה ואני מת עליה. ממש נוחה ואם כפתורים יעילים ונוחים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.