עבור לתוכן

כואב הלב...

Featured Replies

פורסם

אני לא נכנס לויכוח הזה. כל מה שאמרתי זה שהם המדינה החזקה בעולם. בעיקר מבחינה צבאית. עזוב תרבות וכל זה. הגישה שלהם של "כמה שיותר יותר טוב" עובדת.

• תגובות 50
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני לא נכנס לויכוח הזה. כל מה שאמרתי זה שהם המדינה החזקה בעולם. בעיקר מבחינה צבאית. עזוב תרבות וכל זה. הגישה שלהם של "כמה שיותר יותר טוב" עובדת.

זה שהם המדינה החזקה בעולם זה נכון. גם כלכלית - נכון. הם מצליחים זה נכון (כשאתה רואה משכורות כפולות ואף יותר ממקבילות בארץ ורואה אנשים שקרעו כאן את התחת, הגיעו לארה"ב ועכשיו יש להם הון קטן, שתי מכוניות ווילה, אתה גם רוצה להשתייך להצלחה) אבל ההצלחה הזו לא בהכרח תאריך ימים. כבר היום יש ספקולטורים הטוענים שהמגמה הקיימת כיום באירופה (ע"ע - איחוד אירופי) ובסין שהופכת מיום ליום למעצמה כלכלית שאין לזלזל בחשיבותה, יביאו אותן למצב של תחרות שווקים עם ארה"ב וייתכן שיום יבוא וארה"ב כבר לא תהיה הכוח העולה בעולם. זה אולי לא יקרה בזמננו אנו, אבל אולי בזמן ילדינו או נכדנו. הנקודה היא שגדול יותר לא אומר בהכרח חזק יותר. ככה זה בעולם המוטורי האקזוטי (ע"ע פורשה, פרארי, יגואר לעומת דודג', שברולט ופורד) ככה זה באודיופיליה (ע"ע ProAc, Vienna Acoustics, Sonus Faber לעומת מרטין לוגן, קונראד ג'ונסון וג'ולידה) - אירופה היא ערש התרבות המערבית: הקלטים, הנורדים, הגליים, הטבטוניים המרכיבים את מרכז ומערב אירופה הם הם המייצגים את מיטב הרבגוניות, העומק והחשיבה לדורות.

פורסם

חחחחחחחחחחחחח אחי כמה אתה כותב אנחנו אנשים עייפים אתה באמת חושב שיש לנו כוח לקרוא את כול זה??

פורסם

אתה ממש לא חייב לקרוא

אם זה לא מעניין אותך אל תקרא

בעיקרון זה ידוע שמכוניות אמריקאיות גרועות..

ההבדל הוא שבשביל האמריקאים זו בסך הכל דרך תחבורה

בשביל האיופאים זו דרך חיים והם נוהגים בשביל הכיף(כי כיף לנהוג שם)

הסיבה לזה לפי דעתי היא שהאמריקאים היו הראשונים להשתמש במכונית והם כבר עברו מזמן את השלב של ההתלהבות ושל הכיף ובשבילם זה כמו כל דרך תחבורה אחרת

תחשוב על ילד קטן שנוסע פעם ראשונה במטוס הוא נורא מתלהב והכל ורוצה לטוס במטוס הכי גדול והכי טוב אבל כשהוא גדל כבר לא ממש איכפת לו איזה מטוס זה אלא פשוט להגיע ליעד בזמן

פורסם

איזה שטויות אתה כותב...

"הסיבה לזה לפי דעתי היא שהאמריקאים היו הראשונים להשתמש במכונית והם כבר עברו מזמן את השלב של ההתלהבות ושל הכיף ובשבילם זה כמו כל דרך תחבורה אחרת"

אני לא בטוח בזה שהאמריקאנים המציאו את המכונית, זה דבר ראשון. דבר שני: האמריקנים סתם מייצרים מכוניות גדולות וכבדות כדי להראות כאילו "יש להם יותר", שהם יותר טובים... (סתם שיגעון גדלות...) דבר שלישי: האמריקנים לא מעריכים את ההנאה שבנהיגה ובגלל זה הם מתייחסים אל מכוניות כאל עוד אמצעי תחבורה (מעניין לדעת אם הטייסים האמריקנים מתייחיסים אל המטוסים שלהם כאל "עוד כלי תחבורה"...) הם הנסים להראות כמה הם "קולים" ולא מתרגשים מדברים כאלה (שוב, שיגעון גדלות). אני ראיתי משפחה של אמריקנים ששכרו אוטו נחמד (איופאי... לא זוכר איזה) ונסעו ב140 קמ"ש בכביש בטון בגרמנייה. הם לא נראו אדישים...

דבר אחרון: גם אם כל מה שכתבתי לא נכון, אז אני בטוח בזה שהמכוניות לא הגיעו לאירופה יותר מ5 שנים אחרי שיצאה המכונית הראשונה בארה"ב, ו5 שנים לעומת ה100+ שהמכוניות קיימות זה כלום. אני מניח שאם זה הייתה סתם התלהבות ראשונית, אז זה הייה עובר כבר, גם לאירופאים.

פורסם

אני כותב שטויות?!?!

מי אתה בכלל שתחליט אם מה שאני כותב נכון או לא נכון ועוד לזרוק את המילה "שטויות" כאילו אתה בכלל יודע את התשובה ::)

זאת דיעה שלי ואין לך שום זכות לבקר אותה או להחליט אם היא נכונה או לא

העובדה היא שהאמריקאים היו הראשונים שקיבלו מכוניות ב"ייצור המוני" כלומר מכונית לכל אדם שברור שהופך את הדבר לפחות מיוחד ופחות מושא להתלהבות. הרי איך אתה יכול להתלהב במשהו שלכולם יש?!

אתה מסלף את מה שכתבתי וזה כבר כן שטויות

תראה לי איפה כתבתי שהאמריקאים "המציאו" את המכונית...(כלומר אתה גם כותב שקרים)

אמרתי שהם היו הראשונים להשתמש(שוב מדובר על ייצור המוני)

ושוב חבל שלא הדגשת את החלק החשוב

איזה שטויות אתה כותב...

"הסיבה לזה לפי דעתי היא שהאמריקאים היו הראשונים להשתמש במכונית והם כבר עברו מזמן את השלב של ההתלהבות ושל הכיף ובשבילם זה כמו כל דרך תחבורה אחרת"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים