עבור לתוכן

כואב הלב...

Featured Replies

פורסם

עם כולם יהיו האמר לא יהיה תאונות במהירות גדולה(בגלל שהאוטו לא עובד ת 120 ככה)

וגם עם האמר עושה תאונה עם האמר לא בטוח שיקרה להם משהו

• תגובות 50
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ווווווווווווווווווווווואאייייייי :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( אני לא מאמין המכונית ההיא שניראת כמו מפארק היורה סתכלו טוב זה וויפר!!! :'( :'( :'( :'(

פורסם

לא, זה שברולט קורבט.

פורסם

how can u tell?

פורסם
  • מחבר

how can u tell?

רואים לפי חתיכת הפגוש הקידמי שעוד נותר "חי". ללא ספק הקימור המוכר של שברולט קורבט.

פורסם

אחי אתה בטוח ??

לי עדיין ניראה זה וויפר אבל אם אתה אומר....

פורסם

שברולט.

חידת זיהוי חדשה

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

how can u tell?

אהם...קוראים לתמונה corvette_121102_003.jpg

ניראה לי איזה דודג' ישנה של אל באנדי

פורסם

החידה הייתה בצחוק

אבל יפה יפה

צדקת

פורסם
  • מחבר

האחרונה באמת נראית כמו דודג' וייפר RT/10 - חצי מהאוטו מוקדש למנוע V10 בן 8 הליטרים (!) המפתח מעל 400 כ"ס. החצי השני לשני המושבים ותא המטען. זהו באמת אוטו שאפשר לומר כי בנו אותו סביב המנוע שלו.

פורסם

חחח אי אפשר לפספס את המראה הזול והשוקיסטי של הדודג'

פורסם

וסביב מיכל הדלק כמובן

ליטר לכל 3-4 ק"מ

חחחחחחח

היא מעלימה תדלק

פורסם
  • מחבר

וסביב מיכל הדלק כמובן

ליטר לכל 3-4 ק"מ

חחחחחחח

היא מעלימה תדלק

הקונספט האמריקאי מאחורי מכוניות שרירים היה מאז ומעולם שימוש במנועים עתירי נפח כדי להשיג כוח. בארה"ב אין כזה דבר מכונית משפחתית מתחת ל-2000 סמ"ק. רבים נוסעים ב-SUVs זוללי דלק ובעלי נפח של 6.5 ליטר ומעלה.

לעומת זאת, הקונספט האירופאי מאחרוי מכוניות אקזוטיות הוא השגת כוח ע"י שימוש בטכנולוגיה מתקדמת. פרארי משתמשים בטלטלי טיטניום, סעפות יניקה משתנות, הזרקה ממוחשבת אך "מסתפקים" ב5.7 ליטרים. האמריקאים (כמו בדודג' ובשברולט) פשוט מגדילים נפח ובקושי עובדים על טכנולוגיה. לקורבט יש עוד שסתומים עיליים כמו פעם, כאלו שתמצא בסובארו פשע. על ארבעה גלי זיזים עילים כפולים כמו בפרארי הם לא חשבו.

זה נשמע אולי מוזר, אבל זה קיים גם באופי הכלכלי החברתי ואף הפוליטי של שתי התרבויות:

האמריקאים נחשבים ל"נמהרים וטיפשים" כך שגדול יותר = חזק יותר. בעוד האירופאים נחשבים יותר "מסוגננים וחכמים" כך שיעיל יותר = חזק יותר.

פורסם

מה שלא הולך בכוח הולך בעוד יותר כח. עובדה שהאמריקאים הם המדינה החזקה בעולם. איפה אירופה?

פורסם
  • מחבר

מה שלא הולך בכוח הולך בעוד יותר כח. עובדה שהאמריקאים הם המדינה החזקה בעולם. איפה אירופה?

אתה בודאי צוחק. אירופה היא המקום בו התחילה התרבות המערבית. ארצות דוברות אנגלית כולן מקורן באי הבריטי. כולל ארה"ב כמובן.

האמריקאים צורכים 1/3 מהאנרגיה בעולם ומזבלים יותר מכל אדם אחר. הם נחשבים בעיני רבים לשיא התרבות המערבית. אני חושב שזו הקצנה ולא האידאל.

כאן אינו המקום להיגרר לויכוח הזה, רק אל תזלזל באירופה במטוטא ממך...כל האקזוטיקה של המערב צמחה ועדיין מגיעה משם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים