פורסם 2004 ביולי 221 שנים יאללה כולה מה זה רק מכוניות ועוד שלא שלכם מה עשיתם מזה....חצי ציני חצי רציני פה..אני מקווה שוכלם פה צוחקים כי המכוניות על הזין וזה לא שווה "בכי" עליהןאז מה כן ?!
פורסם 2004 ביולי 421 שנים חחח זה נשמע כאילו אנחנו מדברים על כרטיס מסך :\lol!!! כרטיס מסך אה?! זה נראה כאילו אתם מכורים מדי לדברים חומריים כמו מכוניות, מחשבים...טוב גם אני כזה אבל אתם כבר עברתם ת'גבול מזמןןן
פורסם 2004 ביולי 421 שנים כן גם אני חושב שהמכונית יותר חשובה הנהג זה בטח איזה זקן אמריקאי משו בסגנון יו הפנר (the one and only) (חחחחחח לא יודע מה הקשר פשוט בא לי להגיד את זה) אתם יודעים מישו כזה שמתלהב מזה שהוא זקן והכול הקיצר המכונית יותר חשובה....ואכן כואב הלב
פורסם 2004 ביולי 421 שנים יותר חשוב - מה קרה לנהג?! מה זה משנה? הלמבו שווה הרבה יותר... :'( תראו את זה: nice... ;D וגם זה: גם לכם נראה שהמכונית לקוחה מהסט של פארק היורה? :
פורסם 2004 ביולי 421 שנים יותר חשוב - מה קרה לנהג?!Everything has worked out in the end since owner has gotten a replacement.
פורסם 2004 ביולי 521 שנים גם לכם נראה שהמכונית לקוחה מהסט של פארק היורה? : Holy Shit! מה עבר על הקורבט ?!
פורסם 2004 ביולי 521 שנים שימו לב לתמונה של ההאמרבגלל זה אני תמיד אומר לעצמי שבמדינת ישראלאני חייב האמר כדי לעלות על הכביש ואז לא יקרה לי כלוםוגם המדינה צריכה לעזור לאנשים לקנות יותר אמרים במדינהכי אתה לא יכול לנסוע מהר עם האמרועם כבר יש תאונה לא ממש יזיז לאוטו
פורסם 2004 ביולי 521 שנים ועם כבר יש תאונה לא ממש יזיז לאוטוחחחח, לאוטו שלך אולי.... מה עם שאר המכוניות?ונגיד שלכולם יהיה האמר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.