עבור לתוכן

קירור אוויר למעבד, הכי חזק, בלי מגבלת תקציב

Featured Replies

פורסם

קחו את המילה שלי , הבאנדם באמת משוגע , כפיר , כנס לאייסי , אתה לא יודע מה קרה לי עכשיו!

• תגובות 79
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

המחשב שלי עכשיו רץ עם ההייפר 6 ;D

פורסם

וואי תתחדש!

איזה אומץ! לשים קילו על הלוח?!! איך זה נתפס טוב? תן תמונות...

איך הטמפ'? איך זה נראה תפרט קצת יותר...

פורסם

יאאלה תן התרשמות כללית מהסינק

מכל הבחינות!

פורסם

יש תוצאות כבר?

פורסם

לבנאדם אין מצלמה , אבל לפי תיאורים שלו(דיברתי איתו אתמול בקניון) , הדבר הזה עצום ומפלצתי...

פורסם

כן, אבל בכל אופן על כמה עומדות הטמפ'? האם הלוח מסתדר עם זה? פרטים... ;)

פורסם

לפי מה שהבנתי בינתיים הלוח מחוץ למארז , ולפני זה עם הקירור המקורי היה לו 55מעלות , עכשיו יש לו 36-39...

פורסם

וואי וזה עוד לוח של אביט... זה ממש טוב!

אבל זה לא ממש אובייקטיבי כי הלוח מחוץ למארז.

פורסם
  • מחבר

אז ככה, דבר ראשון כשהלוח שלי מחוץ למארז הוא יותר חם ואני רואה את זה לפי המעלות של הצ'יפסט, וזה קורה בגלל שבמארז שלי יש 15 מאוררים.

המעלות שלי באמת ירדו ל 36-39 וזה עוד בלי להשים מחדש משחה טרמית ובלי לאפינג, על הסינק לא מרחתי משחה והמשחה שיש היא ממה שנשאר על המעבד מהסינק הקודם, אני עדיין לא רוצה להחליף משחה כי אני מתכנן להחליף לוח אם ללוח שהתושבת שלו מסובבת לצד השני, זתומרת אם אני עכשיו מסתכל על הלוח שלי אז התושבת היא בצורה כזאת | | ואני רוצה שהיא תהיה במאוזן בגלל כמה סיבות:

1) שהסינק לא ישאב את האוויר החם שעולה מהכרטיס מסך

2) שאני אוכל לחבר שני מאווררים

3) שהאוויר החם שיוצא מהסינק ילך ישר למאווררים האחוריים שישר יוציאו את האוויר החם מתוך המארז

4) כי כרגע איך שהסינק נמצא זה משבש לי את כל הזרימת אוויר במארז..

עכשיו, אני הצרכן הראשון בארץ (אולי גם בעולם?) שיש לו את הסינק הזה, מה שיש כרגע ליבואנים זה לבדיקות שלהם כדי שהם יחליטו אם לשווק אותו, מה שאומר שהסינק שלי לא חדש חדש אלא הוא הותקן פעמיים שלוש על מערכות אחרות לשם בדיקה.

לי זה לא משנה חוץ מהעניין שמי שהתקין אותו קצת שרט את הבסיס של הסינק (מה שנוגע במעבד) ולכן אני צריך לעשות לו לאפינג.

אני משאר שאחרי שאני אתקין שני מאווררי דלטא ואני יעשה לאפינג ואני אמרח משחה טרמית כמו שצריך ואני אתקין את הסינק בצורה שהוא לא שואב את האוויר החם מהכרטיס מסך יירדו עוד כמה מעלות נוספות..

אם אתם רוצים חוות דעת על הסינק אז ככה:

מי שלא מטורף שלא יקנה אותו, ההתקנה מסובכת והוא באמת כבד ותאמינו לי אני רואה את הלוח שלי מתקפל מהמשקל שהסינק הזה מפעיל עליו.

המלצה שלי, תקחו את ה SP94 הוא שוקל פחות מחצי ממנו וההבדל במעלות לא שווה את הסיכון שבהתקנת ההיפר 6.

לא רק זה, אני בכלל לא ממליץ למי שהתושבת בלוח שלו היא במאונך, זה בכלל הורס את כל הביצועים שהוא יכול להפיק.

סה"כ סינק נחמד, אבל באמת מסוכן ולא תמיד שווה את הסיכון.

אני מרוצה ממנו כי לדבר כזה אני חיכיתי.

פורסם

אני מרוצה ממנו כי לדבר כזה אני חיכיתי.

המפשט הכי חשוב בת'רד הזה ....

פורסם

דווקא לא הייתי לוקח את זה בתור המשפט הכי חשוב

הוא כבר קנה, גמרנו.. שיתחדש באמת אחלה סינק שיהנה ממנו

המשפט הכי חשוב זה שהוא ממליץ לקחת SP, כי זה נוגע למתלבטים שעוד לא קנו את הסינק ולא יודעים מה להחליט...

פורסם

אם אין לי חורים מסביב לסוקט בלוח אם אי אפשר להתקין עליו sp?

פורסם

אתה רציני שאין לך חורים? או שאולי רק לא שמת לב.. ?!

ולא, אי אפשר להתקין עליו שום סינק כבד (לא זלמן לא טרמלרייט ולא סיילנט טאוור)

פורסם

לא נראה לי שיש מצב שאין לך חורים, ייתכן שהם מוסתרים ע"י הבראקט (פלסטיק כזה) מסביב למעבד ואחרי הוצאותו (של הבראקט) החורים מתגלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים