פורסם 2004 ביולי 621 שנים מחבר באיזה חנות יש אותו בארץ?אני היום נוסע לקיי אס פי, אם יהיה להם שם את ה SP94 אני קונה אותו ואם יהיה להם שם את ההייפר 6 אני קונה אותו
פורסם 2004 ביולי 621 שנים חחחחחחח שו KSP תגיד תודה אם יהיה להם איזה VOLCANO 11.. אין להם סינקים ברמה גבוההדברים כאלה עדיף לך להזמין במשלוח הביתה מזיגזג\פנדה..
פורסם 2004 ביולי 621 שנים מחבר טוב סבבה, אז אם אני אוכל להשיג את ה XP120 או את ההייפר 6 אני אקח אותם ואם לא אז את הSP94 עם דלטא 92ממ'
פורסם 2004 ביולי 621 שנים תחלס הXP120 אמור להיות טוב יותר מול השניים האחרים אבל הוא עדיין לא במכירותהSP וההיפר6 אמורים להיות בערך אותו דבר, אולי הSP קצת יותר טוב לא יודע.. בכל מקרה תשאל את גוגל אני בטוח שהוא ישמח לעזור
פורסם 2004 ביולי 621 שנים לא שווה לקנות את ההיפר 6 הוא כבד מידי במיוחד אחרי שתוסיף לו 2 מאוורריםקח SP נחמד שים עליו 120מ"מ (מוד קל ופשוט) וזהוא
פורסם 2004 ביולי 621 שנים בשביל מה אבל? זה סתם יזרוק אוויר וייצור שטח מת גדול מאוד, מדוע לשים 120 מ"מ על הסינק?
פורסם 2004 ביולי 621 שנים לא יהיה DEAD ZONE מכיוון שה120 לא יהיה מחובר ישירות לסינק אלא "מעליו"המוד הוא פשוט וקל יחסיתלא רק שהוא נותן קירור טוב יותר אלא גם חוסך את המשקל של המאוורר.OK אז הנהבעקרון המוד אמור לקחת מאוורר 120 ולחבר אותו על המארז מול הסינק עצמו.את זה אפשר להשיג באמצעות מס' רב של דרכים:חיבור לדלת של המארז חיבור לסלוטים וכדומה (כל אחד יחשבו על דרך)ואז מכל חומר שהוא יוצרים חרוט נחמד (בסיס תחתון 120 בסיס עליון 92)ובאמצעות אלתור (או מקצוענות) מחברים בינהם.וכך יוצרים סינק קל עם אוורור חזק יותר
פורסם 2004 ביולי 621 שנים ממש לא טוב, ההבדלים בין מאווררי 80 ל120 שמאוורר 80 מ"מ נותן אוויר בצורה הרבה יותר ממוקדת על מקום אחד מסוים לעומת ה120 שפשוט מפזר אוויר קר ולא נותן חזק על מקום ספציפי, ואגב, אם כבר לשים אז להשתמש באיזה זרוע או משהו , אבל זה רעיון ממש לא טוב כי הסינק לא יקורר כמו שצריך ע"י מאוורר 120 מ"מ.
פורסם 2004 ביולי 621 שנים לפותח הת'רד : לפי מה שכתוב בחתימה שלך יש לך 15 מאוררים במארז .. את רובם !!! אתה יכול לחסוך ע"י קירור מים טוב וגם על הדרך לסתם את הפה לכרטיס מסך .... במקרה הכי גרוע אתה נשאר עם 2 מאווררים בספק אחד לדיסקים ועוד אחד לראדיאטור מה שייתן לך שקט מטורף וקירור עוד יותר מטורף ... אם אתה רוצה קירור טוב קח את ה SP עם מאוורר טוב וסע לשלום .. ואם אתה מעוניין בשקט עם יכולת קירור דיי מפתיעה קח את הזלמן 7000 CU הוא מעולה וסגרתי איתו 2.4@3.6 .... (אני משוחד .. )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.