פורסם 2004 ביולי 221 שנים אני רוצה לקנות קירור למעבד שלי ואני קצת לא מעודכן בזמן האחרון...אני יודע שיש את ה Thermalright SP-94 שהוא טובואני יודע שיש את ה Coolermaster Jet 4 שהוא טוב אבל אני לא בטוח שיותר מה SP-94או את ה CoolerMaster Aero 4 שאני לא בטוח שיספיק לי...או ה Gigabyte GH-PCU21-VG 3D Cooler-Pro שהוא נראה טוב אבל מעניין אותי שיקרר טוב ולפי מה שאני זוכר הוא דיי טוב אבל אני מחפש את ההכי טוב...ואחרון זה ענק האלומיניום החדש (אני לא זוכר את השם שלו) שמתאים למאוררי 120 ממ'הרעש ממש לא מפריע ליאה והדבר ההכי חשוב! מתוכנן אוברקלוק מטורף (כבר הגעתי ל 4 ג'יגהרץ אבל המעבד היה ב 70 מעלות עם קירור סטוק - עקפתי את המעבד המהיר ביותר בארץ)...מה אתם ממליצים?
פורסם 2004 ביולי 221 שנים כפיר מה קורה זה אור אדמוב. לי יש את הSP94 שהוא מעולה ואני מאוד ממליץ עליו. יש גם את הsilent tower שהוא גם אמור להיות מעולה.אלה קירורי האוויר הכי טובים בשוק שהSP94 אם מאוורר חזק עדיף על הסיילנט טואוור.
פורסם 2004 ביולי 221 שנים תקנה את הבלוק נחושת הזה + מאורר דלטה (אתה תהפוך לחירש, אלא אם כן יש לך את האזניות האלא כמו שישלגננים lol ;D ( עדיך כבר להשקיע בקירור מים ע"פ זה
פורסם 2004 ביולי 221 שנים מחבר כבר אמרתי שהרעש לא מפריע לי, ואני לא סתם אומר...תשובות רציניות, פורפבור ;D!
פורסם 2004 ביולי 221 שנים אני דוקא מאד ממליץ על ה HYPER 6 החדש של COOLERMASTER (יש אותו בלמיר מחשבים www.lamir.co.il אפילו בדף השני של עמוד הבית שלהם), קח אותו, שים לו מאוורר 80 מ"מ טוב יותר ממה שמגיע איתו, משחה טרמית איכותית ויש לך קירור פ33צי ביותר.
פורסם 2004 ביולי 221 שנים השילוב הכי חזק בקירור אוויר נטו הוא:XP-120+דלתא 120ממאין כל אפשרות ויכוח על זה
פורסם 2004 ביולי 221 שנים מה אם הsp97???? (תוסיף לו כל מאוורר שאתה רוצה)SP97 הוא רק ל-AMD.המקביל שלו לאינטל זה SP94.
פורסם 2004 ביולי 221 שנים יש בכלל את ה XP-120 בארץ?זהו שגם אני הולך לקנות אותו אבל זה לא לגיטימי עכשיו כי לא נראה לי שזה יצא בכלל בארה"ב...
פורסם 2004 ביולי 221 שנים אז תשנה תחתימה שלךכי זה עדין לא יצאבכל זאת אתה מוכן לספר לו תסוד שלךאיך הרעש לא מפריע לך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.