עבור לתוכן

חייב מארז יפה ומקרר טוב למפרט חזק כרגע חושב על הV1000A של Thermaltake בבקשה עזרה

Featured Replies

פורסם

שלוום אני קונה מחשב יחסית חזק ומתכנן אוברקלוק כרגע רק לכרטיס מסך..

משום שאני קונה את המעבד לוח אם זיכרונות וכרטיס מסך מחו"ל הקטע עם האחריות קצת בעייתי אז אני מעדיף לקנות מארז שמקרר טוב ולישון בשקט..

אז המארז שחשבתי עליו הוא Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower

הוא גם מדהים ביופיו! וגם לפי התיאור מקרר מאוד טוב עם 7 מאווררים.

אנשים אמרו שזה מסורבל יחסית וכבד ונשרט מהר האם זה נכון כי אני מתכנן ללכת לפעמים ללאן פרטי לא בתדירות קבועה אבל 3-4 פעמים בשנה האם זה יהיה קריטי?

אנשים גם אמרו לי שזה ביזבוז לקנות מארז בסביבות ה800 שקל ושאפשר למצוא יותר זולים וגם מקררים טוב ויפים..

אבקש פה את עזרתכם כי אתם המקצוענים לא אני =)

אז אשמח אם תעזרו..

בתודה מראש

פורסם

יש מארזים יפים אם קירור טוב בהרבה פחות כסף

חחח יהיה כבד לקחת אותו ללאנפרטי רק האפנל הקידמי אלומיניום השאר פלדה 1.0 מילימטר במילים פשוטות כבד

ובתקציב מוגזם של 800 שח למארז אפשר לקנות מארז עשוי אלומיניום (חומר קליל ולא כבד)

עריכה : בתקציב כזה מוגזם אני ממליץ על RAIDMAX Scorpio 668 רובו עשוי אלומיניום חוץ מהפאנל הקדמי שעשוי פלסטיק יש לו איורור מצויין בא אם 3 מאוררים אחד בחלון צד ושניים מאחורה יש מקום ל2 מאוררים מקדימה אבל זה לא הכרחי 3 מספיקים וגם המארז עשוי אלומניום שמקרר יותר טוב מפלדה המחיר חורג מהתקציב בגלל שכולל ספק אבל על זה אפשר לבקש זיכוי

פורסם
  • מחבר

וואי מארז יפה

בזיכוי אני חושב שאני יקח עוד שתי מאווררים 80מ'מ על מה אתה מציע מאווררים טובים אבל בלי לאדים או דברים כאלה..

פורסם

ENERMAX 80MM ADJUSTABLE שקט במהירות נמוכה

אם אתה אוהב רעש אז לך על THERMALTAKE SMART FAN 2 מקרר טוב יותר אבל רועש

פורסם

חשבת על המארז של superTalent? הוא מגיע עם 5 מאווררים, עשוי מאלומיניום, איוורור מצויין, ופוטנציאל גבוה למודינג.

פורסם

Way too much noise .. יש אותו לחבר שלי וזה מרעיש בטירוף.. חבל על הכסף גם כי אפשר לקנות

משהו הרבה יותר טוב, ב 300-400 ואם תרצה להוסיף 1-2 מאווררי 120 מ"מ שהם יותר שקטים מה 80 מ"מ ויש יותר CFM.

וגם תבחר מארז לא כבד ולא מסורבל. עדיף לך לקחת את הכסף, ללכת לחנות ולבקש מהם לראות מארזים,

תתסתכל מה הכי נוח לך, "תחוש" אותם ותבחר מה שיימצא חן בעינך, ומה שמתאים לצרכים שלך. כי בתמונות

הכל נראה טוב ויפה, עד שאתה מקבל אותו הביתה, ואז כבר מאוחר להצטער..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים