עבור לתוכן

מעוניין לקנות אוזניות למחשב , מתלבט בין שני דגמים.(JVC , ZALMAN)

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות אוזניות למחשב ואני מתלבט בין שני דגמים מחברות שונות.

אני ממש לא מבין בסוגי אוזניות למיניהם , אני אשמח אם תעזרו לי להחליט מה לקנות.

הדגמים:

JVC - http://www.220v.co.il/site/productspec.asp?id=1421

ZALMAN - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4415

פורסם

התקציב שלך הוא בסביבות ה300?

אני מאמין שאפשר לקנות אוזניות יותר טובות מאלה בתקציב הזה.

אפשר למצוא את הסנהייסר HD 280 בתקציב הזה בEBAY חדש

פורסם
  • מחבר

התקציב שלי הוא בסביבות ה- 300 ש"ח כמו שרשמת.

אני הייתי מעדיף להזמין מהארץ , יש בארץ עוד אוזניות חוץ מאלה? כי למען האמת חיפשתי ואלה הן היחידות שמצאתי.

פורסם

המחיר של האוזניות בארץ הוא מטורף. ממש לא כדי לך להזמין פה. ממש כדי לך להתאמץ ולהזמין מחול את הסנהייסר HD280

פורסם
  • מחבר

תודה , אבל בכל זאת אני מעדיף לקנות בארץ , כי אין לי אפשרות לקנות מחו"ל.

אז מה יותר טוב מבין האוזניות שהצעתי בהתחלה? אולי יש משהו יותר טוב ממה שהצעתי בטווח מחירים הזה?(בארץ)

פורסם

על הזלמן קראתי הרבה ביקורות כי שקלתי לקנות אותו פעם. המסקנה שלי הייתה שהאוזניות טובות בעיקר למשחקים שמנצלים שישה ערוצים, אבל חוץ מזה הם מתפקדות בדברים אחרים כמו אוזניות זולות יחסית. עוד מסקנה הייתה שאין עדיין בשוק (לפחות אז, לפני בערך שלושה חודשים לא היה) אוזניות 5.1 איכותיות באמת. עוד מסקנה הייתה שהזלמן לא ממש שווה בשמיעה של סטריאו בלבד, נגיד במוזיקה.

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש מתכנן על אוזניות שיהיו טובות למשחקים , אני בעיקר רוצה לשמוע איתן מוזיקה.

אז ה-JVC יותר טובות מהזלמן בשמיעת מוזיקה?(סטריאו)

פורסם

איזו אפשרות צריך כדי להזמין מחול? אני עכשיו הזמנתי audio-technica ATH A900 מהאתר audiocubes ושלחתי להם אימייל קודם והם שלחו לי את האוזניות בתג מחיר של 40 דולר אז מכס אני לא משלם. המשלוחים משם לא יקרים (USPS WXPRESS לאוזניות שלי עלה 19 דולר) ואם תזמין משם אתה לא תתחרט וגם ההיו לך אוזניות יותר טובות בהרבה

פורסם
  • מחבר

עזוב אני פשוט מעדיף להזמין מהארץ , אני לא צריך משהו כל כך טוב , רק משהו שיהיה "נחמד" בוא נגיד...

**תתחשב בזה שעוד לא הספקתי לשמוע אוזניות מהסוג הזה , הסוגים היחידים של אוזניות שאני שמעתי אי פעם אלה אוזניות של 15 שקל ::)

פורסם

עזוב אני פשוט מעדיף להזמין מהארץ , אני לא צריך משהו כל כך טוב , רק משהו שיהיה "נחמד" בוא נגיד...

**תתחשב בזה שעוד לא הספקתי לשמוע אוזניות מהסוג הזה , הסוגים היחידים של אוזניות שאני שמעתי אי פעם אלה אוזניות של 15 שקל ::)

גם אני. הטכניקה A900 הולכות להיות הרשונות. ומה הקשר? אתה משלם את אותו סכום הכסף ומקבל משהו יותר טוב. אני לא מבין למה לא לעשות את זה?

זה לא שאתה משלם יותר..

פורסם

אני במקומך ההיתי מכפיל (לפחות) את התקציב וקונה משהו נומאלי בחו"ל או דרך www.audioCubes2.com(אם אתה מתכוון להוציא 200$ ומעלה) או דרך www.Meier-Audio.de שלשניהם יש מישלוחים במחיר הגיוני.

אני ההיתי במקומך לוקח איזה Ultrasone בתקציב שלך (ממר. Meier).

אגב, גם הזלמן, וגם הJVC זה הן פשוט דרעק שזה לא יאומן! stay AWAY!!!

וגם באוזניות של שני ערוצים ניתן להגיע לאפקט 3D מאוד משכנע- לא צריל לקחת איזה אוזניות מצועצעות עם 6 דריוורים.

ואם אתה בכל זאת מתעקש לא לבזבז יותר מ300 שקל על אוזניות, אז תקח את ה Sennheiser HD497 או את הגרדו SR60- שלא ממש נוחות, אבל יותר טובות במוזיקה. לפי מה ששמעתי, אפשר לשמוע אותן אצל אייל פור (בחנות?) וגם לקנות אותן- אם אתה מעוניין, תשאל את סקורפיון(ניראה לי הוא זה אמר משהו על זה...).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים