פורסם 2004 ביולי 121 שנים יש לכם מושג על מרוצי מכוניות חדשים או קצת ישנים על מכוניות יוקרתיות? למבורגיני פרארי וכו'
פורסם 2004 ביולי 121 שנים מחבר זה היה מהיר, ניד פור ספיד 5 לא משהו...משעמם והשליטה קשה מדי על הפורש.יש עוד הצעות? חוץ מניד פור ספיד 6עריכה: למה אתה מתכוון 2?
פורסם 2004 ביולי 121 שנים מחבר שמעתי שיצא מרוץ מכוניות על למבורגיני...אבל לא מצאתי ביקורת על זה בשום אתר, יש מושג למישהו?
פורסם 2004 ביולי 121 שנים הוא התכוון בטח ל Need for Speed: Hot Pursuit 2כן.יש מרוץ מכוניות עם כל מני מכוניות על (למי שזוכר כשהאתר לא היה פעיל ראינו מרוץ כזה ביורו ספורט ודיברנו במירק...אהה היו זמנים..) אבל במסלול.שככתי את שמו ואני לא בטוח שיש את זה לPCיש שם אאת הSELLEN S7, למבורגיני מורצ'לגו, פאררי 557 (זה הדגם נכון?), 360 מודנה ואחרים..אבל אני חושב שNFS:HP2 הכי טוב שיש במכוניות על.http://www.eagames.com/official/nfs/hotpursuit2/us/home.jsp
פורסם 2004 ביולי 121 שנים שמעתי שיצא מרוץ מכוניות על למבורגיני...אבל לא מצאתי ביקורת על זה בשום אתר, יש מושג למישהו?אתה יודע מה שם המשחק?
פורסם 2004 ביולי 221 שנים הוא התכוון בטח ל Need for Speed: Hot Pursuit 2משחק מעולה.אהבתי אותו יותר מאשר NFSUG.
פורסם 2004 ביולי 221 שנים מה איך אפשר בכלל להשוות? הגראפיקה המשחקיות בכלל לא דומה אחרי שבועיים כבר נמאס, UG היה לדעתי מהפך במשחקי ה המירוצים ולדעתי הוא הטוב ביותר שאחריו עומד ה NFS PORSHE.
פורסם 2004 ביולי 221 שנים [ltr]stop poisonning your mind with the NFS bullshit physics, Quake got more realistic physics than NFS. try racing simulators like Racer, Race Car GT (oldie), TOCA race driver 1/2, Live For Speed and etc.NFS physicas are as real as playboy's playmates' tits.[/ltr]
פורסם 2004 ביולי 221 שנים מחבר אני אהבתי הרבה יותר את Need For Speed HP2, אני פשוט אוהב מכוניות על וכל מה שכולל בתוכו למבורגיני (:המשחק לא נמאס סיימתי אותו אולי פעמיים מקום ראשון בהכל, הקושי דיי סבבה, ועוד במיוחד שיש לך הגה זה הרבה יותר כיף ומציאותי, רק שאת השליטה במכוניות קצת יותר רעה מהסוני.עריכה: Milk-Inc אני לא מכיר את שם המשחק בגלל זה שאלתי אם מישהו יודע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.