עבור לתוכן

מרוצי מכוניות יוקתיות?

Featured Replies

פורסם

יש לכם מושג על מרוצי מכוניות חדשים או קצת ישנים על מכוניות יוקרתיות? למבורגיני פרארי וכו'

פורסם

יש

NFS porsche

פורסם

2

לא 1

יש שם כמעט כל מכונית יוקרה שתרצה (למרות שאני יכל לחשוב על הרבה שאין).

פורסם
  • מחבר

זה היה מהיר, ניד פור ספיד 5 לא משהו...משעמם והשליטה קשה מדי על הפורש.

יש עוד הצעות? חוץ מניד פור ספיד 6

עריכה: למה אתה מתכוון 2?

פורסם

הוא התכוון בטח ל Need for Speed: Hot Pursuit 2

פורסם
  • מחבר

שמעתי שיצא מרוץ מכוניות על למבורגיני...אבל לא מצאתי ביקורת על זה בשום אתר, יש מושג למישהו?

פורסם

כן.

יש מרוץ מכוניות עם כל מני מכוניות על (למי שזוכר כשהאתר לא היה פעיל ראינו מרוץ כזה ביורו ספורט ודיברנו במירק...אהה היו זמנים..) אבל במסלול.

שככתי את שמו ואני לא בטוח שיש את זה לPC

יש שם אאת הSELLEN S7, למבורגיני מורצ'לגו, פאררי 557 (זה הדגם נכון?), 360 מודנה ואחרים..

אבל אני חושב שNFS:HP2 הכי טוב שיש במכוניות על.

http://www.eagames.com/official/nfs/hotpursuit2/us/home.jsp

פורסם

הדגם הוא 575 מרנלו....

פורסם

שמעתי שיצא מרוץ מכוניות על למבורגיני...אבל לא מצאתי ביקורת על זה בשום אתר, יש מושג למישהו?

אתה יודע מה שם המשחק?
פורסם

הדגם הוא 575 מרנלו....

תודה.

פורסם

משחק מעולה.

אהבתי אותו יותר מאשר NFSUG.

פורסם

מה איך אפשר בכלל להשוות? הגראפיקה המשחקיות בכלל לא דומה אחרי שבועיים כבר נמאס, UG היה לדעתי מהפך במשחקי ה המירוצים ולדעתי הוא הטוב ביותר שאחריו עומד ה NFS PORSHE.

פורסם

[ltr]stop poisonning your mind with the NFS bullshit physics, Quake got more realistic physics than NFS. try racing simulators like Racer, Race Car GT (oldie), TOCA race driver 1/2, Live For Speed and etc.

NFS physicas are as real as playboy's playmates' tits.[/ltr]

פורסם
  • מחבר

אני אהבתי הרבה יותר את Need For Speed HP2, אני פשוט אוהב מכוניות על וכל מה שכולל בתוכו למבורגיני (:

המשחק לא נמאס סיימתי אותו אולי פעמיים מקום ראשון בהכל, הקושי דיי סבבה, ועוד במיוחד שיש לך הגה זה הרבה יותר כיף ומציאותי, רק שאת השליטה במכוניות קצת יותר רעה מהסוני.

עריכה: Milk-Inc אני לא מכיר את שם המשחק בגלל זה שאלתי אם מישהו יודע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים