עבור לתוכן

מה זה ספק ג'נרי?

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה ולה לא לקנות אותו?

הזמנתי מחשב מ-IVORY ובמארז שלהם היה ספק 350W והוא הגדיל לי את זה לספק אלומיניום 500W.

מה האלומיניום נותן לי? ואיך אני יודע שזה לא ג'נרי?

תודה לעונים זה דחוף.

פורסם

אלומיניום זה שם של מתכת

תיהיה בטוח שזה ג'נרי

פורסם

חח פעם ראשונה שאני שומע על ספק כוח אלומיניום

ספק ג"נרי נותן פחות ואט ממה שרשום ומתי שנשרף יכול לשרוף איתו עוד חלקים אפילו כל מה שמחובר אליו

הרבה ספקי כוח ג"נריים נשרפים אחרי כמה חודשים (אבל יש גם ספקי כוח ג"נריים די טובים שיכולים להחזיק שנים עניין של מזל)

פתח תמארז ותגיד מה רשום על הספק כוח לפי זה אפשר לדעת

פורסם

כל המחשבים שלי בעליי ספקים ג'נרים והם אף פעם לא נשרפו ותמיד עמדו בעומס ולא היו שום בעיות

פורסם
  • מחבר

אלומיניום זה שם של מתכת

תיהיה בטוח שזה ג'נרי

אני יודע שאלומיניום זה שם של מתכת אני לא עד כדי כך עילג!!!

ולמה אתה חושב שזה ג'נרי?

מישהו יכול לענות לי מה זה ג'נרי?? שם של חברה??

פורסם

כבר ענו לך סתכל למעלה

למה הוא חושב שזה ג"נרי ? - לדעתי בגלל שזה מאיבוריי חנות לא משו לא בטוח שיש להם ספקים איכותיים

פורסם

ג'נרי זה לא שם של חברה, זה שם לכלל של חברות לא מוכרות.

פורסם
  • מחבר

כבר ענו לך סתכל למעלה

למה הוא חושב שזה ג"נרי ? - לדעתי בגלל שזה מאיבוריי חנות לא משו לא בטוח שיש להם ספקים איכותיים

איפה אתה רואה שענו לי כי אני לא רואה?

ג'נרי = שם של חברה?

או

ג'נרי = ספק "דפוק"?

פורסם

ג'נרי = מחברה סינית לא מוכרת עם רכיבים באיכות נמוכה בד"כ = זול = לא אמין = מה שהצרכן הישראלי יקנה בד"כ.

באנגלית - Generic

עקרונית זה פשוט שם מכליל לכל המוצרים שהמקור שלהם לא ידוע, והם זולים ולא איכותים במיוחד.

פורסם

כל המחשבים שלי בעליי ספקים ג'נרים והם אף פעם לא נשרפו ותמיד עמדו בעומס ולא היו שום בעיות

אותו דבר כאן.

פורסם

אתה בפורום כבר יחסית הרבה זמן, ולגעתי אמור לדעת איפה ומה לקנות.. :-\ :P (חבל על הכסף שלך)

ואם לא מאוחר לבטל, אז תעשה את זה. ותשקיע את הסף שלך במשהו טוב במקוםמ טוב כי לפי מה שהבנתי הם בעצמם לא מבינים כלום.

פורסם
  • מחבר

אם זה היה תלוי בי אני לא הייתי חושב אפילו להזמין משם. זה אבא שלי פתאום החליט שהוא רוצה לקנות משם. כבר מאוחר מדי :'( :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים