עבור לתוכן

אזטק - שירות דווקא טוב !!!

Featured Replies

פורסם

בניגוד למה שנכתב כאן באתר, אזטק לא אדישה ללקוחות הסופיים:

אזטק מפעילה שירות לקוחות גם ללקוחות פרטיים וגם ללקוחות סופיים (למרות שהאחריות הישירה ללקוח בפתרון בעיות היא מהמוכר עצמו)

בנוסף, קיימת לאזטק כתובת Support שהתגובות בה הן מהירות ויעילות (צריך לדעת רק מה לכתוב).

הכתובת, למי שמעוניין:

support@aztek.co.il

הגיוני שאם מבקשים מאזטק להחליף מעבד לא באחריות או שלא נרכש באזטק הם לא יסכימו, אבל מעבר לכך השירות שלנו פשוט נהדר.

פורסם

1. אן הנחתום מעיד על עיסתו.

2. הבעיה ניפתרה רק לאחר ציון מה שקרה בכמה אתרי חומרה כמו זה ובאמת היא נפתרה לשביעות רצוני רק חבל שרק על ידי פתיחת

נושא ופרוט מה שקרה זה הוביל לפתרון הבעיה לאחר כל כך הרבה זמן עצבים וסחבת.

3. מסקנה אים יש לכם בעיית שרות עים גורם כל שהוא פרסמו אותה ותיראו כמה מהר יפתרו לכם אותה.

4. בעיקבות פתרון הבעיה לשביעות רצוני מחקתי את תוכן הביקורת כלפי השרות.

5. ברצוני לציין כי החנות ממנה רכשתי את המקור באמת עשתה כל שכולתה לפתרון הבעיה כך שהיא לא היוותה את צואר הבקבוק.

לשמחתי עד יום העצמאות המחשב הראשי שלי סוף סוף יעבוד לאחר מנוחה רבה של כ 20 יום........

נקווה שהוא יעבוד לנצח או לפחות 3 שנים ללא בעיות נוספות לפחות לא מבחינת המעבד.

דן

פורסם

ושכחתי לציין זהירות מתוכנת סנדרה היא באמת מצאה את החוליה החלשה גם בלי המהרה....

דן

פורסם
  • מחבר

דן היקר,

המעבד הגיע אלינו לפני 4 ימים (ביום חמישי) ונשלח אליך אתמול (יום ראשון)

איילת (אשת המכירות שמטפלת בפנדה) דיברה איתך לפני שפרסמת את ההודעה המקורית וסיכמה שתקבל שידרוג ללא חיוב.

יתרה מזאת, מנהל שירות הלקוחות אישר שידרוג כבר ביום חמישי (ברגע שהמעבד הגיע אלינו) מכיון שאנחנו לא מוכרים יותר XP 1600+.

הפעם הראשונה שיצרת איתנו קשר היה בשבוע שעבר ואנחנו בעצמנו אמרנו לך שתשלח אלינו את המעבד כך שהיית יכול לקבל את המעבד שלך הרבה הרבה לפני יום העצמאות.

דבר נוסף (ואני פונה לכל לקוחות אזטק)

אם יש לכם איזו בעיה מול אזטק, אנא פנו אלי ישירות (דרך הכתובת הרשמית) ואני בטוח שנמצא פתרון:

support@aztek.co.il

פורסם

1. איילת הפנתה אותי ל.... בכדי שאברר כמה כסף אני צריך להוסיף ל1700 כי אן כרגע 1600 ולא דובר על שידרוג ללא כסף

או זרוז החזרת ה XP1600 ובנוסף אף רטנה למה בכלל אני מיתקשר אליה ולא אל..... שאמור לתת לי הצעת מחיר לתוספת ל 1700.

2. החנות שמכרה לי את המעבד לא שלחה אותו אלכם ביום חמישי...... ואני נוטה לאמין לבעלת החנות כי היא קיבלה את המעבד מיזמן

ואן לה רצון לעקב את הטיול בו, נהפוך הוא ביום שישי היא שלחה אלכם שליח של FEDEX כדי להביא את המעבד המוחלף והשליח לא קיבל מיכם מעבד להחלפה לפי דבריה.

3. רק לאחר כתיבת הנושא בפורום אושר השידרוג ל 1700 ללא תוספת (ההבדל בנהם כ 5 דולר בסך הכל)......

לפחות תדייק כי האמת היא תמיד השקר הכי טוב.......

נכון לעכשיו קיבלתי את המעבד ואני מרוצה שניפתרה הבעיה..... אים כל האנדרלמוסיה הזאת לא היתה מיתרחשת הייתי אפילו מרוצה מאוד.

אני רואה כי שמתם לכם למטרה מיוחד (מעתה ?) את קידום איכות השירות והעלאת שביעות הרצון של הלקוחות המשתמשים בציוד אותו אתם משווקים וכל הכבוד לכם על כך.

אני רואה את הנושא כסגור וכנשא שניפתר לבסוף על הצד הטוב ביותר.

דן

פורסם

המחשב עובד מצויין עכשיו ואפילו קצת טוב יותר עקב שידררוגים שונים !!!

המחשב הראשי שוב פועל !!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים