עבור לתוכן

מוצר מהפכני מבית OCZ, פרטים בפנים.

Featured Replies

פורסם

נכנסתי לאתר "טכנו" ושם ראיתי באחת החדשות שOCZ מוציאה מוצר מהפכני שיאפשר לזיכרון לקבל הרבה יותר מתח ממה שהלוח נותן בלבד.

המוצר הזה ייתן כנראה אפשרות למתחים מעל ל 3V (לא ידוע בדיוק כמה אבל משהו מספק וגבוה מספיק לאוברקלוק טוב) שזה ממש פיתרון מעולה לבעלי לוחות כמו שלי למשל שבהם הלוח נותן רק 2.8V.

נשמע מעולה ביותר, יש למה לחכות!

(*כל הקרדיט לחברי הטוב אנטולי שמעלה חדשות באתר טכנו).  :)

פורסם

לא שמעתי על זכרונות שתומכים ביותר מ 2.9V

אם תקנה מתי שיצא אולי תשרוף תזכרונות

פורסם
  • מחבר

אין דבר כזה הזיכרון לא תומך, יש מתח שמומלץ לא לעבור כאשר יש לך זכרון של חברה מסויימת אז יש על הוראות על איזה מתח אסור לעבור ובמידה וכן עברת הסרת את האחריות, אבל הרבה יגידו לך שזה רק יכול לעזור מתח של 3V+ זה מעולה לאוברקלוק לזיכרון, ובהחלט יכול לעזור לך לנצל עאת יכולות הזיכרון עד לקצה היכולת שלהם.

פורסם

המוצר הוא לצרכי OC

פורסם

אם אני לךא טועה הייתה פה באתר ידיעה על זה..בעמוד הראשי

פורסם

אני כל כך רוצה שילוב של המוצר הזה ומושקין כושי דרגה 2

פורסם

לא שמעתי על זכרונות שתומכים ביותר מ 2.9V

אם תקנה מתי שיצא אולי תשרוף תזכרונות

לפי הספסיפיקציות של Winbond המתח המומלץ לזכרון עם צ'יפים BH5 הוא בין 3.6 ל 2.5 V למייטב זכרוני

פורסם

המוצר לא מתאים ללוחות של ABIT ו DFI - עדיין יש צורך לעשות VTT MODE ללוחות של ABIT (לציפסטים של INTEL)

כל לוח ללא VTT TRACINK - יצטרך MODE נוסף להשתמש במוצר זה.

המוצר כן מתאים ללוחות ASUS עם ציפסט של אינטל.

כנראה ש המוצר לא מתאים למעבדי AMD - אבל נושא זה טעון בדיקה מעמיקה יותר.

תראד בנושא:

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=&threadid=36997&perpage=25&pagenumber=1

פורסם
  • מחבר

חבל מאוד שזה לא יתאים ללוחות של אביט! :(

פורסם

ניתן גם לרכוש בארץ אצל משווקי זכרונות OCZ

פורסם

המוצר לא מתאים ללוחות של ABIT ו DFI - עדיין יש צורך לעשות VTT MODE ללוחות של ABIT (לציפסטים של INTEL)

כל לוח ללא VTT TRACINK - יצטרך MODE נוסף להשתמש במוצר זה.

המוצר כן מתאים ללוחות ASUS עם ציפסט של אינטל.

כנראה ש המוצר לא מתאים למעבדי AMD - אבל נושא זה טעון בדיקה מעמיקה יותר.

תראד בנושא:

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=&threadid=36997&perpage=25&pagenumber=1

לא אמרו שלא מתאים לAMD...

bigtoe אפילו אמר שהוא ניסה את זה על מערכת A64

פורסם

הGOLD של OCZ תומכים בעד 3 וולט עם כמה אוברקלוק שאתה יכול לטחון ת'בן ***. אני יכול להבין למה OCZ תוציא כזה דבר אבל אני צריך לראות איך כזה דבר עובד... איך עושים מתח יש מ?א?י?ן? מה, מחברים אותו למולקס?אני לא הייתי מחבר את הזיכרון יקר המציאות שלי למולקס  כ: . מה אם פתאום ה12 וולט שלי פתאום יחליט ש12 וולט זה כבר לא מגניב ו13.5 או חס ושלום 20 הרבה יותר עדיף? אתם לא מכירים את ה520 ואט גנרי שלי! שום צלעות קירור לא יעזרו כאן, לא לא!

סתם, אני מודע לדברים כמו קבלים ושטויות, סתם צחקתי.

למה שרק כאלה שהלוח שלהם יכול להוציא 3.3 וולט ומעלה לזיכרון יזכו לשרוף ת'DIMM? עכשיו כולנו נוכל!

אני סתם משמיץ, באמת לא יפה. אבל אני לא חושב שכדאי לי לקנות כזה דבר אם כל מה שאני ארצה זה שהוא יוסיף 0.1 וולט ל2.9 וולט בזמן שהזיכרון בכלל לא מגביל אותי באוברקלוק.

עריכה:

סליחה, מקודם לא ראיתי שמתחבר לדבר הזה 2 מולקסים. 2 מולקסים. דיווחים יתקבלו מאנשים שאומרים שהזיכרון שלהם השמיע קולות כמו של עמוד מתח גבוה ביום קיץ חם לפני שנשמע קול הנפץ.

פורסם

מהפכני? לא. חדשני? כן.

היום Vmod זה ממש לא בעיה (למרות שזה תלוי בלוח), ולא חייבים לוותר על אחריות כל עוד לא מלחימים.

פורסם

מהפכני? לא. חדשני? כן.

היום Vmod זה ממש לא בעיה (למרות שזה תלוי בלוח), ולא חייבים לוותר על אחריות כל עוד לא מלחימים.

לא מדובר ב VMOD אלה ב VDIMM ו VTT MOD. שהם אכן מסובכים יותר.

פורסם

מעניין , הלוח שלך לא יכול לתת מעל 2.9? ה8RDA3I שלי נותן 3.1 , ושל אחי מצליח לתת 3.0 , אבל אני לא עובר את ה2.9... , כי אני גם לא צריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים