פורסם 2004 ביולי 121 שנים ככה זה נראה אחרי חיתוך מדוייק של אבא שלי (נגר, אז בכלים לא היה בעיה) : http://morishani.koala.co.il/Picture%209.jpg אם מישהו רוצה תמונות אחרות, אשמח לצלם, ברגע זה אין פרספקס וגומי H, אבל מחר אני מקווה לקנות תודה לאבא ולאח על התמיכה
פורסם 2004 ביולי 121 שנים אני לא בטוח שכדי לך לשים גומי על החלון הזה. גומי זה להסתיר את העבודה הלא כל כך יפה שעושים. אצלך זה עבודה מושלמת. ממש נראה כאילו זה קנוי. ח'ח ענק לאבא שלך
פורסם 2004 ביולי 121 שנים לפי דעתי אחלה עבודה אבל יש עוד מקום לליטושאם תסתכל בצד ימין למטה תיראה חיתוך חד במקום חלק
פורסם 2004 ביולי 121 שנים מחבר אני לא בטוח שכדי לך לשים גומי על החלון הזה. גומי זה להסתיר את העבודה הלא כל כך יפה שעושים. אצלך זה עבודה מושלמת. ממש נראה כאילו זה קנוי. ח'ח ענק לאבא שלך חן חן , אבא שלי ענק ;D ולדעתי גומי זה יותר אססטי
פורסם 2004 ביולי 121 שנים מחבר שים גומי זוהר בUV ושי מנורת UV איפשהוחזק! לא ידעתי שיש כזה דבר :}איפה יש ספריי שזוהר בUV?
פורסם 2004 ביולי 121 שנים גומי זוהר בUV אין.. אבל יש ספריי. יש בכל סניף של אייס והוא עולה בסביבות ה50-60 שקל
פורסם 2004 ביולי 121 שנים אם אתה רוצה לצבוע את הגומי בצבע רגיש לUV, צריל לצבוע אותו קודם בלבן ורק אז בצבע שרגיש לUV, אחרת הצבע לא יתפוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.