פורסם 2004 ביולי 121 שנים שלום.אני מעונין לפרמט את המחשב שלי בקרוב. כל הפרטים מוכנים מלבד פרט אחד - הגדרת ההתחברות לאינטרנט.מכיוון שאין לי מושג איך להגדיר את ההתקשרות לרשת (שימו לב,לא מדובר בהגדרת המודם) חיפשתי ברשת האינטרנט למדריכים.הדבר היחיד שמצאתי להתחברות לבזק בינלאומי (השרת שלי) הוא זה:http://webint.bezeqint.net/adslXp.htmlאבל זה נראה המדריך הזה מדריך למשימה אחרת.אז אני מפנה אליכם את השאלה - כיצד ניתן להגדיר את החיבור לאינטרנט כאשר הספק שלי הוא בזק בינלאומי? והאם המדריך שניתן פה הוא מדויק ואקטואלי למצב.תודה.
פורסם 2004 ביולי 121 שנים מחבר אבל אם תשים לב לתמונות הראשונות תראה שהם מסבירים כיצד להגדיר חיבור בשם: local area,ולא חיבור בשם bezeqint שנמצא במיקום אחר בטבלה.
פורסם 2004 ביולי 121 שנים הלינק הזה של בזק בינלאומי לא מעודכן בכלל אני מחובר לADSL בבזק בינלאומי ואני ניסיתי תמה שרשום שם וזה בכלל לא עבד,תתקין תחייגן מהדיסק של bezeq wow וזה כמעט הכול יש להוסיף 014@ או IBezint@ אחרי השם משתמש
פורסם 2004 ביולי 121 שנים אם שום דבר לא יעזור , אני מאמין שתמיד תוכל להתקשר אליהם לקבלת תמיכה טלפונית.
פורסם 2004 ביולי 221 שנים מחבר חשבתי על זה,אבל לחכות כל כך הרבה זמן עד שיענו לי,ולבצע את המשימות בכזאת איטיות זאת משימה מפרכת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.