עבור לתוכן

שלום, יש לי בעיה, קניתי מחשב חדש והעברתי את כל מחיצת C מהדיסק קשיח הישן לחדש

Featured Replies

פורסם

שגודלו 80 ג'יגה (הוא חולק ל-2 מחיצות עם FDISK ועבר פירמוט לפני ההעתקה עם ghost)

כשאני מבצעת איתחול ראשוני במחשב החדש אני מקבלת מסך כחול  בשלבים הראשונים של באיתחול.

האם יש מה לעשות או שהוינדוס מזהה חומרה חדשה ומופעל מנגנון פנימי שמונע איתחול?

אגב, אם זה חשוב, בישן יש פנטיום 667 ובחדש AMD 2500 עם לוח אביט NF7

פורסם

כנראה זה בגלל החומרה החדשה כדאי לפרמט ולהתקין וינדוס מחדש

פורסם

ממומלץ תמיד על מחשב חדש להתקין חלונות מחדש. תגבה את כל הדברים החשובים ב C ותפרמט.

פורסם

אני בטוח שעל המחיצה שאתה מנסה להעביר, יש מע' הפעלה XP, נכון?

אז בXP וב2000 אתה לא יכול להעביר את הHDD עם מע' האלה בין מחשב פנטיום 3 למחשב אחר(הכוונה למחשב שהלוח אם שלו שונה)

פורסם

אפילו כשמחליפים בין שני לוחות אם דומים צריך לפרמט, אם לא המחשב לא יעלה בכלל או יעשה הרבה בעיות ושגיאות, אחד ל-1000 קורה שמחשב יעלה אם לא מתקינים מחדש את מערכת ההפעלה.

פורסם

כשמתקינים מערכת הפעלה מבוססת NT (כמו 2000 ו XP), עוד בשלב ההתקנה מערכת ההפעלה מותאמת ללוח האם של המחשב עליו מתקינים. הכוונה - מערכת ההפעלה "ננעלת" על הכתובות של מרכיבי הלוח (כתובת X שייכת למקלדת, כתובת Y שייכת לשעון וכו'). כשמחליפים לוח לדגם אחר, מערכת ההפעלה מנסה להשתמש בכתובות שהיא מכירה, אך מכיוון שזה לוח אחר, יש כתובות שונות לרכיבים, ולכן מקבלים שגיאות. לכן אם מחליפים לוח אם לדגם אחר, חייבים להתקין מחדש את מערכת ההפעלה כדי שהיא תכיר את הלוח החדש.

אגב, שמעתי שיש מקרים שבהם הצליחו להעביר מערכת הפעלה מלוח אחד לאחר בלי לעשות כלום, אך כנראה מדובר במקרים בודדים ונדירים.

פורסם

אם שני המחשבים שונים חומרתית אז זה לא יעזור להעתיק את כל הקבצים כי ה WINDOWS לא ממקונפג כדי לעבוד עם המחשב החדש.

אין מה לעשות אלא לפרמט. (לדעתי אחרי שמפרמטים מחשב ומתקינים WINDOWS מחדש יש כזה ריח של חדש באוויר לא ?? .... ;D )

בכל מקרה זה הדבר היחיד שאפשר לעשות.

פורסם

האופציה היחידה שיש לך שהיא לא לפרמט ולהתקין מחדש זה לעשות repair. זה לא תמיד עובד אבל לפעמים זה חוסך המווווון כאב ראש...בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים