עבור לתוכן

מחשב לגיימר ב-4900 ש"ח - תנו את דעתכם

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עשיתי מפרט מצוןי מksp הנה המארז שאני חושב מה דעתכם ?

http://www.thermaltake.com/xaserCase/WinGo/v7000d.htm

הוא טוב ?

והספק שלו באמת 420 ? הוא איכותי ?

תודה

omg 14 קילו !!!!!!!

• תגובות 41
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה מצוין

ספק חזק ואיכותי

פורסם

יש לו איורור מצויין ,מארזים של THERMALTAKE יקרים מאוד אין צורך במארז כזה יקר סתם בזבוז לא הכרחי

הספק שבא איתו מצויין אבל לא נראה לי שמוכרים מארזים של thermaltake בארץ אם ספק אף פעם לא ראיתי

פורסם
  • מחבר

יש לו איורור מצויין ,מארזים של THERMALTAKE יקרים מאוד אין צורך במארז כזה יקר סתם בזבוז לא הכרחי

הספק שבא איתו מצויין אבל לא נראה לי שמוכרים מארזים של thermaltake בארץ אם ספק אף פעם לא ראיתי

אז למה כתוב שם שהם נותנים ילנק לאתר שזה עם ספק 420 ?

למישוה יש מארז עם ספק יותר טוב מksp ?

פורסם

כל עוד לא רשום בKSP שזה אם ספק יש להניח שזה בלי וגם כמו שאמרתי לא ראיתי בארץ מארזי טרמלטייק שכוללים ספק ,שים לב שבאתר מתחת ל "V7000D" רשום n/a בקיצר not available כלומר ללא ספק

ספק רשום רק מתחת ל V7420DU שזה כנראה אותו מארז אבל אם ספק

פורסם

פשוט תתקשר מחר ותשאל

פורסם
  • מחבר

למישהו יש מידע על שאר המארזים שם שאי אפשר לקרוא עליהם מידע ?

פורסם

למישהו יש מידע על שאר המארזים שם שאי אפשר לקרוא עליהם מידע ?

תסתכל בנועה, יש להם הרבה סוגים כולל ספקים נהדרים

פורסם

עשיתי מפרט מצוןי מksp הנה המארז שאני חושב מה דעתכם ?

http://www.thermaltake.com/xaserCase/WinGo/v7000d.htm

הוא טוב ?

והספק שלו באמת 420 ? הוא איכותי ?

תודה

omg 14 קילו !!!!!!!

14 קילו זה מעט.. הantec AMG 1080 שלי שוקל 20 קילו ריק. אם כל המחשב הוא שוקל איזה 22 קילו.

פורסם

עוד דבר אל ידעתי שאפשר לעשות dual בa64 ...

באמת אי אפשר (אלא אם כן אתה קונה Athlon FX 51/53), ולכן אין טעם לקנות סתם 512MBx2 ל- A64.

לדעתי אל תקנה 512MBx2. אם תרצה להוסיף פעם זכרון שלישי, ה חייב להיות DDR333 או DDR 266.

עדיף או לקנות עכשיו סטיק בודד של 1GB (בערך 1500 ש"ח, אני קניתי KingMax CL2.5, יש ADATA קצת יותר יקר, ולא בטוח שהוא CL2.5), או לקנות עכשיו 512MB, ולהוסיף עוד 1GB כשתרצה עוד זכרון ויהיה לך כסף. ככה תוכל להגיע למקסימום 2GB ב- DDR400 בעתיד (או 1.5GB DDR 400 אם תקנה 512MB בודד עכשיו).

פורסם

סטיק של גיגה לא שווה את המחיר שלו. סטיק זה גיגה אתה קונה ב1500 ו512X2 של ADATA אתה קונה ב980 שקל. אתה יכול לקנות גיגה וחצי ב512X3 במחיר שאתה קונה 1024X1. ממש לא משתלם לקנות גיגה בסטיק 1 וגם אני לא מכיר אף משתמש פרטי שבאמת צריך יותר מגיגה וחצי או אפילו גיגה ראם

פורסם

ה9800P מתחבר גם לספק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים