פורסם 2004 ביולי 221 שנים מה השם המלא של המשחק?Colin McRae Rally 04http://www.codemasters.co.uk/colinmcraerally04/uk/colinmcraerally04.php
פורסם 2004 ביולי 221 שנים שיט זה מהיר! תן קצת פירוט על איזה צמיגים אתה משתמש\גובה האוטו\תיבת הילוכים וכל שאר ההגדרות של האוטו
פורסם 2004 ביולי 221 שנים זה בלתי אפשרי לשחק במשחק הזה עם אין לך הגהזה פשוט קשה לאללה עם מקלדתוגם לא כיף
פורסם 2004 ביולי 221 שנים זה לא מהיר זה מביא את הסעיף.יש לי אתגר חדש יותר מעניין בשבילכםASUTRALIA STAGE 5 (השלב הכי מהיר בכל הראלי) ניתן להשתמש בכל אוטו נראה מה היה התוצאות.השיא שלי בנתיים 3:17:59
פורסם 2004 ביולי 321 שנים ככה לוותר סטינגר? אני הגעתי ל20 מאיות יותר ממך. ואין לי כח לשבור את זה. כמעט הגענו לרייס המושלם. אני מחר ינסה לעשות את השלב ASUTRALIA STAGE 5LOL קבלו את האוטו שלי אחריי הניסיון הראשון[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 ביולי 321 שנים מחבר לא שווה אוסטרליה עם כל המכוניות! , אוקיי , האתגר הוא :אוסטרליה שלב 5 , מכוניות רגילות , לא מיוחדות! , אבל הפעם , זה כולל פג'ו 206.ואני גם יפתח את האתגר :[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 ביולי 321 שנים היי!! יומים אני לא פה ואתם שוברים שיאים ומחליפים שלבים וזה לא פייר כי אין לי עדין את הפזו 206! בחזרה לקודם- טוב ראיתי שהתוצאה ירדה לאיזה 3:4, לא יודע אם אני יכל לנצח את זה, אבל אני ינסה. מה בקשר למשחק ברשת? (רק אם לא צריך סידי קי...כי הכלב אכל לי אותו) OK הנה הכי טוב שהצלחתי, בינתיים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 ביולי 521 שנים מחבר אפשר לעשות משחק רשת , ללא סידיקי , תבואו לאייסיקיו ונעשה ארבעתנו! , שיחקתי כבר עם HOLY JC , היה ממש כיף... וקשה...האייסי שלי הוא 260709860
פורסם 2004 ביולי 621 שנים זה בלתי אפשרי לשחק במשחק הזה עם אין לך הגהזה פשוט קשה לאללה עם מקלדתוגם לא כיףאני לא מסכים בכלל.. במקלדת יש לך זמן תגובה הרבה יותר מהיר מזה של הגה, כמובן שקשה יותר לעשות פניות מדויוקות עד למעלה מסויימת אבל לא באמת צריך את זה בשום משחק..ואם כבר הגה, אז לא רוטט! תאמינו לי שהגה/ג'וייטסטיר רוטט זה לא כזה כיף או יתרון כפי שזה יכול להשמע. לפעמים זה סתם מכביד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.