עבור לתוכן

טימטום ועוד טימטום פשוט לא נגמר הא? ynet

Featured Replies

פורסם

פפסי זה עדיין חיקוי מאוד עלוב של קוקה קולה 8)

• תגובות 54
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

וואי אתה לא מבין תקשיב ותקשיב טוב קוקה קולה תמיד קראו לפפסי "החיקוי" לעומת זאת בשנות ה80 פפסי התחילה להתחזק והתקרבה לקוקה קולה מרחק של מעט אחזוים במחירות בתגובה חברת קוקה קולה שינתה את הנוסחה שלה(זאת שאתה שותה עכשיו) לנוסחה דומה לזאת של פפסי אז תגיד מי חיקוי? בתגובה לשינוי הנוסחה אנשים עזבו את קוקה קולה ועברו לפפסי ופפסי לראשונה עברו את קוקה קולה במכירות לאחר כמה חודשים מיהרו אנשי קוקה קולה להחזיר את הנוסחה הישנה והמצב חזר לכדמותו כול זה קרה בארה"ב, בארצות הברית לפפסי יש חלק ניכר מעוד במכירות משהו בין 35-40 אחוז עז על תזלזל בפפסי.

פורסם

אתה סותר את עצמך:

בתגובה חברת קוקה קולה שינתה את הנוסחה שלה(זאת שאתה שותה עכשיו)

לאחר כמה חודשים מיהרו אנשי קוקה קולה להחזיר את הנוסחה הישנה והמצב חזר לכדמותו

טוב בכל מקרה לא משנה מה קוקה קולה לא רואה את פפסי ממטר...

פפסי זה סתם מגעיל....

RC זה עוד נחמד...

קוקה קולה.

טעם החיים. 8)

פורסם

AMD THE COOL TASTE

פורסם

מויכחו על טמטום הציבור בארץ עברנו לויכוח על ההסטוריה של הקולה שמע אם אתה חושב שאני תומך פפסי אני יתקן אותך אני שונא פפסי!!!! רק קוקה קולה לא סובל גם RC עכשיו עזוב את השטויות אני נתתי פםה מקרה שחברה שלתה בשוק במשך שנים וחברה קטנה הצליחה לסגור פערים לאחר כמה עשורים ככה גם AMD וIntel

פורסם

חחחח אוקי, קיבלתי.

למרות שאני חושב שעדיף ש AMD יישארו UNDERDOG אחרת הם "יתפסו תחת" וישתוו במחירים לאינטל, ואז הם יאבדו את היתרון שלהם(ליתר דיוק החיסרון של אינטל, משלמים בשביל השם).

פורסם

בעע זה מה שמעצבן, שהם התחילו לתפוס תחת ולנעול את המעבדים שלהם.. אוף !

צישהו צריך להראות להם מה זה !

פורסם

למה להם להשאיר לך את המכפלה פתוחה? זה גורם להם להפסדים שאתה לוקח מעבד ב100 דולר ומריץ אותו באותם מהירויות של מעבד ב200 דולר, אני לא מבין מה הבעיה שלך אתה מקבל צAMD מעבד זול משמעותית ממעבדי אינטל עם ביצועים טובים ופטנציאל OC טוב מאוד לרוב ואתה רוצה גם שיפתחו לך את המכפלךה נותנים לך ארבע אצבעות אתה רוצה את כול היד.

פורסם

נו באמת.. "נותנים לי אצבעות" ? לא נראה לי.. אני קונה אותן..

ואני קונה )ואני חושב שגם אתה וכולם קונים.. AMD לא נותנים מעבדים בחינם -הלוואי...) אז אני רוצה את

התמורה הכי טובה בעבור הכסף שלי, וזה שהם מפסידים מזה זאת בעיה שלהם לא שלי. אני לא אמור לדאוג לזה

שהם ירוויחו כסף. אם יש לי תקציב לATHLON 64 3000+ ואני אריץ אותו על 3500+ (גם כן.. -הלוואי..)

זאת לא אומרת שהייתי קונה את ה 3500. אבל זה כן אומר שקיבלתי ביצועים טובים יותר בעבור משהו ב 1300 שקל

ולעומת מעבד מתחרה של אינטל ב 1300 שקל, שה OC אצלו לא טוב, ורוב הסיכויים שלא תהיה לי סיבה מספיק טובה לקנות אותו.

המחיר נשאר פחות או יותר אותודבר, הביצועים גם-כן. ומה שמשנה זה ה OC.. אז יש יותר כדאיות קניה ל AND מאשר לאינטל

והם עשו טעות בכך שסגרו את המכפלה.

פורסם

הם לא חסמו לך OC הם חסמו את הנעילה משיקולים כלכליים שלהם זה דופק להם את כול סידרת המעבדים, הם לא נותנים לך אצבעות?? הם מוכרים את המעבדים במחירים זולים מעוד יחסית לאינטול זו אצבע מספיק גדולה לדעתי גם אם זה משיקולים של תחרות זה עדיין בונוס גדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים