פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים פוגע במשחק אבל ממש לא הורס אותו, זה עדיין אחד המשחקים הטובים ביותר בז'אנר.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים אנשים רוצים לחזור לנוסטלגיה ?!? אולי רובכם לא יודעים אבל הייתה ל far cry1 קהילה ישראלית די גדולה שהתפרקה מכמה סיבות..אנחנו מנסים לחזור אבל מחפשים שחקנים חדשים.אין צורך בשום cd-key מקורי/לא מקורי אנחנו משחקים על שרתים פרטיים נראה לי שאסור לפרסם כאן לינקים...בכל מקרה מי שמעוניין שיפנה אלי לפרטי.
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים היי איך משתמשים בטרינר ? יש לי טרינר של פאר קריי 1 ואני לא יודע איך משתמשים בו שיעבוד.. flt-farcrytrn12.zip ששוקל 50 קילובייט תמונה מצורפת תודה
פורסם 2009 במרץ 2616 שנים יש לי בעיה. קניתי את FAR CRY (הראשון כמובן) מ-STEAM ואני מקבל הודעת שגיאה כשאני רוצה לפתוח את המשחק. אני עם ויסטה 64 ביט,כל הדרייברים האחרונים,כרטיס מסך 4870. גם לאחר פירמוט המחשב (לא קשור לבעיה) השגיאה חוזרת על עצמה. מה זה יכול להיות ?
פורסם 2009 ביוני 416 שנים קניתי את המשחק דרך STEAM,התקנתי אותו וכשאני לוחץ על האייקון עלמנת לשחק נהיה מסך שחור ולא קורה כלום.הכרטיס מסך שלי הוא 4870 עם הדרייבר האחרון.ניסיתי לסמן במאפיינים של הקיצור דרך של המשחק V על מצב תאימות ל-SP2 אבל זה לא עוזר.יש לציין עוד שאני עם ויסטה SP2 ושגם לפני כמה חודשים כשהייתי עוד עם ויסטה SP1 זה קרה לי (לא התעכבתי על זה זה אז לא נפתר) והייתי עם דרייבר בגירסה אחרת כמובן אז כנראה שזו לא הבעיה.אגב אני עם מעבד של אינטל מרובע ליבה.תודה.
פורסם 2011 בינואר 914 שנים http://www.moddb.com/mods/farcry-2010/news/far-cry-2010-demo-v01542cמוד מעניין בפיתוח שאמור לשדרג את המשחק משמעותית מבחינה גראפית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.