עבור לתוכן

Far Cry - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אמממ נראה לי שאני תקוע בשלב האחרון..

אני פותח 2 דלתות ואז יש שם מלא מפצלות עם ROCKET LUNCHER שיורים עלי ואני לא יכול לזוז..

יש גם כמה "קטנים" עם נשק "קל"

למישהו יש רעיון? :x

• תגובות 215
  • צפיות 29.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

צ'יטים :xyxthumbs:

פורסם

לא !

המשחק הזה הוא פשוט אחד המשחקים הקשים, ולסיים אותו לי ציטים זה פשוט סיפוק אדיר, אם אתה ממש לא מצליח, יש כל מיני טריקים

איך לעבור את זה, חפש FAR CRY WALKTHROUGH

פורסם

לא מצאתי שום וולקט'רו והסבתכתי עם הצי'טים..

לגבי הצי'טים אמרו שם לערוך קבצים וכ'ו וכו', שום דבר לצערי לא עובד..

פורסם

תראה את הטכניקה של השחקן בסירטון ופשוט תחכה אותה..

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

למי שיכול לשלוח לי קובץ שמירה של המישחק FAR CRY בשלב שניקרא TREEHOUASE לכיוון אמצע השלב או התחלת שלב של BUNKER

פשוט יש לי באג באמצע השלב של treehouse התמונה על המסך קופאת והמחשב לא מגיב

תודה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני משחק עכשיו בFAR CRY 1 ו-2 דברים מעניינים אותי - כמה לעזאזל המשחק הזה ארוך!?!?!? זה לא נורמלי... הוא לא נגמרררררררר אני רוצה לגמור אותו כדי להתחיל לשחק בFAR CRY2...

וכאן השאלה השניה- FAR CRY 2 זה המשך ישיר לFC1? כלומר FC1 נגמר כמו נגידCRYSIS עם סצנת TO BE CONTINUED עצבנית כזאת? כי אני לא רוצה לסיים את המשחק הבלתי נגמר הזה ואז להתבאס שסתם סיימתי אותו...

ועוד דבר- הגרפיקה גרועה או מה!? יכול להיות שהתרגלתי לCRYSIS? זתומרת אני על הכל הכי גבוהה ULTRA HIGH כמובן למים והAAX8 הכל מקסימום הגדרות על 1280X768 רץ לי על איזה 100FPS בלי דרופים.... אני משחק כבר יומיים - אין דרופים!!!! אז הגרפיקה באמת גרועה? SOURCE יותר יפה מזה....

פורסם

אתה שואל ברצינות? אתה משווה משחק את FAR CRY מ2004 לCRYSIS מ2007? נו באמת :nixweiss:

ולא, אין קשר בין המשחק הראשון לשני.

פורסם

לדעתי זה אחד המשחקים היפים שהיו..

והוא שם הרבה משקים של היום בכיס הקטן שלו במשחקיות וגם בגרפיקה...

נ.ב

FC היה פעם כמו הקריסיס של היום!...

גם בדרישות המוגזמות!!

פורסם

הגרפיקה שלו באמת יפה, אפילו כיום.

30392385al4.th.jpgthpix.gif

פורסם

אחד המשחקים...

דרך אגב בסוף היה רשום גם תודה בעברית חחחה

פורסם

עכשיו אני קצת מתבאס שנדפק לי המחשב הקודם לפני שסיימתי אותו..

בכ"מ פאר קריי אחד המשחקים הכי טובים ששיחקתי בחיים אם לא הטוב שבהם, הוא המשחק FPS הראשון שהיה לי ושבאמת שיחקתי בו הרבה.

פעם ממש לא אהבתי FPS ועכשיו ממש כיף לי לשחק במשחקים כאלה.

פורסם

ממש נוסטלגיה...

אני חושב שזה אחד המשחקים שבאמת הפגינו יכולת תלד מימד ברמות יוצאת דופן בפעם הראשונה בסטוריה...

מבלי להגזים...

פורסם

אני משחק על NORMAL\MEDIUM וזה קשה אני לאט לאט עובר את השלבים רק אחרי שאני משנן איפה כל חייל חחח ואני חייב להגיד שזה משחק נחמד מבחינת משחקיות. הסיפור גם טוב. הגרפיקה גרועה, התמונה שנתת ממחישה את זה, אצלי רואים אולי יותר טוב אבל עדיין זה לא מספיק... אי אפשר להשוות את זה לשום דבר שאנחנו מכירים כיום. אני חושב שזה בגלל שאין לו ריאלסטיות בשיט... מאז המנוע של UNREAL 3 כל משחק יוצא פצצה...

פורסם

הגרפיקה יפה

אבל זה שאי אפשר לשמור

ויש מפלצות שקופצות ל5 מטרים או כאלה שצריך לרוקן עליו תחמושת שלמה לדעתי הורס את המשחק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים