פורסם 2004 ביוני 3021 שנים אני צריך המלצות על סרטים טובים שכדאי לי לראות ... ואני מתכוון להשכיר או לראות בקולנוע ... לא להוריד... :-X אז לי יש רשימה קטנה של סרטים שאני ממליץ עליהם , הרשימה לא ממויינת לפי ז'אנרים אבל יש פה 2-3 דרמות וכל השאר פנטזיה , אקשן , הרפתקאות , מתח... הסרטים : memento requiem for a dream eternal sunshine of spotless mind donnie darko almost famous cheaper by the dozen My Big Fat Greek Wedding Monsters cast away meet the parents the school of rock elf 28 days later holes the passion of the christ Master and Commander: The Far Side of the World Jackass: The Movie Old School Mr. Deeds Barbershop Not Another Teen Movie Zoolander Ali Chronicles of Riddick, The Around the World in 80 Days Oldboy Big Fish Station Agent, The Peter Pan אני חושב שרוב האנשים יהנו מכל הסרטים ברשימה . ובבקשה אל תמליצו על טרויה והיום שאחרי מחר , סרטים מגעילים. תהנו. ותעזרו...
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים ראיתי את רוב הסרטים שרשמת פההסרט שהכי הפחיד אותי\עשה לי סיוטים בלילה\השאיר עלי רושם הואrequiem for a dreamזהו סרט חזק+כבד ביותרכל הילדים שיש פה מתחת לגיל 18אני ממליץ לכם לא להוריד אותו ואני מדבר בכל הרצינות
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים אם אתה רוצה סרט שיפתיע אותך ממש(אני פשוט לא האמנתי) תראה את אנשי המזימות זה אחד הסרטים המצחיקים והמפתיעים שראיתי פשוט סטר חזק.כמו כן יש את כול סרטי הפעולה המוכים גלדיאטור האלמנט החמישי הפריצה לאלקטרז(פס קול ממש טוב) LOTR אתה יודע.
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים אנשי המזימות באמת סרט טוב. נורא נהנתי לראות אותו. אבל הסוף למרות שמפתיע קצת הרס לי אותו, אני מתכוון לכך שנורא נהנתי לראות את מה שנבנה במהלך הסרט והסוף קצת הורס את זה. בכל אופן, סרט מומלץ, פעם הבאה שאתם בספריית הוידאו תנסו לזכור אותו.
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים נכון יש משהו בדבריך חברה לא לגות את הסוף אפילו לא לרמוז כי פשוט לא שווה לראות את הסרט הזה אם אתה יודע את הסוף!!!!!!!!
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים מחבר אם אתה רוצה סרט שיפתיע אותך ממש(אני פשוט לא האמנתי) תראה את אנשי המזימות זה אחד הסרטים המצחיקים והמפתיעים שראיתי פשוט סטר חזק.כמו כן יש את כול סרטי הפעולה המוכים גלדיאטור האלמנט החמישי הפריצה לאלקטרז(פס קול ממש טוב) LOTR אתה יודע.כן אנשי המזימות סרט יפה , אבל דווקא גלדיאטור לא אהבתי כלכך , זה כמעט העתק של ספרטקוס...
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים East Is EastKukushkaClockwork OrangeThe MolechTank Girl (the comix was way better tho)Merlin (Hallmark)יעקוב השקרן, גם סרט טוב.יש עוד אבל אני לא זוכרת עכשיו
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים אם מישהו מחפש סרטיםאני האיש שצריך לדבר איתואני רואה סרטים יותר ממה שתוכלו לדמיין בחלומות הכי פרועים שלכםאני פריק של סרטים וקולנועאז ככה, הנה רשימת הסרטים שכולןה מהספרייה האישית שעל המחשב שלי: (כמובן שראיתי עוד 100000000 סרטים אבל מי זוכר את כולם?)אמריקן פאי-כל הסדרהפרדי נגד ג'ייסוןהבת של הבוס שליהמרדףwhos your daddy (סרט כזה שולט!!!!!!!!!!!!!!! מומלץ בחום לראות!!!!!)torqueמת לצעוק-כל הסדרהשישי הפוךclub dreadthe bog creaturesdarkness falls (סרט לא מוכר אבל מעולה! מומלץ ביותר)bloody murder2dead endאוסטין פאוורס-כל הסדרהgrindeurotripואז הגיע פוליkung pow-סרט קורע בטירוף!!!queen of the damned50 פגישות ראשונותפרוע על המערבבית ספר לרוקסטרסקי והאץ'shallow halthe firghteners -אומנם ישן אבל טובdorm daze-סרט משוגע כזה, קורעthe perfect scoreagent cody banks-אחד ושתייםthe cronicles of riddick
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים מחבר DXTER אתה בטוח שראית את כל הסרטים האלו? כי יש כמה שלא משהו - המרדף , הפנטזיה של הל , agent cody banks ... אמנם כל אחד והטעם שלו אבל אם אתה בן אדם שראה כלכך הרבה סרטים צריך ליהיות לך טעם טוב...עכשיו שאלה סתם לא קשורה בכלל : אני היחיד שלא אהב את טראפיק?
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים "אני היחיד שלא אהב את טראפיק?" לא אתה לא היחיד שלא סבל אותו.עוד סרט שלא הוזכר הסרט RADIO שמע סרטי דרמה לא בדיוק בראש שלי אבל זה סרט ממש יפה אני מאוד ממליץ הסרט הזה כמעט הוריד דימעה מעיני(אבל לא הצליח היחיד שהוריד זה מלך האריות בקטע שסקר הורג את מופסה אוי כמה בכיתי) בקיצור סרט ממש ממש יפה.עוד סרטים נחמדים-כנופיות ניורק לא רע בכלל.אושן 11-שוט יצירת מופת.Blade Runner זה סרט שפשוט חייבים לראות ישן אבל מדע בדיוני במיטבו!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.