פורסם 2004 ביוני 3021 שנים תעשה מה שאתה רוצה.... אבל אם יהיה לי פנצ'ר, לא הייתי שם גלגל שחוק מקדימה...כלומר כבר עשיתי את זה, וזה ממש לא יצא טוב, בו נגיד שזה דיי דפק את הפרונט.נסעתי איתו דיי הרבה,נלחמתי עם ההגה הסוטה, בוא נגיד שאת שלי קיבלתי,אל תעשה את זה אתה.עריכה:חשוב חשוב ->לחיים!בוא נגיד את זה ככה, במידה ויש לך פנצר בקדמי.אם יש לך גלגל שהעומק של ה"סוליה" שלו נמוך מ5מ"מ תחליף אותו מיד, לא לשים בקדמי ולא באחרי.אם הוא שחוק קצת, בערך באותה מידה כמו שהקדמי שלך -> תשים אותו מקדימה (את הרזרבי).אם הרזרבי שלך חדש דנדש, והקדמי לא (ההפך) , תשים את הרזרבי מאחורה את האחורי לקדמי, בינתיים, וסע מיד לפנצריה.בכל מקרה, אחרי פנצר תסע לפנצריה, ותסדר את זה ככה שעל אותו ציר יהיו גלגלים בעלי אותו רדיוס (מעשי) בידיוק!!, אחרת ההגהישחק לך.וכמובן, גלגל ספר חדש.
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים שאל את המורה נהיגה שלך(למרות שגם הם טמבלים) אני חושב שהגלגלים הקדמיים הם החשובים הם החלק המונע ולכן השליטה עליהם חשובה הרבה יותר אלה אם יש לך איזה פורש 911 שכידוע 911=הנעה אחורית.
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים מחבר אני רוצה תשובה חד משמעית לתיאוריה, אם אני יפול על שאלה כזאת מה התשובה האמיתית לתיאוריה לא למציאותתחלס מה עושים בשטח זה המורה שלי יוכל לענות לי אבל בקשר לתיאוריה אני צריך תשובה חד משמעית ומהר..
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים נו זה מה שאמרתי לך תישאל את המורה שלך את השאלה הזאת לפני שאתה ניגש לתאורייה עוד אופצייה היא לבדוק בספר תאוריה שם אין טעויות.
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים שמע לא הייתי דואג כול כך זו שאלה אחת שרק אם יהיה לך מזל ממש רע תיפול לך בתופס חוץ מזה יש לך אפשרות לטעות ב-4 שאלות הייתי דואג לשאר החומר ולא לשטות הזאת.
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים אגב, מי צריך לראות בכלל את המורה...תתקשר אליו, וחוץ מזה, זה לא כזה קריטי, בלי לחץ.
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים חב'רה, בלי לחץ, כולה תאוריה...תחשבו בהיגיוניות ובצורה מקובעת.. אפילו אם לא למדת שניה אחת (כמוני) תחשוב על השאלה, בתור בנאדם קשיש ומקובע, איזה חוק היית כותב לה.. וזהו..עברת..
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים אפילו אם לא למדת שניה אחת (כמוני) תחשוב על השאלה, בתור בנאדם קשיש ומקובע, איזה חוק היית כותב לה.. וזהו..עברת..חחחח...כל כך נכון שזה עצוב.
פורסם 2004 ביולי 121 שנים יש עוד כמה עצות בסגנון הזהבחר תמיד בתשבה הכי ארוכה ומפורטתאם יש אפשרות של "גם א' וגם ב' נכונות" אז זה בד"כ התשובה הנכונה.אני יודע שזה לא ממש "עצות לנהג טוב יותר" אבל זה בד"כ נכון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.