עבור לתוכן

שאלה לא מובנת בהכנה לתיאוריה

Featured Replies

פורסם

תעשה מה שאתה רוצה.... אבל אם יהיה לי פנצ'ר, לא הייתי שם גלגל שחוק מקדימה...

כלומר כבר עשיתי את זה, וזה ממש לא יצא טוב, בו נגיד שזה דיי דפק את הפרונט.

נסעתי איתו דיי הרבה,

נלחמתי עם ההגה הסוטה, בוא נגיד שאת שלי קיבלתי,

אל תעשה את זה אתה.

עריכה:

חשוב חשוב ->לחיים!

בוא נגיד את זה ככה, במידה ויש לך פנצר בקדמי.

אם יש לך גלגל שהעומק של ה"סוליה" שלו נמוך מ5מ"מ תחליף אותו מיד, לא לשים בקדמי ולא באחרי.

אם הוא שחוק קצת, בערך באותה מידה כמו שהקדמי שלך -> תשים אותו מקדימה (את הרזרבי).

אם הרזרבי שלך חדש דנדש, והקדמי לא (ההפך) , תשים את הרזרבי מאחורה את האחורי לקדמי, בינתיים, וסע מיד לפנצריה.

בכל מקרה, אחרי פנצר תסע לפנצריה, ותסדר את זה ככה שעל אותו ציר יהיו גלגלים בעלי אותו רדיוס (מעשי) בידיוק!!, אחרת ההגהישחק לך.

וכמובן, גלגל ספר חדש.

פורסם

שאל את המורה נהיגה שלך(למרות שגם הם טמבלים) אני חושב שהגלגלים הקדמיים הם החשובים הם החלק המונע ולכן השליטה עליהם חשובה הרבה יותר אלה אם יש לך איזה פורש 911 שכידוע 911=הנעה אחורית.

פורסם

מה זה קשור?

עדיין כל מערכות ההיגוי וכו' מקדימה.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה תשובה חד משמעית לתיאוריה, אם אני יפול על שאלה כזאת מה התשובה האמיתית לתיאוריה לא למציאות

תחלס מה עושים בשטח זה המורה שלי יוכל לענות לי אבל בקשר לתיאוריה אני צריך תשובה חד משמעית ומהר..

פורסם

נו זה מה שאמרתי לך תישאל את המורה שלך את השאלה הזאת לפני שאתה ניגש לתאורייה עוד אופצייה היא לבדוק בספר תאוריה שם אין טעויות.

פורסם
  • מחבר

לא יצא לי לראות את המורה לפני שאני ניגש לתיאוריה הוא בחופשה

פורסם

שמע לא הייתי דואג כול כך זו שאלה אחת שרק אם יהיה לך מזל ממש רע תיפול לך בתופס חוץ מזה יש לך אפשרות לטעות ב-4 שאלות הייתי דואג לשאר החומר ולא לשטות הזאת.

פורסם

אגב, מי צריך לראות בכלל את המורה...

תתקשר אליו, וחוץ מזה, זה לא כזה קריטי, בלי לחץ.

פורסם

חב'רה, בלי לחץ, כולה תאוריה...

תחשבו בהיגיוניות ובצורה מקובעת..

אפילו אם לא למדת שניה אחת (כמוני) תחשוב על השאלה, בתור בנאדם קשיש ומקובע, איזה חוק היית כותב לה.. וזהו..

עברת..

פורסם

אפילו אם לא למדת שניה אחת (כמוני) תחשוב על השאלה, בתור בנאדם קשיש ומקובע, איזה חוק היית כותב לה.. וזהו..

עברת..

חחחח...

כל כך נכון שזה עצוב.

פורסם

יש עוד כמה עצות בסגנון הזה

בחר תמיד בתשבה הכי ארוכה ומפורטת

אם יש אפשרות של "גם א' וגם ב' נכונות" אז זה בד"כ התשובה הנכונה.

אני יודע שזה לא ממש "עצות לנהג טוב יותר" אבל זה בד"כ נכון

פורסם

רכב הנעה קידמית - עדיף שהטובים יותר יהיו מקדימה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים