עבור לתוכן

אני יודע מי זו השחקנית הישראלית שככבה בקלטת פורנו!

Featured Replies

פורסם

יאללה, איך הינו מפנטזים על בר זוהר עוד בביצפר יסודי. ללא ספק, מקרה פריס הילטון ישראלי! UPLOAD THE DAMN MOVIE ALREADY!!!

• תגובות 33
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק שלא יתברר בסוף שזה שרלה שרון או שולמית אלוני ... :P במקרה כזה יש להשמיד את כל התעוד לאסון בהקדם האפשרי למען ביטחון המדינה

פורסם

ואי יש תמונות מכתבה?!?!?

אם כן, בחייאת תביאו!!!!

ומי שמדביק פה קישור לתמונות/סרט המדובר הוא מלך שבמלכים, גבר שבגברים, תותח שבתותחים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בבקשה תביאו לינק או משהוווווו, אני לא יכול לחכות לראות את זה... :-X

פורסם

אורי איזו התלהבות...

עם כל הכבוד זה כבר כ"כ ישן.

אתמול (לפני הצהריים) כשזה פורסם ברדיו דיברו על זה חופשי כולל השמות המלאים, ורק אח"כ הוציאו (כביכול) צו איסור פרסום (כביכול כי לא באמת הוציאו).

http://halemo.net/edoar/0059/0003.html

פורסם
  • מחבר

ישן ישן, אבל עובדה שאני הראשון שבישר את העובדה הזו להרבה מאוד אנשים פה...

ודרך אגב, כן יש צו איסור פרסום.

פורסם

הבנתי שזו היא עוד ב 10 בבוקר שראיתי את העיתון בעבודה.

"קצת" גילו לנו את זה עם כותרת של "קלטת הסקס של עולם הזוהר"....

פורסם

עולם הזוהר אויי יש לה שני עולמות שאני חייב לראות סעמק שישחררו כבר את הקלטת המזויינת.

פורסם

אני אומר כל חברי הפורום יתרמו 5 שקל כדי לשחד אנשים במקומות גבוהים.... ;D

פורסם

בשביל זה אני אתרום גם 10 ;D

פורסם

חבורה של חרמנים כולכם.. ;)

האמת שזה מסקרן אבל עדיין.. להרגיע =)

חוץ מזה שבטח תכף ינעלו ת'דיון אבל לא משנה

יומטוף

פורסם

חרמנים?? לפי ההגדרה שלך גבר שרוצה לראות את יעל בר זוהר בקלטת לוהטת הוא חרמן לפי ההגדרה שלי גבר שלא רוצה הוא הומו!(לא אמרתי שאתה הומו כי לפי הדוגמא שלך גם אתה רוצה)?

פורסם

ברור שהידיעה הזו מן הסתם משמחת את רובם המוחלט של קהילת הגברים הסטרייטים בארץ, אבל לא הגזמתם בלהזיל ריר פה בפורום..

אני תורם אינסוף כסף + 2!

פורסם

למה שינעלו את הדעיון על איזה חוק בפוליסי זה עובר?

בכל מקרה סחטיש על הכוכבת, היה גם משהו דומה על עוד סלבריטאית IL לפני חצי שנה-שנה.. לא זוכר מי, אבל ירדו עליה בטירוף

עריכה: נראה לי שזאת היתה מיכל ינאי או משהו כזה

בכל מקרה FARKASH7, לא כל מי שלא רוצה לראות את הקלטת הוא הומו

אישית, לא הייתי משלם יותר מ20 שקל בשביל להשיג את הסרט הזה, וגם זה רק בשביל להרוויח כסף מהמכירת עותקים

יש כוכבות פורנו בחול פי מאה עליה.. לא רואות אותה ממטר, העניין הוא שזה מסקרן כי היא מפורסמת וכל זה.. אבל שטויות יעבור לכם

כי גם עוד 20 שנה לא תראו את הסרט הזה, ברגע שהוא מוחרם הוא לא ידלוף לשום מקור באינטרנט

פורסם

כמו שאמרו זה שגנב את הקלטת בטח עשה כמה עותקים :P

ואולי ישחררו את זה מצונזר ( :-\ >:(:()

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים