פורסם 2004 ביוני 3021 שנים יאללה, איך הינו מפנטזים על בר זוהר עוד בביצפר יסודי. ללא ספק, מקרה פריס הילטון ישראלי! UPLOAD THE DAMN MOVIE ALREADY!!!
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים רק שלא יתברר בסוף שזה שרלה שרון או שולמית אלוני ... במקרה כזה יש להשמיד את כל התעוד לאסון בהקדם האפשרי למען ביטחון המדינה
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים ואי יש תמונות מכתבה?!?!?אם כן, בחייאת תביאו!!!!ומי שמדביק פה קישור לתמונות/סרט המדובר הוא מלך שבמלכים, גבר שבגברים, תותח שבתותחים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בבקשה תביאו לינק או משהוווווו, אני לא יכול לחכות לראות את זה... :-X
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים לא זה וודאי - http://www.nrg.co.il/online/7/ART/748/487.html UPLOAD THE DAMN MOVIE ALREADY!!!
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים אורי איזו התלהבות...עם כל הכבוד זה כבר כ"כ ישן.אתמול (לפני הצהריים) כשזה פורסם ברדיו דיברו על זה חופשי כולל השמות המלאים, ורק אח"כ הוציאו (כביכול) צו איסור פרסום (כביכול כי לא באמת הוציאו).http://halemo.net/edoar/0059/0003.html
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים מחבר ישן ישן, אבל עובדה שאני הראשון שבישר את העובדה הזו להרבה מאוד אנשים פה...ודרך אגב, כן יש צו איסור פרסום.
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים הבנתי שזו היא עוד ב 10 בבוקר שראיתי את העיתון בעבודה."קצת" גילו לנו את זה עם כותרת של "קלטת הסקס של עולם הזוהר"....
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים עולם הזוהר אויי יש לה שני עולמות שאני חייב לראות סעמק שישחררו כבר את הקלטת המזויינת.
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים חבורה של חרמנים כולכם.. האמת שזה מסקרן אבל עדיין.. להרגיע =) חוץ מזה שבטח תכף ינעלו ת'דיון אבל לא משנה יומטוף
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים חרמנים?? לפי ההגדרה שלך גבר שרוצה לראות את יעל בר זוהר בקלטת לוהטת הוא חרמן לפי ההגדרה שלי גבר שלא רוצה הוא הומו!(לא אמרתי שאתה הומו כי לפי הדוגמא שלך גם אתה רוצה)?
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים ברור שהידיעה הזו מן הסתם משמחת את רובם המוחלט של קהילת הגברים הסטרייטים בארץ, אבל לא הגזמתם בלהזיל ריר פה בפורום..אני תורם אינסוף כסף + 2!
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים למה שינעלו את הדעיון על איזה חוק בפוליסי זה עובר?בכל מקרה סחטיש על הכוכבת, היה גם משהו דומה על עוד סלבריטאית IL לפני חצי שנה-שנה.. לא זוכר מי, אבל ירדו עליה בטירוףעריכה: נראה לי שזאת היתה מיכל ינאי או משהו כזהבכל מקרה FARKASH7, לא כל מי שלא רוצה לראות את הקלטת הוא הומואישית, לא הייתי משלם יותר מ20 שקל בשביל להשיג את הסרט הזה, וגם זה רק בשביל להרוויח כסף מהמכירת עותקיםיש כוכבות פורנו בחול פי מאה עליה.. לא רואות אותה ממטר, העניין הוא שזה מסקרן כי היא מפורסמת וכל זה.. אבל שטויות יעבור לכםכי גם עוד 20 שנה לא תראו את הסרט הזה, ברגע שהוא מוחרם הוא לא ידלוף לשום מקור באינטרנט
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים כמו שאמרו זה שגנב את הקלטת בטח עשה כמה עותקים ואולי ישחררו את זה מצונזר ( :-\ )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.