פורסם 2004 ביוני 3021 שנים האם אפשר לקחחת סרט ששמור כרגע על המחשב שלי בפורמט DVD ולצרוב אותו ב-VCD או פורמט דומה בעזרת נירו?פשוט קראתי פה בפורום איפשהו שאפשר לצרוב VCD עם הנירו, עכשיו השאלה היא אם הוא יכול לקלוט גם פורמט DVD....פירוט: לקחתי DVD והעתקתי אותו למחשב (לגיבוי), ככה שעכשיו יש לי תיקיה של 10G.....איך אני יכול לקחת את זה ולהמיר את זה לפורמט ניתן לצריבה?אם אי אפשר בנירו, איך אני בכל זאת יכול לקחת את הקבצים שיש לי עכשיו על המחשב ולשמור אותם בפורמט נורמלי של סרט (ולחבר לו גם את הכתוביות)?****הבהרה: אין לי צורב DVD.תודה רבה!!
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים תנסה תוכנה בשם DVD Shrink , זה יכווץ את הסרט ואז תוכל לצרוב את זה בפורמט VCD בנרו.*אני לא יודע אם זה הפתרון במאה אחוז , אבל שווה לבדוק.
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים אתה צריך להפוך את הפורמט של הסרט למשהו שנרו יוכל לקרואנרו לא יכול לקרוא את הקובץ הזה של הDVD...אגב, אתה לא מעתיק את הדיסק למחשב... אתה צריך לעשות לו RIP...
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים אני חושב שיש לך אפשרות לצרוב את ה DVD על איזה 8 דיסקים רגילים אבל זה לא מעשי.אתה צריך לעשות לזה RIP ל HD ואז להמיר ל VCD ואחר כך לצרוב...שקלת אולי לקנות צורב DVD? כי זה יכול להיות הכי טוב...
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים מחבר אגב, אתה לא מעתיק את הדיסק למחשב... אתה צריך לעשות לו RIP...DUHעשיתיועכשיו יש לי קובץ של 10 ג'יגה שהוא בדיוק התוכן של ה-DVD.ואני יודע שאני צריך להעביר אותו ל-VCD. השאלה היא איך אני עושה את זה.......
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים :o איך RIP זה 10 ג'יגה?!?! עלא עדיף לך היה לעשות ב DIVX?!?! טוב בכל מקרה נסה להמיר ל VCD בעזרת TMPGENC. אני חושב שזה יעבוד בלי בעיה.
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים מחבר איך? השתמשתי בתוכנה DVD Decrypter כדי לקחת את תכולת הדיסק ולהעביר אותה למחשב.דיסק DVD=4.7Gבשתי שכבות=9.4GTMPGENC יכולה לקרוא את הדיסק ולהפוך אותו ל-VCD?
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים אני לא בטוח אבל שווה לנסות, רק השאלה שלי היא האם הקובץ הוא קובץ וידאו של הסרט בלבד? ובאיזה פורמט זה?דבר שני אם, אם זה לא יעבוד אולי כדאי שתעשה לזה RIP ל DIVX קובץ של מקסימום ג'יגה וחצי אני חושב יצא לך, אם לא פחותואז בטוח תוכל להמיר את זה ל VCD...עריכה: רק דבר נוסף, שקלת את האפשרות לצורב DVD?
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים טוב מה שאני שואל איכשהו מתקשר..ככה יש לי סרטים שיש להם תרגום בנפרד אני רוצה להמיר אותם לVCD ושיהיה בהם תרגוםאבל בעזרת תוכנה אחתכי אני מכיר את התהליך עם הוירטואל דב והתוכנה שהופכת לVCD אני מחפש תוכנהשאני מכניס לה סרט מכניס לה תרגום והיא אוטו' עושה הכליש כזאת ?
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים מחבר אני לא בטוח אבל שווה לנסות, רק השאלה שלי היא האם הקובץ הוא קובץ וידאו של הסרט בלבד? ובאיזה פורמט זה?אוף.....זה לא קובץ, זה תיקיה שמכילה בדיוק את מה שהיה על הDVD (כמה קבצים).וזה כל מה שהיה על הDVD, כולל הסרט, שמע, כתוביות, תוספות-הכל. DVD שלם, רק לא על דיסק אלא על הכונן.דבר שני אם, אם זה לא יעבוד אולי כדאי שתעשה לזה RIP ל DIVX קובץ של מקסימום ג'יגה וחצי אני חושב יצא לך, אם לא פחותואז בטוח תוכל להמיר את זה ל VCD...אממממאיך אני עושה RIP ל-DIVX?עריכה: רק דבר נוסף, שקלת את האפשרות לצורב DVD?כן. ההחלטה: לא.... :-X
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים אממממ בזה לצערי לא אוכל לעזור לך כי לא התנסאתי בכך קודם לכן מהסיבה שאין לי כונן DVD... :-\
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים מחבר עדכון: ה-TMPEGENC לא הצליח (כצפוי) לקרוא את הסרט.איך בכל זאת אני יכול לקחת את תוכן הדיסק הגולמי שיש לי עכשיו ולעשות מזה משהו נורמלי?
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים כמו שאמרתי, ע"י DVDRIP ל DIVX אבל לצערי אין לי כונן DVD אז לא התעסקתי עם זה אז לא אוכל לעזור לך...
פורסם 2004 ביולי 121 שנים מחבר עדכון נוסף: יששששששששששששששששששש!! ;D מצאתי תוכנה שנקראת DVDx, ואיתה הצלחתי להפוך את הקובץ הראשי של הסרט (IFO) לקובץ AVI, ואפילו הצלחתי לשים שם את התרגום!! אבל, עכשיו יש בעיה חדשה...... הסרט והכתוביות מופיעים בזמנים נכונים, אבל האודיו מקדים אותם באיזה שניה.... איך אני מזיז אתה האודיו טיפה קדימה כדי שיתאים לסרט? עריכה: מסתבר שהאודיו לא סתם מקדים-אם רואים את הסרט ברצף האודיו בסדר, אבל ברגע שאני מתחיל קצת לשחק (להריץ אחורה/קדימה) הבעיה הנ"ל נוצרת.... : נ.ב: תודה ל-ironeddie, שאומנם לא בדיוק מצא לי את התשובה, אבל במקרה הביא אותי לאתר שבו מצאתי אותה.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.