פורסם 2004 ביוני 3021 שנים הבעיה היא שיש דברים נגיד דברים שמתמשים בJAVA וכאלה שלא עובדים טוב עם פיירפוקס או לפחות, ואז אני צריך להתחיל לפתוח שוב את האינטרנט אקספלורראם מישהו מוכן להסביר לי איך אני עושה שהכל יעבוד טוב אני יודע לו מאודאני יודע זה אחד החסרונות שלפעמים בונים את האתרים על לאקפלוררים וזה ממש מעצבן כי הגיע הזמן להתחשב באחרים שגולשים במוצרים קצתיותר איכותיים הייתי אומר.וגם עם התקנת הג'אווה פלג אין יש דברים שלא עבדו כמו ה PC BUILDER ב PCH...אבל בקשר לפיירפוקס, כבר אמרתי את זה מאה פעם ואני אמשיך לומר, הוא ממש מצויין!!!!!אם כי, סתם שאלה, האם SKIN יכול להאט את הגלישה?
פורסם 2004 ביולי 121 שנים לדוגמא באתר שלICELLCOM.CO.ILברינגטוניםלא רק אני לא יכול לשמוע אותםאני גם לא יכול לעבור בתפריטים
פורסם 2004 ביולי 121 שנים בארטון, האם אתה הוא יוצר הת'ם נויה?אה, ולשואל על ג'אווה - מה הבעיה להתקין את סאן ג'אווה? הכל עובד לי מצויין איתה.ר
פורסם 2004 ביולי 121 שנים מחבר מה הבעיה אני אישית נופל על אתר פעם בחודש שלא פועל בו טוב אז מה הבעיה ללחוץ קליק ימני ולעבור רק בשביל האתר הזה לIEובקשר לMIE2 היא ממש גרועה היא פשוט תוספת לIE הרגיל ויש לה מלא דברים שפשוט אין מקום לכתוב אני אישית ניסיתי אותה והלכו לי הFEVORITS אקיצר לא להתקרב יש לה מלא באגים
פורסם 2004 ביולי 221 שנים i don't enjoy searching instead of you, i read it already:http://www.mozillazine.org/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.