עבור לתוכן

מה אתם אומרים על המפרט הזה לקולנוע ביתי.

Featured Replies

פורסם

מעבדי ?AMD Athlon XP 2500+(512k 333)   

לוחות אם למעבדי ?AMD MSI Home Theater PC   

זכרונות DDR 400 256MB Samsung 

דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 120 GB 7200 ATA-100 (8MB)   

כרטיסי מסך GF4 64MB Shared DDR 

כרטיסי קול CREATIVE 6.1 Audigy 2 (bulk)   

צורבים Combo LG Combo 52 x 32 x 52 + DVDx16   

ציוד רשתות Onboard 10/100 + Wireless 802.11B 

מחיר 4076 ¤

יש לי כמה שאלות:

1. האם עדיף לקנות אודיגו 2 או להישאר עם ה suondstorm? האם האודיגו ישפר הרבה את איכות השמע, המחשב היתחבר כנראה לרסיבר מרנץ 4300 עם רמקולים(5.1) בתקציב של 3500+-

ויהיה בעיקר לסרטים.

2. האם איכות של הגיפורס 4 מספיקה רק בשויל לחבר את המחשב שלויזיה? טלויזיה מקרן אחורי

3. איך המארז הזה, הוא ניראה די טוב ויש לו את כל האפשרויות שאני צריך, אבל בכל זאת לא ראיתי ביקורות עליו או משהו אז אני רוצה את חוות הדעת שלכם עליו.

זהו בסה"כ.

הצעות לשיפור וכל דבר אחר היתקבלו בברכה :)

זה המארז:

703465_mega180.jpg

• תגובות 30
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המחשב הזה הולך להיות HTPC???

אם כן, למה אתה צריך צורב בתוכו? הג'יפורס הזה חלש.

ואני כרגע גם מתלבט אם לקנות את הAUDIGY 2 או לא.. אמרו לי פה שזה לא ישנה ממש כי צריך רמקולים טובים.

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף גם צורב כי כל סרט שאני אוריד אני יש אעביר למחשב הזה ואם נגיד אני ירצה מתישהו לערוך אותו או להעביר לחבר או משהו אז עדיף שיהיה צורב,

זה ממש לא מפריע במיוחד שזה בתוספת של 100 שקל.

ובקשר לאודיגו לי יש במחשב שלי ואני ממש מרוצה ממנו במיוחד במשחקים ובסרטים אבל שמעתי גם ביקורות טובות על ה Soundstorm אז אני רוצה לדעת אם שווה להשקיע באודיגו.

יכול להיות באמת שאני יקנה את המחשב ללא האודיגו, ואז אני יחבר לו את האודיגו שיש לי וישמע את ההבדלים ויראה אם שווה להשקיע בכרטיס.

אבל עדיין חשוב לי החוות דעת כאן מהפורום כי אני לא שמעתי אף-פעם את ה Soundstorm

פורסם

מחשב מצויין לקולנוע ביתי (ובכלל). ה-soundstorm אמור להספיק, במיוחד אם יש לו יציאת DD.

רק דבר אחד - למיטב ידיעתי, ה- GF4 לא כולל פורס mpeg2, ולא תוכל באמצעותו לראות DVD. אתה צריך לקנות כרטיס פריסה או פשוט כרטיס מסך חדש. אני ממליץ לצרכים שלך R9600 שאמור לעלות בערך 600 ש"ח.

המארז נראה מרשים מאד, אבל אין מה להגיד עליו.

תהנה מהמחשב... 8)

פורסם

אתה יכול להשתמש ביציאה הדיגיטלית של הסאונד לרסיבר (יש אחת נכון?), לא נראה לי שאתה צריך יותר מזה (ולכן אין צורך ב-A2).

לדעתי את הכסף שיעדת לאודיגי תעביר לכרטיס מסך חלש, תלוי בצרכים שלך.. חבל מערכת עם קצת זיכרון ועוד כרטיס מסך מובנה שמתלבש על הזיכרון.

אם אתה מעוניין גם לשחק קצת אז R9600 פשוט, יש כאלה עם קירור פסיבי ככה שהוא יהיה שקט.

ואם לא אז ה-R9200 או FX5200 הזולים שתמצא.

כונן קשיח - אני ממליץ על Samsung שהם יותר שקטים.

כונן - ה-COMBO שלי יש של LG דיי מאוד רועש, אולי כדאי לנסות את מזלך עם כונן אחר (אולי Liteon). אני עכשיו מחפש כונן DVD שקט ל-HTPC שלי, ובינתיים רק הומלץ לי על Pioneer, אבל לא נראה לי שיש להם קומבו.

פורסם
  • מחבר

מעבדי ?AMD Athlon XP 2500+(512k 333)   

לוחות אם למעבדי ?AMD MSI Home Theater PC   

זכרונות DDR 400 256MB Samsung 

דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 120 GB 7200 ATA-100 (8MB) 

כרטיסי מסך ABIT GF FX5200 128MB AGPx8,DVI ,TV(Kit) 

כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF 

צורבים Combo LG Combo 52 x 32 x 52 + DVDx16 

ציוד רשתות Onboard 10/100 + Wireless 802.11B

מחיר 4026 ¤

הוצאתי את האודיגו והוספתי כרטיס מסך טוב יותר. הכרטיס מסך הזה מספיק לי בהחלט אני לא הולך לשחק במחשב הזה, המחשב רק בשויל מוסיקה וסרטים.

בכרטיס קול יש יציאת SPDIF שזה בדיוק מה שאני צריך כדי לחבר את המחשב לרסיבר אז אני כנראה ישאר עם הכרטיס שעל הלוח, אם אני ירכיב את האודיגו שלי על המחשב ויראה שיש שיפור גדול אז במשך הזמן אני ישדרג לאודיגו.

ניראה לי גם ש256 זירכון זה מספיק כי זה רק לסרטים אני לא צריך יותר מיזה.

בקשר לכונן קשיח גם אני רציתי סמסונג אבל אין ב KSP , יש להם רק SATA והלוח לא תומך.

בקשר לדיוידי יכול להיות שאני יחליף לדיוידי רגיל ולא לכונן קומבו, למרות שאני מעדיף עם צורב.

אם מישהו רוצה עוד פרטים על המארז והלוח אז זה האתר הרישמי:

http://www.msicomputer.co.uk/Products.aspx?product_id=703465&cat_id=81

פורסם

אם המחשב רק בשביל מוזיקה וסרטים, לא עדיך לקנות נגן DVD (מצויין) ובנוסף גם נגן CD (מצויין) באותו סכום?

אני בטוח שאיכות השמע תיהיה הרבה יותר טובה.

פורסם

אני מניח שהבעיה היא שהוא מעוניין בנוסף בנגן DiVX ו-Xvid.. ובכונן קשיח.

פורסם

אבל תחשוב שפה יש לו תמיכה בהכל

כלומר כל פורמט שהוא רוצה כי זה בעצם מחשב

ואם יתשחק לו יותר מאוחר הוא יכול להפוך את זה למרכז בידור ולשחק במשחקים בסלון

פורסם

אני חושב ששכחנו דבר אחד עם יש לך טלויזיה 100 הרץ אז האיכות של התמונה תהיה גרו עה יותר

לשם כך צריך ממיר מVGA לטלויזיה .

האם אני צודק או שיש אפשרות אחת לראות חד וחלק עם המחשב בטלויזיה

פורסם

אחי איפה אתה גר ? אחרי שתקנה את כל זה אני רוצה לבוא לראות אצלך סרטים ;)

פורסם

אם כבר אתה קונה כזה למה לא להוסיף קצת כסף ובמקום הקומבו שמומבו לקנות צורב DVD??? ???

פורסם
  • מחבר

גם אני חשבתי ל צורב דיוידי אבל אין לי מה לעשות איתו במחשב שיהיה בסלון, אם כבר אז במחשב שלי שאני אוכל לצרוב משחקים ל PS2 וגבות קבצים, אבל למחשב בסלון אין לי צורב בצורב דיוידי במיוחד שאת כל הסרטים אני שומר ב XVID. אני מעדיף לחכות עוד איזה חצי שנה - שנה שיצא צורב עם שיכבה כפולה וירדו המחירים של המדיות.

פורסם

יש בארץ כבר שלושה צורבים שצורבים DUAL LAYER..

ל-NEC, LG ו-SONY.

ה-NEC ממש זול.

ה-LG תומך במהירות X12 אפילו ורק קצת יקר יותר.

פורסם
  • מחבר

יש בארץ כבר שלושה צורבים שצורבים DUAL LAYER..

ל-NEC, LG ו-SONY.

ה-NEC ממש זול.

ה-LG תומך במהירות X12 אפילו ורק קצת יקר יותר.

הצורבים האלה טובים?!

אתה יכול לתת לי בקשה לינקים לחנויות שמוכרים אותם בארץ

עריכה: ראיתי ב KSP את הLG ב680 ואת ה NEC ב580.

ה NEC ניראה לי עדיף כי אין הבדל גדול בינהם.

איך הצורב הזה? אפשר ביקורות אליו? אם אני יקנה צורב DVD DAUL LAYER איזה הכי ממלץ מבחינץ מחיר\ביצועים (לא ממש משנה לי אם זה 12X או 8X)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים