עבור לתוכן

"התבשבש" לי המסך- קשות!!

Featured Replies

פורסם

מדיי כמה דקות, המסך שלי שהוא LG FR 795FT+ 17" עושה POP כזה, הצתוגה מתוכווצת, המסך ניהיה חשוך, יש רעש כאילו שיתוש נצלה בפנים, וכאילו משהו קרה לפיקסלים כזה מכירים...?

האם זו בעייה ניתנת לתיקון בחנות מחשבים.

פורסם

תנסה לעשות DEGAUESS

פורסם

את זה תצטרך לשאול בחנות המחשבים...

רק רציתי לציין שיש לי את אותו המסך והוא אף פעם לא עשה מה שאתה מתאר (כבר מעל 3 שנים) כך שכדאי שתבדוק את זה לפני שהוא ימות לגמרי.

אגב, לידע... גם אצלך הבהירות והניגודיות על 100% ועדיין רואים חשוך בסרטים ומשחקים יחסית למסכים אחרים?

פורסם

מדיי כמה דקות, המסך שלי שהוא LG FR 795FT+ 17" עושה POP כזה, הצתוגה מתוכווצת, המסך ניהיה חשוך, יש רעש כאילו שיתוש נצלה בפנים, וכאילו משהו קרה לפיקסלים כזה מכירים...?

לפי איך שאתה מתאר את הרעש והכיווץ , זה מה שה-degauss עושה...
פורסם

כן רק שהתצוגה לא מתכווצת היא פשוט רוטטת...

כמו כן המסך אינו נהיה חשוך ב-DEGASUS

כך שכנראה יש לו בעיה רצינית.

פורסם
  • מחבר

את זה תצטרך לשאול בחנות המחשבים...

רק רציתי לציין שיש לי את אותו המסך והוא אף פעם לא עשה מה שאתה מתאר (כבר מעל 3 שנים) כך שכדאי שתבדוק את זה לפני שהוא ימות לגמרי.

אגב, לידע... גם אצלך הבהירות והניגודיות על 100% ועדיין רואים חשוך בסרטים ומשחקים יחסית למסכים אחרים?

כן.. הדגם של המסך הזה חשוך יחסית למסכים אחרים.. לא משנה איזה, לא בעייה רצינית כל כך מאחר ובדרייברים של הכרטיס מסך אתה מסדר מה שבא לך שיראה...

ד"א יש לי את המסך הזה כבר 5 שנים, והוא עידין נראה כמו חדש עד היום עבד כמו חדש, אם היו מוכרים עוד כאלה הייתי קונה עוד 2

ננסה לעשות דיגוס הזה... נראה אם יעזור

פורסם

מאה אחוז. באמת מסך מצוין, חוץ מהקטע של הכהות.

אגב, אם תשים לב - הצבעים "מתים" במקצת ביחד למסכים אחרים: למשל לעומת Flatron 775 (בו, אגב, אין את בעית הכהות).

פורסם
  • מחבר

מתים לא מתים.. עדיין לא רואה את כל המסכים מסדרת F700P ממטר...

זה מסך חד בטירוף, קצבי הרענון לא מזיזים לו, כפתורי נגיעה, עמידות לאורך שניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

שלא לדבר שזה המסך הכי יפה שיש בשוק כן..?

יש דגם בשם 995FT... זה כזה רק 19" תאמין לי הייתי קונה כזה אם היה פה מישהו מוכר

אבל חלס... מי שוקנה היום מסך זה רק LCD נגמר הסיפור של המסכים האלה.. אין להם שום יתרון על LCD חדיש

פורסם

חבריה תנסו לעזור לבחור ולא לנהל דיון איזה מסך יותר טוב, בשביל זה יש את הפרום תצוגה.

יש לי את אותו המסך 4 שנים תופע מוזרה ביותר אתה מתאר. לדעתי המסך גוסס. למרות זאת תנסה לעושת DEGAUS (איך שכותבים את זה) או שתנסה לשחזר הגדורת בבברת מחדל או לקחת הגדרות ממסך תקין אולי שיניתה משהו.

תגיד באיזו רזלוציה זה קורה? אם גבוהה תראה אם גם בדוס. (640*480) זה קורה או שתנה לרזלוציה נמוכה ותראה אם זה חוזר. תחזור אם תשובה.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

וואלה עזר לי הדיגוס הזה...

תודה

פורסם

תגובה שאולי לא עוזרת פה ספציפית אבל טוב לדעת:

יש מקרים שהמסך מתחיל לקבל תופעות שמאופיינות בכך התמונה נעלמת לשניה ואז מופיעה וזה מלווה בקולות פצפוץ בדרך כלל.

אם הדבר קורה בתדירות נמוכה זה עוד סביר אך אם למסך יש נטיה לעשות את זה בתדירות מורגשת, הדבר מעיד שיש בעיה במסך.

היום למזלנו רוב המסכים מוגנים בפני כרטיסי מסך סוררים שמחליטים להשתולל עם refrash rate כשהם מגיעים לקיצם ומנסים לקחת את המסך בדרכם למטה אבל עדיין מומלץ לשים לב למצבים בהם משתמשים בגרפיקה כבדה כי לפעמים כרטיסי המסך לא עומדים בעומס וגורמים לתופעות מעניינות ובלתי צפויות.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

מה זה degauss?

פורסם

degauss משמעותו לנטרל שדות מגנטיים מהמסך.

עריכה: עכשיו שמתי לב , למה אתה מקפיץ דיון מלפני כמה חודשים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים