עבור לתוכן

להרכיב את המחשב בעצמי או לא?

Featured Replies

פורסם

כרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

כמו שחשבתי...........תודה.

פורסם

אממ אני לא בטוח שהריבועים האדומים מיועדים לספק, המלבן הלבן הזה באמת מיועד לספק אבל הריבוע הלבן נראה לי להיסטינג שעל המעבד(המאוורר שלא אם לא מובן לך) לפחות ככה זה אצלי.

פורסם

ואטוס , שחכת להזכיר משהו חשוב...

רצבי , תסתכל על הסוקט הלבן , ציירתי שם חץ בצבע שחור לאחת הפינות של הסוקט... , לפינה העליונה של הידית שאתה צריך להרים(את הידית אתה מרים לפני הכנסת המעבד...) החץ הזה מסמל איך בידיוק אתה אמור להכניס את המעבד... , על המעבד יהיה לך מין חץ קטנטן באחת הפינות , והוא מסמל לך את אותו החץ שאני סימנתי , להכניס את המעבד לפי החץ...

יענו , החץ שמצוייר על המעבד צריך להיות בידיוק באותו מקום שהחץ שאני ציירתי בו...

ההסבר הזה היה גם לכל מי שלא ידע את זה(הממ , ואטוס?)

וואי תודה אחי לא ידעתי... חחחחחחח

הסברתי את העניין עם הכיוון בהודעה לפני

ואת הידית בהודעה הגדולה

אתה רק חזרת על המילים שלי..

ליד המעבד יש ידית קטנה חביבה שאתה צריך להרים לפני הכנסת המעבד, הפינים יחליקו בעדינות אל תפעיל שום כוח

במעבד יש לך חוסר פינים בצד אחד שתדע איך להכניס אותו (באיזה כיוון)

אממ אני לא בטוח שהריבועים האדומים מיועדים לספק, המלבן הלבן הזה באמת מיועד לספק אבל הריבוע הלבן נראה לי להיסטינג שעל המעבד(המאוורר שלא אם לא מובן לך) לפחות ככה זה אצלי.

לא ממש.. גם המלבן הארוך זה לספק, וגם החיבור עם ה4 חיבורים שנמצא מעליו, לספקים מהשנה האחרונה יש את זה, ספקים יותר ישנים לא תמיד באים עם החיבור הזה, צריך לבדוק...

חיבור מאוררים נראה אחרת לגמרי, בתמונה של סטינגר תוכל לראות את החיבור ממש לצידי החור העליון לבורג..

פורסם

כמו שאמרו כבר להרכיב מחשב זה ממש פשוט כל עוד אתה מבין ויודע מה אתה עושה , הדבר הכי מסובך אם כבר זה הרכבת המעבד אז הנה לינק בנושא שמראה איך

למרוח את המשחה הטרמית ולהרכיב את המעבד

http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=as_apllying

בכל אופן עדיף שיהיה איתך מישהו שגם מבין או שלפחות מחשב עם אינטרנט כדי שתוכל לשאול מה שאתה רוצה פה ...אם אתה נתקע במשהו ;)

אחרי הכל הרבה יותר מומלץ להרכיב את המחשב לבד , רוב הסיכויים שתעשה עבודה יותר טובה מטכנאי מנוסה שלא שם לב לפרטים ודחוף הכל בפנים

פורסם

חבר'ה, פיספסתם פה נקודה מאוד חשובה...

אתם מאוד צודקים שלהרכיב לבד עלול להיות הרבה יותר טוב מהיבט של ההבנה מה הולך לך במחשב, וזה גם יותר נוח שאתה קובע איך הכל שם יהיה מסודר. לך, מטבע הדברים, חשוב יותר כל "פיפס" קטן במחשב שלך, מאשר לאיזה טכנאי זוטר שרק מעניין אותו להרכיב כמה שיותר מהר.

אבל, וזה אבל לא קטן, לא לשכוח שרוב החנויות (ואני בדקתי את זה כשקניתי את המחשב שלי) מטילות הגבלות באחריות על רכיבים מסוימים כשאתה מרכיב לבד, ולא הם.

אז לא למהר להרכיב לבד......

פורסם

תשמע זה שחברה מחליטה לקצץ באחריות זאת בעיה בחנות עצמה ולא צריכה להשפיע על ההחלטה אם "להרכיב לבד או לא" אלה על ההחלטה "אם לקנות בחנות המעאפנה הזאת או לא"

פורסם

דבר אחד מאוד חשוב ששכחתם להתייחס אליו זה הmanual של כל אחד מהרכיבים

שאתה מרכיב את המחשב אתה חייב להעזר בmanual של הרכיבים שרכשת ולקרוא אותם (לפחות את רוב הmanual לגבי הנושאים שאתה עוסק בהם)

בעיקר של של הלוח אם המעבד והכרטיס מסך או כל כרטיס אחר שהוא יחסית מתוחכם וכל זאת כדי לדעת איזה רכיב יש לך בדיוק ביד מה התנאים שלו ואיך הוא עובד בצורה הבריאה ביותר על מנת לחסוך טעויות או לתפעל אותו בדרך הכי יעילה וטובה

אם לא תרכיב עם הmanual יכולות להיות בעיות מסויימות או שתשכח חלק מסויים או הגדרות מסויימות למשל כל מיני ג'ימפורים על הלוח אם ופיצ'רים שיש עליו שלא יופעלו

הכי טוב לקרוא וללמוד ככה תדע את המחשב שלך בצורה הכי טובה

חוצמזה מחשב זה לא לגו לא מרכיבים סתם

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, פיספסתם פה נקודה מאוד חשובה...

אתם מאוד צודקים שלהרכיב לבד עלול להיות הרבה יותר טוב מהיבט של ההבנה מה הולך לך במחשב, וזה גם יותר נוח שאתה קובע איך הכל שם יהיה מסודר. לך, מטבע הדברים, חשוב יותר כל "פיפס" קטן במחשב שלך, מאשר לאיזה טכנאי זוטר שרק מעניין אותו להרכיב כמה שיותר מהר.

אבל, וזה אבל לא קטן, לא לשכוח שרוב החנויות (ואני בדקתי את זה כשקניתי את המחשב שלי) מטילות הגבלות באחריות על רכיבים מסוימים כשאתה מרכיב לבד, ולא הם.

אז לא למהר להרכיב לבד......

תודה, אבל לקחתי את זה בחשבון, ואני אשאל בחנות שאני אקנה ממנה.

דבר אחד מאוד חשוב ששכחתם להתייחס אליו זה הmanual של כל אחד מהרכיבים

שאתה מרכיב את המחשב אתה חייב להעזר בmanual של הרכיבים שרכשת ולקרוא אותם (לפחות את רוב הmanual לגבי הנושאים שאתה עוסק בהם)

בעיקר של של הלוח אם המעבד והכרטיס מסך או כל כרטיס אחר שהוא יחסית מתוחכם וכל זאת כדי לדעת איזה רכיב יש לך בדיוק ביד מה התנאים שלו ואיך הוא עובד בצורה הבריאה ביותר על מנת לחסוך טעויות או לתפעל אותו בדרך הכי יעילה וטובה

אם לא תרכיב עם הmanual יכולות להיות בעיות מסויימות או שתשכח חלק מסויים או הגדרות מסויימות למשל כל מיני ג'ימפורים על הלוח אם ופיצ'רים שיש עליו שלא יופעלו

הכי טוב לקרוא וללמוד ככה תדע את המחשב שלך בצורה הכי טובה

חוצמזה מחשב זה לא לגו לא מרכיבים סתם

מה זה ה-manual? החוברת שמגיע עם הרכיב?

פורסם

תשמע זה שחברה מחליטה לקצץ באחריות זאת בעיה בחנות עצמה ולא צריכה להשפיע על ההחלטה אם "להרכיב לבד או לא" אלה על ההחלטה "אם לקנות בחנות המעאפנה הזאת או לא"

לא...

אלה ממש לא חנויות מעאפנות.

החנויות שדיברתי עליהן הן זיגזאג ו-PC hardware, שם ביררתי לפני שקניתי את המחשב...

תראה, אני לא זוכר בדיוק אם זה ממש קיצוץ באחריות, אבל אני זוכר שיש איזה זכות מסוימת, הנוגעת לאחריות, למי שמזמין גם בדיקת מעבדה והרכבה בחנות.

פורסם

זיגזג לא מקצצים באחריות

אם אתה קונה מעבד AMD לדוגמא בריטייל אתה מקבל שנה אחריות, אם אתה קונה בBOX אתה מקבל 3 שנים אחריות

וזה בלי קשר אם המחשב מורכב בחנות או שנשלח אליך בקופסא להרכבה עצמית

פורסם
  • מחבר

כן את זה אני יודע, אבל יש חלקים שהחנות נותנן עליהם אחריות נוסף חוץ מאחריות היצרן רק אם אתה מרכיב את המחשב שם.

מה זה ה-manual?

כמו ששאלתי כמה הודעות לפני (ולא ענו לי)

פורסם

חוברת הוראות

אני לא מדבר על מי שמוסיף אחריות!

אני מדבר על מי שמקצץ באחריות! (KSP..)

פורסם

manual זה חוברת הוראות ומידע שאתה מקבל עם כל רכיב שרכשת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים