עבור לתוכן

תופעות עצובות\פתטיות בצ'טים\פורומים ישראלים

Featured Replies

פורסם

יש כמה תופעות ממש מטרידות ששמתי לב אליהם בזמן האחרון...

קודם כל, הצ'טים בארץ, בפעמים המועטות שאני נכנס אליהם (פשוט לא יצא לי להכיר טובים מחו"ל, אולי תפקחו את עיני קצת) התופעה שהכי בולטת היא כל הכינויים המקוריים שמוצאים לעצמם אנשים... רשימת שמות ממוצעת בצ'ט נענע בכל שעה ביום:

בIבה מההמת

בובה כוסית

~בובה בC הפוזה (כן כן, כל המתוחכמות למיניהם)

יפה מהממת

יפה בסייטל

סטלנית

ערסית מסוממת

מה הקטע של זה?

בנות, אתן באמת חושבות שאנחנו נראה את הכינוי המאוד הגיוני, שבדית בלונדינית ונחשוב, וואלה, היא באמת שבדית בואו נתחיל איתה..

כי זה לא ככה you know... אני באמת לא מבין את כל הקטע הזה..

ואז נעבור לבנים, עכשיו שכולם גילו את מצלמת האינטרנט החדרים מוצפים בדברים מהסוג הזה:

גדול במצלמה

גומר במצלמה

מחרמן במצלמה

ויש את המתוחכמים שלמדו גם מזה מסנגר:

מראה גדול במצלמה +מסנגר

מראה במצלמה+ מסנגר

עכשיו, זה יותר גרוע מהבנות..! על מה בדיוק אתם חושבים לפני שנכנסים ככה לצ'ט.. שלא נגיד שהרי ברור לכולם שחצי מה"בנות" שבחדר הם הרי בנים שסתם מסתלבטים על חשבונכם, הרי אפילו קשר הכי פשוט של דיבור רגעי בצ'ט לא תשיגו ככה..

אז לתשומת לבכם..

דבר נוסף שנראה לי די פתטי, שראיתי לאחרונה בפורום שיחות חברים (ככה קוראים לזה לא?) של רוטר

אנשים הכי אמממ, לא סימפטיים בעולם מחליטים שבא להם לשים תמונה שלהם, לא כמו פה, שיש קהילה רצינית, רושמים גם פרטים על עצמם, מגיעים למפגשים... מה הסיבה ששמים את התמונה שם?

גם לא נראים טוב, חלקם הגדול ילדים קטנים (12-13) והתגובות היחידות שהם מקבלים שן אשכולות שלמים של, "נראה סבב אחי" , "נראה בסדר"

מה הקטע של זה? בכבוד שלהם לקבל מחמאות לא ממש אמינות מהגברים של הפורום? והמגיבים בכלל רוצים סתם למלא את מד ההודעות הנמוך שלהם אז רושמים את השטויות האלה, מה שיוצר אשכולות ענק, עם תמונה של ילד קטן ומכוער בתחילתו, עם תגובות הכי לא עניינות בעולם..

בקיצור, סתם שתי תופעות שמטרידות אותי והרגשתי צורך בלתי מוסבר לשתף... ::)

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי צודק!!!

אהבתי ת'תמוכחמים!!!

פורסם

wow dude....

אף אחד לא הכריח אותך להכנס לצ'אטים העלובים האלה :P

פורסם
  • מחבר

זאת לא הנקודה.... וחוץ מזה זה לא רק בצ'ט של נענע, זה בכל צ'ט של אתר גדול בארץ

פורסם

תופעה לצערי מאוד מגעילה ומאוד נפוצה אצל הישראלים.

תהיה בטוח לפחות שלא תראה את זה פה.. ;)

פורסם

גם אחותי הקטנה ככה. היא מגיל עשר עם השטויות האלה. זה פשוט דוחה. כל הבנות האלה זה ילדות קטנות ומפגרות. עכשיו היא כבר עברה את הגיל של זה, היא בת כמעט 14. ::)

פורסם

, היא בת כמעט 14. ::)

וואלה?? יש מצב אתה מכיר לי אותה??

פורסם

וואלה?? יש מצב אתה מכיר לי אותה??

אני חוזה עתידות..

והעתיד שלך :

אתה לעולם לא תפגש עם אחותו, ותגמור לבד בגיל 50 עם כינויים כגון "גומר במלצמה, זקן בצעירה" וכו

במילים אחרות

basa2k4u

פורסם

idofr, פאוז להורמונים...

בכל מקרה תופעה מאוד כואבת, פעם אחרונה שהייתי בצאטים לאורך זמן היה בצאט של וואלה עוד בתקופות הראשונות שלו (שכל 5 דקות שורות היו עולות אחת על השניה ונמרחות על כל המסך..)

נכנסתי לבלוגTV בתפוז כי מישהי שאני מכיר שידרה שם.. ילדים ? לא יודע איך לקרוא לזה.. מגיל 15 עד גיל 25..

כל כך מאכזב איך הרמה ירדה בצורה כזאת משמעותית, ידעתי שמקללים שמדברים שטויות מציפים וכו, אבל עד כדי כך ? נוראי

אפילו ה"police" שהיו שם (בהתנדבות דרך אגב, נראה באמת כמו איזה משמר אזרחי של משועממים חסרי עבודה שיושבים בצאט שעות בלי לקבל כסף)

ברמה אפילו יותר נמוכה מהמשתמשים, מתלהבים מהגישות שלהם ומהכפתור "הרחק והשהה"

עצוב לי מאוד לראות את המצב ככה, בצאטים מחוץ לארץ לא יצא לי לבקר ואין לי מושג איך אצלהם אבל התלונות שיש ליפי הנפש כלפי האמריקאים עם המילה "fuck" שש פעמים במשפט... ממש ממש בקטנה מול מה שהולך אצלנו בצאטים

פורסם

ולמי שמכיר את מה שהולך ב- IRC (שממנו פרשתי זה מכבר) - כל היום מלחמות של רשתות אחת בשניה, ספאמרים פה, ספאמרים שם, וכשהם הולכים מגיעים נובים עצבניים שמקללים כל דבר שזז... פשוט עצוב...

פורסם

לא ממש. ב IRC אתה יכול לעבור שרת או ערוץ. בערוצים שלא קוראים להם #kiddiechat או משהו בסגנון הרבה פעמים יש סטנדרטים גבוהים.

פורסם

הצ'אטים האלו באמת נהיו מקום מפחיד, כולם עם השמות העמוקים שלהם, הרבה "כוסונים" שקוף זאת מחמאה בשבילם. הייתי ליד מישהי כשהיא גלשה בצ'אט וכמובן תוך שניות בנים התחילו להציף את הבת החדשה שהצטרפה.

ואם זה לא מספיק יש גם פדופילים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2939195,00.html (האתר המדובר בתגובה 6)

פורסם

הכי מצחיק הפדופילים.

יש לי חשק להכנס לאיז צ'ט בשם

יפעתוש או משהו...

איזה גברים מגוחכים.

פורסם
  • מחבר

ואם זה לא מספיק יש גם פדופילים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2939195,00.html (האתר  המדובר בתגובה 6)

תגובה 6 הורדה משם נראה לי..

אתה יכול לשלוח לי את האתר המדובר בפרטי? (אלא אם מותר לפרסם אותו פה)

וכמו שהרבה אנשים אחרים הגיבו שם, זאת לא הדרך לדעתי..

הרי מלא אנשים סתם שולחים תמונה של מישהו\מישהי תמימים מאתר היכרויות או משהו ושולחים, ואז יכולים לקרות הרבה מקרים לא נעימים עם האתר

פורסם

הצ'טים הישראליים משום מה מעולם לא עלו אצלי (נענע, תפוז, וכיו"ב) אבל פעם הייתי המון ב-IRC ושם אפשר היה למצוא את הדברים והאנשים הכי מטורפים. הידיד הכי ותיק שלי שאני מכירה משם כבר 4.5 שנים, עו"ד מהולנד, אחד שרוט ומזה מצחיק, אנחנו תמיד יורדים אחד על השני "Hey poofter!", "Hey slutt" וכאלה. גם את הארוס שלי לשעבר הכרתי שם (כשהשתלט לי על ערוץ...). אז פעם אחת ההולנדי הזה עושה לי "העתק", "הדבק" לשיחה שלו עם אחת ג'אנט שאוהבת כל סטייה שתחשבו עליה ומה מסתבר... שזאת מישהי מהחברה שהוא עבד בה והסטומה עוד שלחה לו תמונות ואת מספר הטלפון שלה ומה לא! כמה צחוקים רצו שם... ;D

מה עוד? וואלה, פעם נמאס לי מהערוצים הקבועים והחברה' מהסצינה ורציתי להכיר אנשים רגילים, סתם לפטפט על דברים של יום-יום. אז נכנסתי לערוץ #TEEN וישר הציפו אותי בהודעות, אבל ככה, שהתוכנה נתקעה לכל הרוחות! לעיטים רחוקות הייתי נכנסת לצ'אט שם בעיברית, אבל מה, כל כמה דקות היה נכנס איזה פולני/סלובני/הונגרי ורושם:

Sieg-heil! / WP! / Juden Raus (עם שגיאות כתיב כמובן) / וכל נאצה שתוכלו לחשוב עליה... אחרי כמה זמן עלו על זה ופשוט עשו באן אוטומטי לכולם. היתה תקופה שכן הייתי הרבה בצ'אט הישראלי וכשנסעתי לחו"ל ניסיתי להיכנס משם. ה"בוט" זיהה את השרת הגרמני שהתחברתי ממנו ועשה לי "באן"! מה כן, כשניסיתי שרת פולני (שדווקא משם באים כל הנאצים בימינו), הכניס כמו גדול!

חוצמזה, סתם הייתי מוצאת כל מיני אתרים ממש חולים... מישהו, ידיד שלי, סקינהד יהודי מלונדון (שאחותו גרה לידי במקרה) איכשהו הצליח להשיג @ (מודר) באתר של הומואים נאו-נאצים שטוענים שהם סקינס! אז מה הוא עשה? הזמין אותי פנימה ונתן לי גם @ ופאק הדברים שאני ראיתי שם... איזה כינויים, שומו שמיים...! כמעט עשיתי במכנסיים מצחוק! לדוגמא:

BootWhore, HHLeather (HH=88=Heil Hitler), Hard88, SwaziLuv... סדום ועמורה ממש! אז חשבתי להתבדח איתם ואמרתי שאני... "גאה" ואני רוצה לדעת אם יש שם כאלו כמוני אבל שלא נראות כמו נהגי משאית... אז מישהו אמר לי שהוא נעלב עליי כי הוא נהג משאית ומישהו אחר שלח לי תמונה של מישהי ואמר שהוא לא מבטיח כלום ובאמת, לא היה מה להבטיח, אחת נראית כמו החיים שלי, רק עם צלב כרס מקועקע לה על הצוור...

היו ימים, היו צחוקים...

היום כבר התייאשתי מה-IRC ואני מצ'טטת בעיקר ביאהו או איי סי קיו ולא בערוצי צ'אט אלא עם אנשים אינדיוידואליים שאני מכירה לרוב יותר מכמה חודשים אבל אני שמחה גם לפטפט סתם עם אנשים פה מהאתר. אין מה לעשות בערוצים. אני אגיד שאני מישארל ישר יתחילו פוליטיקה והשמצות, אני אגיד שאני מרוסיה - אז יתחילו סטייות. למי יש כוח באמת? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים