עבור לתוכן

גנבו לי 500 ש"ח היום באוטובוס

Featured Replies

פורסם

:'( :'( :'( :'( :'( :'(

מכרתי היום בצהריים מחשב פנטיום 3 ב-400 ש"ח והיו לי 100 ש"ח מקודם.

עליתי לאוטובוס, והוצאתי את הארנק מהכיס כדי לשלם לנהג. טוב שילמתי והחזרתי את הארנק לכיס (זה מה שחשבתי).

טוב, האוטובוס כבר כמעט הגיע לבית שלי כשפתאום שמתי לב שהארנק לא בכיס שלי (רציתי להוציא את הארנק כדי להוציא ממנו דף עם מספר טלפון של מישהו שהייתי צריך להתקשר אליו וכך לא שמתי לב שהוא לא בכיס שלי).

אז קמתי והתחלתי לחפש באוטובוס ולא מצאתי. גברת אחת שאלה אותי מה אני מחפש ואמרתי לה ארנק חום, והיא אמרה לי שהיא ראתה מישהו לפני רבע שעה מרים ארנק חום מהרצפה והיא פשוט חשבה שהארנק היה שלו ובגלל זה לא אמרה כלום.

הלכו לי 500 שקלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל :'( :'( :'(

תכננתי לקנות בהם מלא דיסקיות מ-Anatoli ופרספקס כדי לבנות את המארז שאני מתכנן כבר שלושה ימים שרטוטים שלו וכו'.

אני בדיכאון רציני עכשיווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

איזה מטומטם אנייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

יקח לי חמש חודשים עד שאני אאסוף עוד 500 ש"ח, ועכשיו בכלל אני לא אוכל לבנות מארז או לזכות לבזבז את הכסף שלי. מי שלקח אותו הלוואי שישרף בגיהנום, איזה אנשים זו**** יש בעולם.

פורסם

גם לי פעם גנבו 200 שקל באוטובוס... מדינה של חארות...

פורסם
  • מחבר

200 שקל זה פחות גרוע מ-500 שקל.

פורסם

מצטער אחי,שמתי לב שאתה משתמש חדש ונחמד אל תדאג יהיו לך הזדמנויות לעשות מודינג.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי.

המצב הכספי שלי לא ממש הכי טוב.

500 ש"ח זה הרבה מאוד בשבילי.

ואני לא אוכל לעשות בכלל מודינג לעוד חמש חודשים, כי אני בעצם רוצה לבנות מארז שלם מפרספקס שמצריך קניית חומרים יקרים (פרספקס, מקדחה, דיסקיות לדרמל).

פורסם

זה לא בדיוק גנבו

זה יותר איבדת את הארנק

shit happens

פורסם

תודה אחי.

המצב הכספי שלי לא ממש הכי טוב.

500 ש"ח זה הרבה מאוד בשבילי.

ואני לא אוכל לעשות בכלל מודינג לעוד חמש חודשים, כי אני בעצם רוצה לבנות מארז שלם מפרספקס שמצריך קניית חומרים יקרים (פרספקס, מקדחה, דיסקיות לדרמל).

בשביל כולנו זה הרבה כסף.

ותיקח את זה בתור שיעור לעתיד... את הכסף שלך תשמור קרוב אליך

פורסם
  • מחבר

אחי, מישהו לקח לי את הארנק כשהוא נםל, אז זה כן נחשב גניבה.

ואיך בדיוק אני יכול לשים את הכסף עוד יותר קרוב אליי?

הרי הוא היה בארנק, הארנק היה בכיס שלי שזה ממש קרוב אליי.

פורסם

זו לא גניבה במובן שפשוט של המילה, זו פשוט חוסר חמלה ומוסר כלפי הזולת. כשאני הייתי במנהטן ונפלו לי שטרות מהארנק, התקרבה אלי אישה ואמרה לי באנגלית: "אדוני, נפלו לך שטרות כסף..."

פורסם

הכי קרוב אלייך זה לשים פאוץ' עלייך.

פורסם

חבל מאוד...

אתה יכול להגיד אולי מאיפה אתה?

פורסם
  • מחבר

אני מלוד :-[

מקווה לעבור מפה בקרוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים