עבור לתוכן

Joint Operations: Typhoon Rising

Featured Replies

פורסם

האם המשחק הזה כבר יצא ואיך הוא?

פורסם

הוא יצא לפני כמה שבועות , משחק לא משהו גרפיקה עלובה ביותר ומשחקיות בעייתית

שיחקתי קצת בדמו ברשת לא ממש כיף ואין פינגים טובים בכלל

פורסם

משחק דפוק,אין בו עלילה,אין סינגל,גרפיקה גרועה,חיקוי של באטלפילד,נראה בדיוק כמו בלאק הוק דאון...

פורסם
  • מחבר

אמור להגיע משחק טוב בקרוב נראה לי שראיתי שקוראים לו S.K.A.L.L.T.E.R או משהו כזה.

מה לגביו?

פורסם

S.t.a.l.k.e.r ניראה מדהים, מאד פוטוריאליסטיק, אבל הוא נדחה ל2005, ככה שבקרוב הוא לא יגיע :'(

בנוגע ל-joint ops, יש לי ידיד, חולה משחקי רשת, משחק כל היום ובכל מה שעולה בדעתכם, הוא קונה כל משחק רשת שזז ומשחק בכל דמו ובטא אפשרית, הוא נשבע שזה משחק מעולה, פינגים סבבה(יש לו קו של 2MB) ששם את BF1942 בכיס .... אני באופן אישי לא מת על המשחקים האלה, אבל אם הוא אומר.... שווה בדיקה מעמיקה לכאלה שוהבים משחקי רשת!!!

פורסם
  • מחבר

מה ז"א פינגים סבבה?

פורסם

פינגים נמוכים.

פורסם

S.t.a.l.k.e.r אכן אמור להיות משחק מעולה ,

ו DrizziTx ניראה לי שהידיד שלך כבר לא שם לב מה הוא משחק מרוב משחקים , אני שיחקתי בדמו של joint ops והוא מסריח ...ממש מסריח

פורסם

S.t.a.l.k.e.r אכן אמור להיות משחק מעולה ,

ו DrizziTx ניראה לי שהידיד שלך כבר לא שם לב מה הוא משחק מרוב משחקים , אני שיחקתי בדמו של joint ops והוא מסריח ...ממש מסריח

לא לדבריו ^^

פורסם

S.t.a.l.k.e.r ניראה מדהים, מאד פוטוריאליסטיק, אבל הוא נדחה ל2005, ככה שבקרוב הוא לא יגיע  :'(

בנוגע ל-joint ops, יש לי ידיד, חולה משחקי רשת, משחק כל היום ובכל מה שעולה בדעתכם, הוא קונה כל משחק רשת שזז ומשחק בכל דמו ובטא אפשרית, הוא נשבע שזה משחק מעולה, פינגים סבבה(יש לו קו של 2MB) ששם את BF1942 בכיס .... אני באופן אישי לא מת על המשחקים האלה, אבל אם הוא אומר....  שווה בדיקה מעמיקה לכאלה שוהבים משחקי רשת!!!

אכן משחק מעולה, הרבה זמן לא ראיתי משחק רשת שהוא מימיקה של לוחמה צבאית כפי שהיא צריכה להתבצע, האקשן הוא לא פרגפסט חסר שכל וצריך הרבה יותר מTWITCH בשביל להיות טוב. איתור מטרה הוא החלק החשוב ביותר בקרב. ולראשונה ישנה מערכת שגורמת לאנשים לא לבחור ברובה צלפים. מערכת זו משולבת יפה מאוד בתכנון של הCLASS SYSTEM: ישנם מהנדסים, חובשים, רובאים, צלפים ומקלענים. המהנדס מקבל רובה סער ובחירה בין מרגמה לSTINGER וSATCHEL CHARGES כך שהוא יכול להגן על עצמו מפני רוב האיומים למעט שריון כבד. הMEDIC בניגוד לבטלפילד לא יכול לטפל בעצמו אך הוא יכול להחיות חברי קבוצה שנהרגו ולטפל בפציעותיהם, הדבר היפה הוא שמקבלים נקודות על עזרה לחברי הצוות, חובשים מקבלים רובי סער או MP5 מושתקים.רובאי מקבל רובה סער עם אופציה לM203 (מטול רימונים) וגם משגר טילים חודרי שריון(שלא אפקטיבים נגד חי"ר).הצלף מקבל רובה צלפים ללא נשק נוסף כך שנגד רכבים הוא חסר תועלת. והמקלען מקבל כמובן מקלע קל(אל תצפו ללכת עם 50CAL:-). לכולם יש אופציה לרימונים וסמני לייזר(לסמן מטרות למרגמה). עכשיו שאני אומר אופציה זה חשוב כי במשחק הזה כל אקסטרה קילו של ציוד מאיט אותך, אני אישית לוקח מינימום תחמושת. במשחק זה האקשן מורכב מהמון מחשבה מכיוון שהמפות גדולות הנתיב שבו תבחר חשוב מאוד וכך גם עבודת הצוות. הרכבים במשחק זה הם רכבים הגיוניים, מכיוון שמדובר בלוחמה נגד מורדים אינדונזים באזור של ג'ונגל אין שום טעם להביא את הבריגדה המשוריינת הראשונה ולכן במשחק זה הרכבים מיועדים לטרנספורטציה. המסוקים קלים לשליטה וניתן לעמוד בתוך מסוקי התובלה (כלומר תנועה חופשית בפנים), כמובן שעל רוב הרכבים יש עמדות ירי שניתן לאייש. ניתן לשחק במשחק זה עם 150 איש ללא LAG וNOVALOGIC עובדת על אופציה ל250(זה כבר נוסה בבטא). בניגוד לבטלפילד אין כאן מצנחים כך שהמסוקים צריכים לנחות(תודה לאל). אני תומך נלהב של האתר www.deafgamers.com (שתומך בSUBTITLES ועזרים ויזואלים), ובמשחק זה יש אינדיקציה על הראדר מאיזה כיוון יורים עליך דבר שלפי דעתי נותן לגיימרים חרשים צ'אנס.

פורסם

ואגב אני הידיד של DRIZZIT. ויש לי תוספת קטנה. הליימר(LAMER) הישראלי יכול להגיב למשחק רע: הוא מתעצבן אם הורגים אותו ולכן במשחק שRUSH חסר שכל יגרום למוות הוא יתעצבן מכיוון שהליימר לא יודע על קיומה של דרך לוחמה אחרת. בנוסף המשחק דורש עבודת צוות שהליימר המדובר לא שמע עליה. ולכן הראשירים ליימרים לכו לשחק במשחק שתואם את האופי שלכם(כמו ללכת מכות ברחוב;-).

ולכל הגיימרים הנורמלים.

see ya on the battlefield.

if we ever cross paths(or crossfire) i shall rip your skull out and beat you with it to death muhahahahahahha ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים