עבור לתוכן

מבקש הסבר על זמן תגובה של UPS , מישהו מכיר את ה UPS הזה?

Featured Replies

פורסם

יש לי ספק של HEC, מהו "זמן התגובה" שלו, והאם UPS בעל זמן תגובה של 4 מילי שנייה יספיק?  (כאשר יש את היבהוב האורות בבית - קפיצת מתח קטנה)

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=131&products_id=1767

מישהו שמע או שיש לו את הדגם הזה?

ומה דעתכם על  GAMATRONIC 500VA?  האם הוא תומך בהורדה מסודרת של המחשב?

אין לי הרבה דרישות מהUPS , רק שיחזיק מחשב (ללא מסך) מספר דקות ושידע להוריד את המחשב ( WINXP) אוטומטית

פורסם

אין לי תשובה בשבילך, אבל אולי חיפוש הערכים "UPS" או "אל פסק" בפורום יעזור.

פורסם
  • מחבר

חיפשתי ולא מצאתי

תודה

אני אנסה את זה מזיגזג... נקווה שלא יהיה ביזבוז של כסף :-\

פורסם

זה יהיה ביזבוז כסף

אל פסק מאד חלש ואני בספק אם הוא יעמוד בפני רוב נפילות המתח

לא ברור לי איך חיפשת ולא מצאת...

פורסם
  • מחבר

לפי מה הגעת למסקנה הזאת?

אני צריך להחזיק מחשב עם ספק 300W )HEC) שני HD ושני CD-ROM  ומודם כבלים -  אבל ללא מסך

בייחוד נגד קפיצות מתח, ובנוסף מספיק זמן כדי שתוכנת הכיבוי האוטומטי תפעל (2-3 דקות)

האם הUPS הנ"ל לא יספיק לזה??

------

לא מצאתי מידע בפורום על UPS חוץ מאילו של ADVICE שהם יותר יקרים, והזולים לא באים עם תוכנה להורדה מסודרת

פורסם

אבל באותם דיונים כן יכולת למצוא מידע על כמה UPS Capacity (שמסומן VA) דרוש כדי לסחוב את המחשב דולק מס' דקות.

חפש באותם דיונים שוב.

פורסם
  • מחבר

אכן.... רק שלא שאלתי על ה CAPACITY :-\

שאלתי על זמן תגובה

ורציתי להבין לפי מה HOLY הגיע למסקנה שלו

תודה

פורסם

כבר יצא לי בעבר לעבוד עם אל פסק זולים והם לא תמיד אמינים, עבדתי עם everpower 1000va שבחצי מהנפילות מתח פשוט ריסטט את המחשב.

אל פסק זול אולי מפתה לפעמים, אבל בדרך כלל מה שמבדיל אלפסק טוב מאחד זול הם המעגלים החשמליים שלו האחריים לייצור המתח ביציאה, מעגלים זולים פשוט יזייפו.

סתם להערכה בטריה 12V 9A שיש באל פסק שלי (Advice 750VA) עולה גג 400 שקל, האל פסק עולה 800 שקל.

פורסם
  • מחבר

OK, ומה בקשר ל ADVICE 600PR?  האם הוא כולל תוכנה להורדה מסודרת וכבל ?

האם הוא יחזיק מחשב P4 2.4 + 2 HD + 2 CD ומסך LCD 19 ומודם כבלים? (אם לא, האם הוא יחזיק את כל זה ללא המסך) ?

פורסם

שכח מלחבר מסך 19 אינץ CRT לאל פסק, אל פסק שבאמת יחזיק אותו יעלה לך קרוב ל-1000 שקל.

ה-PR כולל תוכנת הוראה, ה-P לא.

אני לא יכול להגיד לך בודאות אם 600 מספיק, אני יודע שאצל חבר שלי עם Hec300W P4 3Ghz + 2 raptor ה-Advice PR600 מלפני שנתיים לא מחזיק. יכול להיות שהוא לא מחזיק פשוט כי הוא ישן ויכול להיות שהוא פשוט לא חזק מספיק.

ה-750 יחזיק בודאות (את המחשב שלי בלי מסך הוא מחזיק)

פורסם
  • מחבר

19" LCD לא CRT

וב"מחזיק" אני מתכוון בעיקר לקפיצות מתח, לא שיחזיק את המחשב ל-10 דקות... (1-2 דקות להורדה מסודרת)

ד"א, ראיתי שיש לו אחריות ל 4 שנים, אז אולי כדי לחבר שלך לנצל אותה

פורסם

4 שנים על המעגלים, שנתיים על הבטריה.

כשאני אומר לא מחזיק הכוונה שהוא פשוט נכבה מיד כהגנה נגד עומס יתר, הוא אפילו לא מחזיק חצי שניה.

19LCD לוקח בערך 60W שזה לא נורא, לדעתי 750 יחזיק הכל ו-600 די גבולי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים