פורסם 2002 באפריל 1323 שנים מפציץ מטוסים ב Crimson Skyes והורג מפלצות ב Serious Sam : the second encounter :AR15:סתם.....אני יצא לטקסים השנתיים ובסוף אני ילך למסיבות הלילה
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים טקס הדלקת המשואות.. : אחרי זה, כנראה מועדון בירושלים, או איזה "במה" שמה.. אני לא יגיע הביתה... (חיפה)
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים מנגל...סטקים...בנות...מוסיקה...$@$... :smoke:Same Here Dude! :smoke:Girls... :asthanos:
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים גוסטאני הולךלמרות שהשנה נראה שיהיה דיי עלובאני בא בעיקר בשביל מוניקה (שנראה לי שיוציאו דיסק בקרוב, נגד המלחמה)ועוד כמה להקות נחמדות (וגם כי זה ערב בחוץ בכיף)
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים גג הבניין שלי.ערב יום העצמאות... "מסיבת העצמאות" כולל אפטר (ההתחלה ב11 וחצי).בסביבות ה60 איש מתכננים להגיע (בעיקר חיילים משוחררים ובני 20 +).אני, ארתור גורדון וחנן דרוב נרביץ לילה של מוזיקה אלקטרוניקה על כל גווניה.אני אתן את החימום בסט של שעתיים ראשונות, מה לעשות... הילד תמיד נדפק ;D.בתקווה שאיזה ערבי משכם לא בדיוק ייהלך ברחוב, ירים את ראשו ביחד עם חבית הנפץ שלו ויעלה לגג...למעוניינים לקבל פרטים נוספים, ניתן לפנות אלי בפרטי או דרך האיציק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.