עבור לתוכן

מקום מוזר... יש לי שאלה

Featured Replies

פורסם

נראה לי שביקרתי פה לפני זמן די רב יחסית... בכל מקרה, הסיבה שנכנסתי היא כדי לשאול מה קורה עם ה-OC DATABASE ?

ניסיתי לפרסם שם היום כמה פרוייקטים חדשים וזה נתקע בהלעאת תמונות... מוזר ???

בכל מקרה, בזמן שחיפשתי קצת תשובות לזה, קראתי כמה תרדים פה ושם בפורום הזה... מסתבר שאתם (אנחנו) הישראלים

לא כל-כך מפגרים מבחינת חומרה עד כמה שחשבתי... אפילו להיפך, אנחנו הרבה יותר יצירתיים מבחינת מודינג ;)

אל תשימו לב, זה יעבור לי. פשוט ב-3 השנים האחרונות הפורום -היחידי- שבו "הסתובבתי" היה Futuremark, והפורום הזה

נראה כל-כך שונה... וזה גם כ"כ מוזר לכתוב בעברית...

בכל מקרה, היי לכולם :-[ ;D

פורסם

אז למה יש לך 51 הודעות?...

ואם המחירים היו הוגנים בארץ אז תאמין לי שההיו פה פרויקטים הרבה יותר איכותיים :P

פורסם
  • מחבר

אז למה יש לך 51 הודעות?...

ואם המחירים היו הוגנים בארץ אז תאמין לי שההיו פה פרויקטים הרבה יותר איכותיים :P

LOL, כי היו לי כמה שיחות ארוכות עם THE BYTER פה כשפירסמתי את הפרוייקטים הישנים שלי לפני חצי שנה בערך... ;D

לגבי מחירים... כבר מזמן התייאשתי לקנות דברים איכותיים בארץ ואני מזמין מחו"ל לרוב :P

פורסם

חול שווה מכס ומעמ... אבל גם אני עכשיו הזמנתי לא מעט משלוחים מחול (כמה מג'ב ועכשיו אוזניות)

פורסם

אתה באמת חושב שהמחיר זה מה שמגביל את הרמה של המודים בארץ? ממש לא נראה לי. לא עולה יותר לעשות חלון מעוצב מאשר חלון מרובע. ההבדל בין צביעה מדהימה לצביעה פשוטה לא נובע ממחיר. המודים בארץ ברמה שהם לא בגלל מחירים. מחירים מגבילים רק מודינג קנוי.

לדעתי פשוט הקהילה פה צעירה יחסית, רוב האנשים פה עדיין במוד הראשון שלהם, עושים כל פעם משהו קטן וספונטני בלי קשר למודים האחרים שהם עשו. לאותו מחשב. לדעתי עוד כמה שנים כשכל מי שעכשיו עובד על הנחשב הראשון שלו יעבור לבא אז נראה פרוייקטים יותר טובים, מתוכננים ומושקעים. זה ממש לא עניין של מחיר.

פורסם

אני לא יודעאיך זה בפורומים בחו"ל אבל אצלנו יש משמעת ! אצלנו יש כבוד ! אצלנו יש כותרת עניינית !

תפסת הרגלים רעים מהגויים האלה אני רואה... איי אייי אייי :P

טוב זה באמת תלוי בזמן הקהילה רק מתפתחת, שימו לב שבמשך 3 השנים האחרנות רק חל הגידול בקהילה, נפתחו אתרים

חדשים ויש חנויות שיותר מודעות וכו'..

פורסם

הבעיה היא לא חוסר באמצעים ומחיריםןגבוהים זה תמיד בעיה - אבל לא תרוץ.

הבעיה היא חוסר תכנון בשלבים ולטווח יותר ארוך במודינג, ומקוריות. ולדעתי הבעיה הגדולה יותר שרק חלק קטן מהמודים כאן נעשים עם נושא למוד.

בנאדם נכנס לפורום מודינג ומבקש עצות למוד. במקום להגיד לו תבחר נושא שאתה רוצהללכת עליו, צחשוב איך אתה רוצה שהמחשב ישתלב לך בחדר וכו, ישר קופצים עליו עם: תעשה חלון/שים קטודה/UV/סליבים וכו.... ובגלל זה יש יותר מידי פרוייקטים לא מקוריים

פורסם
  • מחבר

הממ... רק שאלתי למה ה-DATABASE לא עובד וציינתי שבארץ יש מודים מקוריים מאוד, ואתם ישר קופצים

1000 ק"מ לכיוון ההפוך... דיייייי >:(

פורסם

אנחנו לא קפצנו לכיוון ההפוך. אנחנו משכנו את הדיון לנושא שאנחנו רצינו לדבר עליו :)

והשאלה שלך הועברה למקומות המתאימים. נקווה שימצאו את הבעיה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים