עבור לתוכן

בעיה בחומרה-אין לי מושג באיזה חלק בדיוק

Featured Replies

פורסם

המחשב פשוט מכבה את עצמו או הולך למסך כחול בו כתוב

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

זה קורה בעיקר במשחקים...

מפרט:

p4 2.66

asus p4s533-mx

ddr 512 400 mhz

geforce fx 5200

wd hd 80 gb

מישהו יודע למה זה?

איזה חלק עושה את הבעיה?

פורסם
  • מחבר

שום אוברקלוק

החלפתי את הכרטיס מסך פעמיים

וגם את הזיכרונות

יש לציין!

על לוח האם יש כרטיס מסך ONBOARD

ויש גם AGP SLOT

אז יש מצב שזה קשור איכשהו?

פורסם

השאלה היא מה כל ההודעה? אמור להיות לה המשך

כעיקרון יש לך או דרייבר בעייתי או חומרה תקולה או כושלת, כואב אבל זה מה יש

החלפת זיכרונות וכרטיס מסך פעמיים?! אז לדעתי יש כמה אופציות לפניך....

1.)לוח אם בעייתי או כל כרטיס אחר שהוא לא כרטיס המסך

2.)דרייבר בעייתי ואם אכן זו הבעיה אז הפיתרון להתקין חלונות מחדש ולעשות Test למשחקים בעייתים אחרי כל הוספה של דרייבר חדש, ייתכן ועדיף להוציא מהמחשב כל מיני רכיבים לא דרושים קודם, כגון כרטיס קול וכרטיס רשת(אם יש כאלו)

פורסם
  • מחבר

אז ככה:

כרטיס קול+כרטיס רשת משולבים על לוח האם ולכן אי אפשר להוציא אותם

אם זה באמת אחד מהכרטיסים הללו

אז לוח האם בעייתי...

פורסם

שמתי לב שלהרבה אנשים יש בעיות של מסכים כחולים/ריסטרטים בזמן האחרון (ואני בינהם).

אצלי מקור רוב הבעיות היה בלוח - היו עליו קבלים מפוצצים. למעשה זה קרה ב-2 הלוחות האחרונים שהיו לי (קבל מפוצץ בלוח הראשון ושבועיים-שלושה אחרי שהחלפתי אותו, גם בלוח השני התפוצצו קבלים, עכשיו אני עם הלוח השלישי). יכול להיות שבגלל מזג האוויר החם כל המחשב מתחמם ומתחילים לקבל שגיאות.

הייתי ממליץ לבדוק את הטמפרטורות ולדאוג לאיוורור תקין (במאמץ, כמו במשחקים, הטמפרטורה עולה).

בנוסף,יש לבדוק שכל הדרייברים וגם ה Windows עצמו תקינים.

פורסם
  • מחבר

שמתי לב שלהרבה אנשים יש בעיות של מסכים כחולים/ריסטרטים בזמן האחרון (ואני בינהם).

אצלי מקור רוב הבעיות היה בלוח - היו עליו קבלים מפוצצים. למעשה זה קרה ב-2 הלוחות האחרונים שהיו לי (קבל מפוצץ בלוח הראשון ושבועיים-שלושה אחרי שהחלפתי אותו, גם בלוח השני התפוצצו קבלים, עכשיו אני עם הלוח השלישי). יכול להיות שבגלל מזג האוויר החם כל המחשב מתחמם ומתחילים לקבל שגיאות.

הייתי ממליץ לבדוק את הטמפרטורות ולדאוג לאיוורור תקין (במאמץ, כמו במשחקים, הטמפרטורה עולה).

בנוסף,יש לבדוק שכל הדרייברים וגם ה Windows עצמו תקינים.

הווינדוס והדרייברים תקינים כי התקנתי את הדרייברים בכל הגירסאות שיש...

הווינדוס תקין

כי זה קורה גם בלינוקס...

פורסם

הווינדוס והדרייברים תקינים כי התקנתי את הדרייברים בכל הגירסאות שיש...

הווינדוס תקין

כי זה קורה גם בלינוקס...

גם בלינוקס.... אז משהו בחומרה.... אין לך ברירה, לך למעבדה שיתחילו להחליף רכיבים

פורסם

תשמע... מניסיון אני אומר לך, פעם היה לי גם מסך כחול שהיה רשום בו בדיוק בדיוק את מה שרשום אצלך, ובסוף התברר לי שאלה היו הזיכרונות!!!! אאווו כמה שאני סבלתי ביגללם!!! אני בכלל לא חשבתי בכיוון של זיכרונות כשהיה לי מסך כחול כי קניתי זיכרונות חדשים, עברתי מאס די ראם לדידיאר (לוח משולב של שני הסוגים ביחד) ועדיין הופיעו לי הבעיות האלה, אחרי זה קניתי לוח אם חדש ועדיין היו הבעיות האלה!! אז חבר שלי אמר לי שזה רק הזיכרונות במיקרה הזה ובכלל לא חשבתי שאלה הזיכרונות כי כבר החלפתי אותם!! ואז החלפץי אץ הזיכרונות בפעם השלישית ואז התברר לי שהבעיה הייתה בזיכרונת באמת!!

תיראה, תעשה מה שאני עשיתי, ככה אני גיליתי שאלה הזיכרונות... אצלך הזיכרון בא בשת'ה כרטיסים? אם כן אז תעבוד שבוע עם כרטיס אחד, תיראה שיש מסך כחול? תחליף כרטיס... אחרי שהחלפת בין הכרטיסים תעבוד עם הכרטיס השני עוד שבוע, ראית שאין מסך כחול? אז הינה לך, הבעיה היא בכרטיס הראשון... תירשום הודעה כשקראת את זה, אל תזלזל במה שכתבתי!! תנסה את זה!! לא תפסיד כלום!!! תאמין לי אני עשיתי ככה עם הזיכרונות שלי ובאמת ראיתי שאלה הזיכרונות!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים