פורסם 2004 ביוני 2721 שנים איפה קונים? כמה עולה? והאם זה יעיל לאורך זמן?מה שאני רוצה לעשות(אולי, אני שוקל) ,במקום להלחים (כיוון שהאזור מאד לא נח להלחמה) להשתמש בלכה הזו.רק שמעולם לא ראיתי אותה פרט לכתבות שונות באינטרנט ...
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים כן אני מכיר מוכרים את זה בחנויות לרכיבי אלקטרוניקה זה דיי יקר זה עולה בסביבות המאה ועשרים שקל לשבורפרת ממש קטנה זה דיי טוב אבל אני לא יודע אם לכל הצרכים גם בתור מוליך קבועה זה יותר מיעד לתיקון המשכה בלחצני השלט כעשר הם משתפשפים ולא יעילים יותר או להולכה קצרה תפרט יותר מה הם השימושים שלהם אתה מעוניין להשתמש ואז אני יוכל לענות לך אם זה טוב לכך
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים תקשיב גבר זה לא עולה 120 זה עולה בסביבות 60 שקל לשפורפרת קטנה ברוב החניות האלקטורניקהוזה משמש למשל לפרוץ את המעבד שלך על ידי פתיחת מכפלה וזה נקרא דבק מוליך או שמישהו יתקן אותי!
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים מחבר תפרט יותר מה הם השימושים שלהם אתה מעוניין להשתמש ואז אני יוכל לענות לך אם זה טוב לכךהרעיון הוא בהחלט לעשות Unlock ל-X800PRO, מדובר בהלחמה מאד קטנה, מרחק של מילימטרים בודדים ולכן הלחמה פיזית לא תעבוד.בכל מקרה אני רק מברר, לא בטוח שאעשה את זה
פורסם 2004 ביוני 2921 שנים למה שאתה מעוניין להשתמש בו זה יכול לעזור לך ולמי שהגיב אחרי מקודם לא זוכר את שמו הלכה הזו לא משמשת רק בשביל לפרוץ מעבדים יש לה שימוש הרבה יותר נרחב באלקרוניקה ומי שיודע להשתמש בו נכון יכול גם להשתמש בו ליצירת מוליכים במעגלים או אפילו להוסיף מוליכים על מעגל מודפס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.