פורסם 2002 באפריל 1323 שנים מחבר אני מניח שאני לא אמרתי כלום. אני אוהב Pאנק, על כל סוגיו, מאוד.אני הכי אוהב פופ Pאנק, אבל טוב. כמו USELESS ID, TEEN IDOLS, ATARIS. אני גם אוהב Pאנק ישן וטוב, כמו הRAMONES, SEX PISTOLS, MISFITS, DEAD KENNEDYS
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים לפי דעתי Metal הכי טוב במיוחד איירון מיידן ומטליקה אני חושב שפאנק זה לא משהו אבל זה רק אני.
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים בקשר לפאנק פופ מה אם אופספרינג? אני לא מת עליהם אבל שמעתי מחובב פאנק שהם טובים
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים אני יותר אוהב רוק - להקות כמו מטאליקה,U2,NickleBack וגם Limp Bizkit (בעצם זה גם פאנק)
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים מחבר AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!לימפ דיקשיט זה לא Pאנק. בשום פנים ואופן לא. פאנק זה לא חרא מיוצר של רנשים חומרניים שרודפים אחרי כסף.
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים anti-flagafi7 secondscrassdead kennedysconflictminor threatmisfits infestpropagandhithe adictsrefuseduseless idועוד רבים וטובים !f-u-c-k MTV !!!
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים מחבר אחלה להקותלא רשמת אבל יש את OP IVY, RANCID ו JAWBREAKER.ראית את USELESS עם PUNKCAKE וNERVE אתמול בפאטיפון?
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים לא לא ראיתי...(היי, אסור לרשום פאק?! f-u-c-k ? ~תוהה אם אפשר לרשום shit~)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.