עבור לתוכן

מתלבט בין כרטיס מסך GEFORCE 6800 ULTRA לבין ATI X800XT עצות!!!

Featured Replies

פורסם

אתם מבינים אני טס לארה"ב השנה ואני יודע שעולה כרטיס GEFORCE 6800 ULTRA 500$ וגם הכרטיס ATI X800XT עולה 500$

ואני מתלבט מה לקחת כל פעם אני שומע ביקורת אחרת מה יותר טוב ואני לא יודע כבר צריך עצות בבקשה!

• תגובות 35
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה יכול להשיג את ה X800XT-PE אז לך עליו !

פורסם
  • מחבר

כבר ראיתי את ההשוואה הזאת על רוב המשחקים אז מה יותר טוב לא הבנתי? מישהו מוכן לאמר לי ,אני צריך עוד תגובות שיתנו לי החלטה נכונה

פורסם

ברוב המקרים הכרטיס של ATI יותר טוב... אבל אם אתה מחפש כרטיס לטווח ארוך יותר שיעלה לך גם משחקים שתומכים בפיקסל שיידר 3 ושתוכל לראות את האפקטים האלה אז עדיף לך 6800אולטרה או GT לפי דעתי עדיף לך לחסוך 100$ ולקנות את ה-GT כי ההבדל ביניהם זה 50מה"צ לליבה בלבד!!

GT בא אם 16 צינורות עיבוד כמו האולטרה!!  ;)

אתה טס לשם לכמה זמן??

אולי תוכל לסדר גם לי כרטיס אם אתה תבוא למפגש אני יביא לך כסף ותיקנה לי שתחזור אני יפגוש אותך ויקח את הכרטיס... :)

פורסם

חלאאס לא תקלטו שהפיקסל שיידר של נוידיה שווה לתחת ?? הפיקסל שיידר 2 של ATI יותר טוב מה-3 של נוידיה!

פורסם

טוב אבל בכל זאת כדי לקבל בוסט בביצועים ATI עשו טריק קטן שמאפשר לכרטיס לעבוד רוב הזמן אל ביליונר פילטרינג במקום טריליונר!! זה נותן בוסט ענק בביצועים לכרטיס של ATI!! זה קיים אך ורק ב-X800PRO\XT\XTPE

פורסם

איכות תמונה כבר לא דבר חשוב מה קרה שATI וNV נלחמו "בדור הקודם" רובכם המלצתם ATI בגלל איכות התמונה והתמיכה לטווח ארוך פתאום שNV מוציאה כרטיס עם איכות תמונה יותר טובה ותמיכה בטכנולוגיות עתידיות(PS3) פתאום הPS3 של NV שווה לתחת אף אחד לא מזכיר את העניין של איכות התמונה וכולכם מתעסקים בביצועים שגם הם לא חד משמעיים פעם זה לוקח ופעם זה.

הנקודה שלי היא שכול אלה שפעם הייתה להם סיבה לתמוך בATI עכשיו סתם מבלבלים בשכל למרות שהכרטיס של NV יותר טוב ויותר שווה אתם עדיין בעניין של ATI במילה אחת אתם לא אוביקטיבים(ומי שיגיד שאני אוהד NV אני יסתום לו את הפה ויגיד שקניתי לפני חודשיים 9800 PRO ).

פורסם

גם אני מצטרף לשאלה רק שאני קונה בארץ.

בביצועים זה ברור ש- ATI לוקחת.

אבל בזמן האחרון אני רואה שמשחקים שתומכים בפיקסל שיידר 3 ממשיכים לצאת.

אני יודע שאנריל 3 שיתמוך בפיקסל שיידר 3 יעבוד גרוע על ה- 6800 Ultra בכל מקרה, אבל משחקים אחרם יעבדו טוב עליו?

פורסם

"בביצועים זה ברור ש- ATI לוקחת" בכמה שתיים שלוש פרמים גג יש גם מבחנים שNV לוקחת באותו הפרש בערך תאמין לי השתי פרמים האלה לא יהיו הדבר שיגביל אותך.

פורסם

אממממ, אני לא הייתי אומר 3 פריימים

farcry_1280_candy.gif

נלקח מפה - http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/r420-2_15.html

עריכה- מהרגע שהפילטרים מופעלים ATI לוקחת בגדול וכשהפילטרים לא מופעלים ההבדל הוא 3 Fps לטובת ATi או Nvidia פחות או יותר.

פורסם

חלאאס לא תקלטו שהפיקסל שיידר של נוידיה שווה לתחת ?? הפיקסל שיידר 2 של ATI יותר טוב מה-3 של נוידיה!

ומתי אתה תבין שזה לא NV שפתחה את PS3! זה מייקרוסופט!

אם אתה רואה PS3 חרא, אצל ATI זה יהיה פלוס מינוס אותו דבר (יכול להיות שיהיו שינויים, או שATI תפתיע עם איכות תמונה יוצאת דופן).

פורסם

חכו שיצא MOH החדש שתומך PS3 ותראו איזה איכות תמונה.......................................................................

חוצמזה לנבידיה יש ליבה חדשה לגמרי ATI סתם לקחו את הליבה של ה9800 ואנסו אותה ועשו לה טוויקינג.............................

אם יש לך מספיק אומץ לעשות טוויקינג ל6800 ULTRA שלך תגיע לרמות חדשות............................

פורסם

נוידיה מוציאה הפעם ליבה חדשה ומעולה!!

הליבה של ATI ה-R420 מבוססת אל R300!! רק אם הרבה הרבה טוויקים וטכנולוגית בניה של 0.13 מיקרון ולא 0.15 כמו שהיו כל הכרטיס לפני זה...

בשביל ביצועים הייתי לוקח X800PRO או XTPE בשביל איכות תמונה וביצועים אבל פחות טובים בכמה משחקים הייתי לוקח 6800GT או אולטרה ;)

פורסם

RX800XT PE.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים