פורסם 2004 ביוני 2721 שנים מארז בין 200-300 שקלאני לא יודע איזה לקחת לא יודע מה טוב מה לא ..אפילו רק תנו לי תדרך איך לבחור מארז טוב ומומללץ בלי שום קשר לחברות .. מאיזה חומר המארז עשוי כמה מאוורים צריך שיהיה בו כמו מקומות חיבור להרדיסק צורב גודל של המארז וכו....ספק לקחתי או הק או טרמילטאק 400W +ואני לא ידוע אם ההודעה קשורה לפה בגלל שלא מצאתי פורום שקשור במארז כי זה לא מודינג
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים ההודעה קשורה לפורום חומרה אחרת וציוד הקפי..בכל מקרה אם לקחת ספק טוב, בחירת המארז תיהיה קלה להפליאאם אתה מוכן לעבודה קטנה עם מקדח כוס או קאטר + ראשי שיוףתוכל לקחת כל מה שנראה לך יפה ותעשה שיפוצים (בעיקר לחוסמי אבק) במשך שעה-שעתיים לאחר הקניהאם אתה רוצה מארז שכבר יגיע מוכן כמו שצריך, אתה יכול ללכת על דברים מוכריםמבחינת מאוררים במארז.. לא חייבים 100 מאוררים זה לא נחוץלמידי טאוור מספיק 120 מקדימה ומאחורהלטאוור\פולטאוור צריך כבר יותר מאוררים (שניים מקדימה שניים מאחורה ומומלץ גם בדלת)מארזים איכותיים ללא ספק:טאוור (גדול) סופר טאלנט 480ש"חמידי (רגיל) סופר לאן בוי 500ש"חשניהם עשויים אלומיניום ולא פח, מה שאומר שהם יותר קלים וקריםשניהם מגיעים עם חלון, ושניהם מאוררים בצורה שהזכרתי קודםאם טווח המחירים שלך נמוך יותר תצטרך ברוב המקרים להסתפק באפשרות הראשונה (קצת שיפורים בבית)
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים מחבר אני לא צריך עם חלון שקוף וכל החרטא הזה אני צריך משהו טובשלא עולה הרבה ותשיפורים אני יעשה בבית יש לי מקדח כוס מקדחה מסור וכל הכלים הדומים שצריךאתה יכול להביא לי דוגמא למארז שאני יכול לבחור?..שאני ידע בערך שאני לא יבחר מארז מעפן חחח ענתיקה ומה זה החוסמי אבק..שאני יבין שיפוצים זה אני ויש לי זמן ..אני רוצה גם לקנות מארז ולהוסיף לו פרספקט חלון כזה..יש לי מישהו שמכין לי את זה על הדלת פח
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים חוסמי אבק זה הגריל המובנה שיש במקומות של המאורריםלדוגמא ב RAIDMAX ברוב המארזים יש חוסמי אבק ממש ממש צפופים שלא כדאי להשאיראבל הם נורא זולים ושווה לך להשקיע בהם קצת עבודה
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים מחבר הבנתי מה זה ..החוסמי אבק..אבל מה יש לעשות איתם.....?? אם הם צפופים אז לא יכנס אבק...?..אז מה לעשות..?... לא הבנתי תקטע.... שלא כדי להשאיר.. : ותעבירו תהודעה לאן שזה צריך להיות ;D
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים compucase 6A19 הייה לך מצוין. יש בו פילטר לאבק לא צפוף אבל לא מכניס אבק בכלל.והוא גם זול (300 שקל אני חושב)
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים מחבר מארז של SPL מומלץ?...כי זה מה שאני יכול לבחור כרגע מאיפה שאני קונה..:\יוצא לי מחשב שהערך שלו 6 ב PCH 5 אלף במזומןא 5500 באשראיאני קונה במזומן ..ועושה פחות המעמ" שיחזור אליי אחריי חודש כי המחשב הולך להיות במשרד שאני עובד בו. חחחשלא ישעמם לי אנ ילקחתי מחשב טוב ..יוצא לי מחשב של 6 אלף ב 3600 אלף אבל הבעיה עכשיו זה עם האמרז..נשאר לי לבחור רק SPL הוא יפה וצבעוניאני נראה לי לוקח אותו..
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים הבנתי מה זה ..החוסמי אבק..אבל מה יש לעשות איתם.....?? אם הם צפופים אז לא יכנס אבק...?..אז מה לעשות..?... לא הבנתי תקטע.... שלא כדי להשאיר.. : ותעבירו תהודעה לאן שזה צריך להיות ;D העניין הוא שחוסמי אבק צפופים חוסמים את האוויר והמאוררים לא מנצלים אפילו חצי מהיכולת שלהם, בגלל זה עדיף להוריד את זה לגמרי (שיהיה חור אחד גדול) ולשים גריל קנוי ב12 שקל שלא חוסם את האוויר..
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים מחבר מצאתי מארזים של SPL יפים איזה כדי לקחתץ?... SPL 008 NEON ואני מעיף תספק שיש שם ולוקח אחד טוב זה עולה 220 שקל המארז הזה ראיתי אותו באתר הזה http://noacomp.co.il חנות מחיפה נחמד דווקא נדמה לי שצריך להוסיף לו מאוורים ..לא בטוח או מארז אחר ובניתי מחשב פה http://noacomp.co.il זה חנות זולה נראה לי..יצא לי 5500 וב PCH 6000 יש גם תמארז הזה http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=DESKTOPCAS&DRID=9201399 מה שהציעו לי בהתחלה בחנות מה כדיי לקחת?...
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים מצויין אם באמת מגיע עם הגריל שיש מאחורה (דמוי מטרה) לא צריך אפילו שיפוצים בבית (:
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים compucase 6A19 הייה לך מצוין. יש בו פילטר לאבק לא צפוף אבל לא מכניס אבק בכלל.והוא גם זול (300 שקל אני חושב)מצטרף להמלצה על המארז.מעולה בתג מחיר שלו!
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים קח את המארז של COMPUCAS מפנדהואם יש לך כבר ספק אז תגיד להם להוריד לך את הספק ולהוסיף עוד מאוורר 120 ממ (אני יודע שהערך לא שווה אבל ב300 שח, אין לך מה להתלונן)המארז עצמו לא נראה מי יודע מה- נראה מאוד סטנדרטי- אבל כשאתה פותח ומגלה את כל הטריקים הקטנים שלו- הוא מבריקשני מאווררי 120 ממ, מודולרי לחלוטין, ומקדימה יש רשת למניעת אבק שלשם שינוי אפשר גם להוריד אותה בקלות ולנקות אותהאז אם אתה לא מחפש מארז יפה ומוכן לעצב אותו לבד עם הכליםאלא מארזתכלס נוח עם תכנון טוב - זה "ה"מארז- במייוחד שהוא עולה כולה שלוש מאות שקל.... (אלא אם כן אתה מעדיף להשקיע במארז מעל שש מאות שקל...)
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים קח את המארז של COMPUCAS מפנדהואם יש לך כבר ספק אז תגיד להם להוריד לך את הספק ולהוסיף עוד מאוורר 120 ממ (אני יודע שהערך לא שווה אבל ב300 שח, אין לך מה להתלונן)למה!?ספק מצויין עם מארז מעולה.מה הבעיה?רוצה לשלם עוד 300-400 ש"ח על ספק באותה רמה? באמת לא הבנתי.
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים שימו לב מה כתבתי!!!!א-ם י-ש ל-ך כ-ב-ר ס-פ-ק .....................במקרה שלי היה לי כבר ספק של HEC475W - אז מה אני אעשה עם עוד אחד?? אז אמרתי לו תעיף לי את הספק תשים מאוורר נוסף.אלא אם כן אתה רוצה להתחיל לחפש למי למכור אותו.אם אין לך ספק אז ברור שלא תגיד לו להוריד בשביל המאורר... נו באמת- תשימו לב מה אנשים כותבים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.