עבור לתוכן

אני צריך מארז למפרט שלי וצריך המלצה

Featured Replies

פורסם

מארז בין 200-300 שקל

אני לא יודע איזה לקחת לא יודע מה טוב מה לא ..אפילו רק תנו לי תדרך איך לבחור מארז טוב ומומללץ בלי שום קשר לחברות .. מאיזה חומר המארז עשוי כמה מאוורים צריך שיהיה בו כמו מקומות חיבור להרדיסק צורב

גודל של המארז וכו....

ספק לקחתי או הק או טרמילטאק 400W +

ואני לא ידוע אם ההודעה קשורה לפה בגלל שלא מצאתי פורום שקשור במארז כי זה לא מודינג

פורסם

ההודעה קשורה לפורום חומרה אחרת וציוד הקפי..

בכל מקרה אם לקחת ספק טוב, בחירת המארז תיהיה קלה להפליא

אם אתה מוכן לעבודה קטנה עם מקדח כוס או קאטר + ראשי שיוף

תוכל לקחת כל מה שנראה לך יפה ותעשה שיפוצים (בעיקר לחוסמי אבק) במשך שעה-שעתיים לאחר הקניה

אם אתה רוצה מארז שכבר יגיע מוכן כמו שצריך, אתה יכול ללכת על דברים מוכרים

מבחינת מאוררים במארז.. לא חייבים 100 מאוררים זה לא נחוץ

למידי טאוור מספיק 120 מקדימה ומאחורה

לטאוור\פולטאוור צריך כבר יותר מאוררים (שניים מקדימה שניים מאחורה ומומלץ גם בדלת)

מארזים איכותיים ללא ספק:

טאוור (גדול) סופר טאלנט 480ש"ח

מידי (רגיל) סופר לאן בוי 500ש"ח

שניהם עשויים אלומיניום ולא פח, מה שאומר שהם יותר קלים וקרים

שניהם מגיעים עם חלון, ושניהם מאוררים בצורה שהזכרתי קודם

אם טווח המחירים שלך נמוך יותר תצטרך ברוב המקרים להסתפק באפשרות הראשונה (קצת שיפורים בבית)

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך עם חלון שקוף וכל החרטא הזה אני צריך משהו טוב

שלא עולה הרבה ותשיפורים אני יעשה בבית יש לי מקדח כוס מקדחה מסור וכל הכלים הדומים שצריך

אתה יכול להביא לי דוגמא למארז שאני יכול לבחור?..שאני ידע בערך שאני לא יבחר מארז מעפן חחח ענתיקה

ומה זה החוסמי אבק..שאני יבין שיפוצים זה אני ויש לי זמן ..אני רוצה גם לקנות מארז ולהוסיף לו פרספקט חלון כזה..

יש לי מישהו שמכין לי את זה על הדלת פח

פורסם

חוסמי אבק זה הגריל המובנה שיש במקומות של המאוררים

לדוגמא ב RAIDMAX ברוב המארזים יש חוסמי אבק ממש ממש צפופים שלא כדאי להשאיר

אבל הם נורא זולים ושווה לך להשקיע בהם קצת עבודה

פורסם
  • מחבר

הבנתי מה זה ..החוסמי אבק..אבל מה יש לעשות איתם.....?? אם הם צפופים אז לא יכנס אבק...?..אז מה לעשות..?... לא הבנתי תקטע.... שלא כדי להשאיר.. ::) ותעבירו תהודעה לאן שזה צריך להיות ;D

פורסם

compucase 6A19 הייה לך מצוין. יש בו פילטר לאבק לא צפוף אבל לא מכניס אבק בכלל.

והוא גם זול (300 שקל אני חושב)

פורסם
  • מחבר

מארז של SPL מומלץ?...כי זה מה שאני יכול לבחור כרגע מאיפה שאני קונה..:\

יוצא לי מחשב שהערך שלו 6 ב PCH

5 אלף במזומן

א 5500 באשראי

אני קונה במזומן ..ועושה פחות המעמ" שיחזור אליי אחריי חודש כי המחשב הולך להיות במשרד שאני עובד בו. חחח

שלא ישעמם לי אנ ילקחתי מחשב טוב ..

יוצא לי מחשב של 6 אלף ב 3600 אלף אבל הבעיה עכשיו זה עם האמרז..נשאר לי לבחור רק SPL הוא יפה וצבעוני

אני נראה לי לוקח אותו..

פורסם

הבנתי מה זה ..החוסמי אבק..אבל מה יש לעשות איתם.....?? אם הם צפופים אז לא יכנס אבק...?..אז מה לעשות..?... לא הבנתי תקטע.... שלא כדי להשאיר.. ::) ותעבירו תהודעה לאן שזה צריך להיות ;D

העניין הוא שחוסמי אבק צפופים חוסמים את האוויר והמאוררים לא מנצלים אפילו חצי מהיכולת שלהם, בגלל זה עדיף להוריד את זה לגמרי (שיהיה חור אחד גדול) ולשים גריל קנוי ב12 שקל שלא חוסם את האוויר..

פורסם
  • מחבר

מצאתי מארזים של SPL יפים איזה כדי לקחתץ?...

SPL 008 NEON  ואני מעיף תספק שיש שם ולוקח אחד טוב זה עולה 220 שקל המארז הזה

986310.JPG

ראיתי אותו באתר הזה http://noacomp.co.il חנות מחיפה נחמד דווקא

נדמה לי שצריך להוסיף לו מאוורים ..לא בטוח

או מארז אחר

ובניתי מחשב פה http://noacomp.co.il זה חנות זולה נראה לי..יצא לי 5500 וב PCH 6000

יש גם תמארז הזה

http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=DESKTOPCAS&DRID=9201399

מה שהציעו לי בהתחלה בחנות

מה כדיי לקחת?...

פורסם

מצויין אם באמת מגיע עם הגריל שיש מאחורה (דמוי מטרה) לא צריך אפילו שיפוצים בבית (:

פורסם

compucase 6A19 הייה לך מצוין. יש בו פילטר לאבק לא צפוף אבל לא מכניס אבק בכלל.

והוא גם זול (300 שקל אני חושב)

מצטרף להמלצה על המארז.

מעולה בתג מחיר שלו!

פורסם

קח את המארז של COMPUCAS מפנדה

ואם יש לך כבר ספק אז תגיד להם להוריד לך את הספק ולהוסיף עוד מאוורר 120 ממ (אני יודע שהערך לא שווה אבל ב300 שח, אין לך מה להתלונן)

המארז עצמו לא נראה מי יודע מה- נראה מאוד סטנדרטי- אבל כשאתה פותח ומגלה את כל הטריקים הקטנים שלו- הוא מבריק

שני מאווררי 120 ממ, מודולרי לחלוטין, ומקדימה יש רשת למניעת אבק שלשם שינוי אפשר גם להוריד אותה בקלות ולנקות אותה

אז אם אתה לא מחפש מארז יפה ומוכן לעצב אותו לבד עם הכלים

אלא מארזתכלס נוח עם תכנון טוב - זה "ה"מארז- במייוחד שהוא עולה כולה שלוש מאות שקל.... (אלא אם כן אתה מעדיף להשקיע במארז מעל שש מאות שקל...)

פורסם

ממש לא שווה להחליף את הספק במאוורר 120.

פורסם

קח את המארז של COMPUCAS מפנדה

ואם יש לך כבר ספק אז תגיד להם להוריד לך את הספק ולהוסיף עוד מאוורר 120 ממ (אני יודע שהערך לא שווה אבל ב300 שח, אין לך מה להתלונן)

למה!?

ספק מצויין עם מארז מעולה.

מה הבעיה?

רוצה לשלם עוד 300-400 ש"ח על ספק באותה רמה? באמת לא הבנתי.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

שימו לב מה כתבתי!!!!

א-ם י-ש ל-ך כ-ב-ר ס-פ-ק .....................

במקרה שלי היה לי כבר ספק של HEC475W - אז מה אני אעשה עם עוד אחד?? אז אמרתי לו תעיף לי את הספק תשים מאוורר נוסף.

אלא אם כן אתה רוצה להתחיל לחפש למי למכור אותו.

אם אין לך ספק אז ברור שלא תגיד לו להוריד בשביל המאורר... נו באמת- תשימו לב מה אנשים כותבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים