פורסם 2004 ביוני 2721 שנים יש לי הארדיסק של 60 ג'יגה היו לי כמה בעיות וניסיתי לפרמט את מחיצה Cכנראה שהיתה תקלה באמצע ופורמט רק חלקנכון לעכשיו הBIOS מזהה את הדיסקאך מתי שאני מעלה את המחשב עם דיסק הפעלה המחשב כותב שהדיסק בסטטוס BED ולא מזהה את הדיסק (אין C וכוו')ואומר ששום הארד דיסק לא מחובר למחשבניסיתי לעשות FDISK אבל זה לא עזראם למשהו יש רעיון אשמח לשמועבתודה עופר
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים 1. תבדוק שהדיסק מוגדר נכון ב BIOS.2. תנסה תוכנה מהאתר של היצרן - אולי היא מסוגלת לעשות Low Level Format.3. תבדוק אם יש אחריות - לחלק מהדיסקים יש אחריות של 3 שנים.ולא, דיסק קשיח לא אמור להתקלקל אם יש בעיות באמצע הפירמוט.
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים גם לא ב FDISK.שום דבר שאפשר לעשות עם FDISK או FORMAT לא רלוונטי לזיהויי של הכונן ע"י הביוס.אם ניתן לזהות את הכונן אפשר לאפס אותו (ZERO FILL) ע"י תוכנה שמורידים באתר של היצרן, רש לשים לב שזה מאפס את כולו בלי שום קשר למחיצות, ההרדיסק יוצא ריק כמו שהגיע מהמפעל.
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים אתה לא יכול ב FDISK למנוע מהביוס לזהות את הכונן, זה בסה"כ כותב לאיזור הנתונים של הדיסק.אין שום דבר ב FDISK שאי אפשר למחוק ע"י איפוס של הכונן.
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים חשוב לדעת!!! :o Low Level Format עלול להרוס את הדיסק באופן בלי הפיך. אני הייתי ממליצה לקחת את הדיסק ולחבר במחשב של מישהו אחר ואז להשתמש בתוכנות נורמליות יותר מ-FDISK לטיפול בבעיה כזאת. אני אישית מחברת דיסקים בעייתיים כאלו למחשב עם לינוקס ומשתמשת ב FDISK שלו כי הוא קצת יותר מפותח מ ה-FDISK של מיקרוסופט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.