פורסם 2002 באפריל 1323 שנים ברכע שאני מזיז משהו למשל את החלון אז בצד הגודל זז (ראה תמונה) ואני לא יודע למה זה יכול להיות שזה משהו שעשיתי בTWEAK UI?מישהו יודע למה זה השארות וכול מה שתכתבו יתקבל בברכה (בקשה אני מספיק מיאוש לנשעות הכול חוץ מלפרמט) נעישיתי system restore ןאז הוא כתב שהוא לא הצליח לשחזר.
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים מחבר אגב עם אתמם לא נבינים משהו תגידו אגב אך אני שם שני תמונות באותה הודעה ?
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים מחבר תודה אבל מישהו יכול בבקשה לנסות לעזור לי או משהו. כשאני מזיז את החלון למעלה ולמטה אז זה ניראה כאילו יש גלים ;D אגב קנית עכשיו מדפסת של HP הdeskjet 845c והדבר היחיד שיש לי להגיד זה WOW
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים מחבר חוץ מלפרמט בקשה תנו אשערות משהו please אני יודע שאתם חכמים ונבונים מאוד,אממ רובכם חכחמים ונבונים מואד שאהבים לעזור וממש מבינים במחשבים אז בבקשה תעזרו לי תנו לי משהו לא חשוב מה אבל שינשעה לפתור את הבעיה אני עוד מעט הולך לקפןץ מהחלון בנג'י עם החבל סביב צווארי (סתם בצחוק), אני פה יושב ומשתגע ומעבד את שפיות דעתי SO PLEASE HELP A LITTLE CRAZY MAN
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים אולי תנסה להסביר קצת יותר טוב למה הכוונה? כי בתצלום לא רואים שום דבר... אם אני הבנתי נכון... פשוט תסמן כמו בתצלום וזהו. או תוריד את הסימון... אה, ותתחדש על המדפסת.
פורסם 2002 באפריל 1523 שנים מחבר מסך nec c710. כרטיס מסך asus geforce mx רגיל, הבעיה התחלה בערך חמש שעות לפני שכתבתי פה את ההודעה הרשאונה.
פורסם 2002 באפריל 1523 שנים אני מניח שהדרייברים של המסך והכרטיס עדכניים נכון?אם כן אז תנסה להזכר אם התקנת דבר כלשהו שקשור לתצוגה על המסך ודברים דומים...
פורסם 2002 באפריל 1623 שנים יש להניח שזה המסך עצמו, אבל זו לא בהכרח תקלה.כל מסך משנה את הגודל והצורה (חוץ מ LCD) כאשר הבהירות משתנה.קבע את צבע הרקע למשהו כהה ותפתח את "המחשב שלי" על מסך מלא, תסתכל על הקצוות של המסך, אז תורידאת החלון כך שהרקע הכהה יראה על כל המסך. המסך אמור להתרחב. אם תחזיר את החלון הבהיר הוא יתכווץ שוב.זה הרבי יותר משמעותי במסכים זולים, במסך טוב לא מרגישים את זה כמעט.
פורסם 2002 באפריל 1623 שנים מחבר אין דרברים למסך שלי הדריברים של הכ.מסך הכי חדשים 28.80. את הדריברים של המסך החלפתי בין דיפולט מוניטור לפלג אנד פלי וגם זה לא עזר. כתבתי כבר שזה כראה אחרי שאני עשיתי משהו בtweak UI. המסך שיש לי הוא מסך מצויין וזה פתאום כראה זה אף פעם לא היה ככה. עם אני יתקין את הווינוס מחדש בלי לפרמט אתם חושבים שזה יעזור? ואפשר אך שהוא לשמור את הregestry כאילו לעשות backup?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.