פורסם 2002 באפריל 1323 שנים יש לי msi ge force 3 ti 200ויש לי דרייוור ישן האם הדרייוור הזה טוב?Version: 28.32Size: 8.4 MBSelf Extracting InstallerRelease Date: 3/21/2002 ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים מחבר לא הדרייוור שיש לי עכשיו הוא מיושן ושאלתי אם הדרייוור שכתבתי הוא טוב ולא עושה בעיות?
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים אה... סליחה, לא יודע איפה הייתי באותו הרגע.אמור להיות טוב, לא יקרה שום דבר אם תבדוק אותו, תמיד ניתן לחזור אחורנית...אם אתה על חלונות XP ומעוניין לשחק משחקים בתדר רענון גבוה מ60 הרץ, עדיין לא יצא תיקון שמסדר את ה"באג" עם גירסת הדרייברים הזאת.בכל אופן אני משתמש ב23.11, לא עושה בעיות ומספק ביצועים טובים.
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים מחבר נגיד אני מתקין אותו ויש לי בעיות איך אני יכול לחזור לקודם?כדי להתקין את החדש צריך למחוק את הישן?ויש לי XP מה עושה הבעיה הזאתי שדיברת עליה
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים נגיד אני מתקין אותו ויש לי בעיות איך אני יכול לחזור לקודם?כדי להתקין את החדש צריך למחוק את הישן?ויש לי XP מה עושה הבעיה הזאתי שדיברת עליההסרה מלאה של הדרייבר, אתחול מערכת ההפעלה.אחרי שהמערכת עולה באיכות צבעים נמוכה יחסית ורזולוציה נמוכה, אתה מתקין את הגירסה הישנה יותר בחזרה, מאתחל והכל טוב.הבעיה היא שהתמונה מרצדת (תדר ריענון נמוך מ75 הרץ) וכתוצאה מכך, העיניים שלך מתחילות לכאוב אחרי זמן קצר של ישיבה מול מסך המחשב.מומלץ לעבוד בתדרי ריענון גבוהים (85 ומעלה).מה שקורה הוא ששיחררו תוכנה שעושה Override להגדרות קצבי הריענון והיא מאפשרת לך להגדיר את תדר הריענון הרצוי, כמובן שזה גם תלוי בסוג המסך שלך, כרטיס המסך והיכולות.ההמלצה שלי, אם ניתן, לעבוד ברזולוציות של 1024x768@85Hz/100Hz.התוכנה הזאת פועלת בינתיים עם גירסאות 23.12 ומטה...
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים נגיד אני מתקין אותו ויש לי בעיות איך אני יכול לחזור לקודם?כדי להתקין את החדש צריך למחוק את הישן?ויש לי XP מה עושה הבעיה הזאתי שדיברת עליהיש גם דבר כזה שנכרא roll back driver שהוא נימצא מתחת לupdate driver בפרופרטיס של הכרטיס מסך
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים לי יש את אותו כרטיס ואם הדרבר הזה שצינת הוא לא עבד טוב (ה TV IN לא עובד ועוד ) לכן ממולץ לדעתי לעבוד עם 23.12זה מעולה וגם נותן ציון יותר גבוהה ב 3D MARK2001SE.
פורסם 2002 באפריל 1523 שנים שמע תוריד תראה אך הוא עובד תבדוק את הביצועים עם לא תואב תחזור לדריברים קודמים או שתנסה דריברים אחרים.המלצה שלי זה ה28.80
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.