פורסם 2004 ביוני 2621 שנים שמתי לב כשאני משחק ב משחקי 3D כבדים הספק כח מתחיל להתחמם ומוציא אויר לוהט.כשאני יוצא מהמשחק הוא מתקרר במהירות, יש לי פנטיום 4 עם 9500 פרו ומארז 6A19 ספק HEC 300.מעניין לדעת האם במשחקי 3D כל המחשב מתחמם והספק כח רק מוציא את האויר הרותח שמצטבר במארז? או שבמשחקים כאלה צריכת החשמל עולה ומי שמתחמם זה הספק מהסיבה שהוא צריך לספק הרבה חשמל למעבד ולכרטיס מסך.מישהו יודע? האם יש כאן בעיה ?
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים הספק לא צורך יותר זרם כשאתה משחק...האויר החם שיוצא כנראה מגיע מהמעבד\כ.מסך.
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים הספק לא צורך יותר זרם כשאתה משחק...האויר החם שיוצא כנראה מגיע מהמעבד\כ.מסך.טעות. במאמץ הספק כן מתחם יותר (בעיקר המיצבים שבו...) וכן הוא מוציא יותר אויר חם.בספק השקט של TT למשל אפשר לשים אותו על מצב אוטומטי ולפי עומס המחשב הוא מפעיל או מכבה את המאוררים...
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים המאוורר 120 מ"מ נמצא מאחורה במקומו ופועל ?מה הכוונה לוהט ? מותר לו להיות די חם, זה יכול להיות קשה לדעת בלי נסיון אם זה באמת חם מדי או לא.
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים מחבר המאוורר 120 מתחתיו כמעט ולא מורגש הרוב יוצא דרך הספקבעבודה רגילה הספק וחלק המארז שמעליו חמימים אבל כשאני מפעיל משחק רציני כמו PAINKILLER, בתוך כמה דקות כל האיזור והאויר שיוצא מהספק מתלהטים.כשיוצאים מהמשחק הכל מתקרר בתוך דקה
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים מחבר הוא מוציא זה בטוח וגם בדקתי עם חתיכת נייר.הסידור של המאווררים אצלי כך,מקדימה המאוורר המקורי של 6A19 מכניס אוירמאחורה Vantec Stealth 120mm מוציאשמתי לב שאם אני פותח את הדופן אזי ה Vantec מוציא הרבה אויר וברגע שאני סוגר הוא הופך להיות כמעט בלתי מורגשלעומת זאת הספק כח מוציא אויר בשפע.אם אני מנטרל את המאוורר הקדמי ספיקת האויר היוצאת לא משתנה.
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים משהו בבירור לא תקין בזרימת האויר במארזנסה אולי לשים את הוונטק מקדימה ואת המקורי של המארז מאחורה
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים מחבר חשבתי על זהנראה לי שאני אחליף את המקורי מקדימה ב Thermaltake 120x120x25 High Performance DC FANאו Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 120mmהאם לדעתך הוא ידחוף פנימה יותר אויר מהמקורי ?
פורסם 2004 ביוני 2921 שנים אני לא מבין מה הרעיון לשים באותו מחשב Vantec Stealth וThermaltake Smart Case Fan.כל הרעיון בVantec Stealth זה שהמחשב שקט. תעשה סידור כבלים במארז שלך ותשים את המאוורר החזק יותר שיוציא אוויר (מאחורה כמובן)ותראה אם זה עדיין "רותח".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.